Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 26, 18:19)
swoon.gif seseliai krenta ten...

aš užskaityčiau baltumą, bet - esu visai visai visai nauja, todėl susilaikau, tik, jei kitos neužskaitys, tai perdarydama sužiūrėk, kad ir horizontas būtų tiesus, o jei užskaitys, nepamiršk tiesaus horizonto dirbtiniame apšvietime 4u.gif
Atsakyti
Laukiu dar vieno Taip user posted image
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 26, 18:45)
Laukiu dar vieno Taip user posted image

as tai siulau perdaryt 4u.gif
paskutinis namu darbas, o horizontas nesuziuretas.. lapu sujungimo linija patvarkyciau, kad taip nesimatytu.. rolleyes.gif

o ir 2 TAIP dar nesi gavus.. juk Miraval susilaike mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos!!!

Niu vienintelės foto kaip patiko wub.gif bigsmile.gif

Alabamos berniukas tikras gražuolis cool.gif, o man nesiseka savo mažylio gražiai nupaveiksluoti unsure.gif , gal kai paaugs...

Spindulėlės man labiau patiko tos jb tulpės g.gif

Tommikos wub.gif , Mirival lėkštė thumbup.gif

Prisižiūrėjau sayonara mokinukių foto wub.gif , pabandžiau ir po savo namus pasižvalgyti http://www.flickr.co...s/92450332@N07/, laukiu kritikos, nes užsisėdėjau jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 26 kovo 2013 - 19:39
uzmirstuole ir as sakyciau perdaryk gal kita pbjekta turi kad nebutu tu visokiu seseliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 26, 20:44)
uzmirstuole ir as sakyciau perdaryk gal kita pbjekta turi kad nebutu tu visokiu seseliu  4u.gif

tai jau teks lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Uzmirstuole, as uzskaityciau, jei ne horizontas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 16:33)
noriu pasirodyti savo mokinių vienos užduoties rezultatus.

užduotis buvo kelis kartus apeiti namus ir juose surasti kokių nors retai ar visai nepastebimų kampų, daiktų, rakursų ir tai perleidus per save užfiksuoti, sudėti į seriją ir duoti pavadinimą.

Kokią įdomią užduotį sugalvojai, labai skaniai sužiūrėjau merginų ieškojimus. Lunamėja nustebino, ir be fotiko šaunią serija padarė.

QUOTE(vienintelė @ 2013 03 26, 08:03)
kad būtu gyvesnė tema

Patinka, tik viršaus, mano akimis, gal nereik g.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 03 26, 08:39)
Pristatau dar vieną neseniai vykdytą užduotį savo mokinėms, vėlgi yra trys atlikusios.
Užduotis skambėjo lakoniškai: Linijos: abstrakcija.

Šaunuolė merginos, labiausiai patiko Tynkos abstrakcija.

QUOTE(Giniatte @ 2013 03 26, 17:34)
Sveikos gyvos!!!
Prisižiūrėjau sayonara mokinukių foto  wub.gif , pabandžiau ir po savo namus pasižvalgyti

Su obuoliukais faina, pakomentavau flickrėj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 26, 11:03)
oho eilutė kokia išsidrieks pas sayonara
kad būtu gyvesnė tema

geras ,super bigsmile.gif fainiai rolleyes.gif
Atsakyti
dėkui kam patiko keistas mano kadras smile.gif

QUOTE(dosa @ 2013 03 26, 21:26)
Patinka, tik viršaus, mano akimis, gal nereik  g.gif

labai norėjau parodyt kad tai lova, tik palikdama viršusaus sugebėjau tai padaryti
Atsakyti
Kaip smagu, kad patiko jums mūsų ND bigsmile.gif ax.gif bandom, stengiamės- kas be fotoaparatų, kas be įkvėpimo.. bet judam po truputį biggrin.gif

Norėjau dar filmą užrodyt, man taip kažkaip fotografiškai susižiūrėjo, yra visas dalimis sukeltas jutūbėj: For lovers only

Ir dar sayonara šį rodė, tai išvis atrodo superinis, nors dar nežiūrėjau, bet jau žinau, kad patiks biggrin.gif
( angliškas pavadinimas "Everlasting moments")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 26 kovo 2013 - 22:18
esu isvykusi i komandiruote, tai tik dabar prisedau viesbuty pacekinti kas gero SM, tai bus ir labai senu komentaru pakomentavimo.
QUOTE(virdzzinija @ 2013 03 24, 23:56)
man nilabai, ir ziedas , fonas ir apacia (vaza) nuotraukos  schmoll.gif spalvos mano skonio 

niu cia toks nesviezias ziedas ir yra, pavytes toks,bet man buvo uzejes noras fotografuoti, o jis fotogeniskas pasirode smile.gif
daugiau foto yra cia

QUOTE(Žydraakė @ 2013 03 25, 10:30)
Nelabai seku tema, bet flickr užmačiau keletos merginų sukurtas atvirutes.

gal truputi visko per daug? man cia nei zuikio, nei to kito sausainio nereiktu, dar nuimti keleta dekoraciju ir tuomet jau gautusi atvirukas, kur butu su uzuomina i velykas, pavasari, o ne tiesiai pateikta (kiskis, marguciai ir kt.) smile.gif

QUOTE(Amade @ 2013 03 25, 11:01)
Inza - spalvos ir šviesa gražu, bet tokia "pervargus" gėlė.  Bent jau man nepatinka, nekabinčiau ant sienos... 
O čia maniškė savaitgalinė tulpė (mokytojos ND). Paprasta, nepaieškojau tinkamų kampų  blush2.gif

Na cia ir neskirta kabinti ant sienos, kaip minejau tulpe cia jau pavytus, man patiko, kaip jos lapai atrode, tokie siek tiek susisuke, persisvieciantys pries sviesa, tai ir fotografavau smile.gif tavoji tulpe, jei gerai supratau, su veidrodziu fotografuota, bet labai truksta erdves (net nukastas ziedo krastelis) smile.gif

QUOTE(ich @ 2013 03 25, 11:24)
Man visai patiko. Noretusi daugiau apacios man ir butu fainai koks vienas ziedlapis ant stalo rolleyes.gif

Dekui smile.gif is arciau fotografavau, nes norejau jog aiskiai matytusi ziedlapiai, bet aciu uz gera komentara, nes tavo tulpes liuks thumbup.gif man labai patiko - kompozicija, spalvos, ideja drinks_cheers.gif

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 03 25, 15:26)
O per Inzos tulpių žiedlapius gražiai šviesa skverbiasi. Atrodo, tarsi būtų nunerti smile.gif

va, sita ir norejau parodyti 4u.gif

QUOTE(Tommika @ 2013 03 25, 18:21)
įkelsiu ir aš savo gėlytę, kad daugiau temoj foto būtų 

grazus laseliai, noretusi fokuso arciausiame ziedlapyje, nes dabar zvilgsnis truputi blaskosi smile.gif

QUOTE(Miraval @ 2013 03 25, 23:31)
su didele baime, bet... keliu savo pirmuosius ND jau duotus savo mokytojos! Ačiū Yvettei už idėjas, patarimus, palaikymą ir ...ačiū!

grazu, gera ideja 1-osios foto.

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 26, 07:23)
Sveikos, merginos.

man patiko paskutine, o vidurine, kur puokste, visai nelabai.

QUOTE(vienintelė @ 2013 03 26, 11:03)
kad būtu gyvesnė tema

idomu, norisi ziureti, pirma mintis buvo - gal cia koks zodiako zenklas? smile.gif))) uzkliuvo tik veido odos spalva, tokia saltoka.

ir Say mokiniu ND puikus. As su keliomis naremis pas Gotte, pas mus dar tik pradzia, judame po truputi smile.gif
Atsakyti