Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

hi.gif
1 ND kiti objektai smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ax.gif
Atsakyti
Sandrita, užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2013 03 21, 13:37)
hi.gif
1 ND kiti objektai smile.gif

Uzskaitau ir as smile.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...8229&st=576

582 yra mano 5 ND (natūraliame apšvietime)...jau gavau 2 TAIP ir labai laukiu trečio ax.gif nes kitu atveju nenoriu pradžiopsot natūralios šviesos, kad netektų atidėliot darbų darymo rytojui... 4u.gif AČIŪ!
Atsakyti
sandrita ir aš užskaitau
Atsakyti
Ačiū mergaitės, tipenu toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 20, 23:02)
Labas vakaras 4u.gif

turbūt jau mirtinai įgrysiu, nu bet neduoda ramybės man tas paskutinis ND - vis tiek nenurimsiu, kol nepadarysiu schmoll.gif
Besibaigiant dienai, spėjau perdaryt ir natūraliam apšvietime ir va dabar, jau užmigdžius savo kleckiukus padariau ir prie lempos...
Lauksiu žinių 4u.gif

NATŪRALUS APŠVIETIMAS

auto
user posted image
debesėlis
user posted image
rankinis
user posted image

DIRBTINIS APŠVIETIMAS
auto
user posted image
lemputė
user posted image
rankinis
user posted image

ax.gif

Tyčia pacituosiu. Neužskaitau, nes stiklinė vos įžiūrima lyg per rūkelį. Balta galėtų būti baltesnė, šviesesnė, ypač dirbtiniame apšvietime.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 21, 13:24)
Tyčia pacituosiu. Neužskaitau, nes stiklinė vos įžiūrima lyg per rūkelį. Balta galėtų būti baltesnė, šviesesnė, ypač dirbtiniame apšvietime.

Dėl dirbtinio apšvietimo- perdarau be jokių kalbų!
čia 3 Taip reikėtų tik dėl stiklinės su pienu, kuris buvo dienos apšvietime 4u.gif Fokusas į taurės kojelės burbuliuką... ir šiaip, čia SM įkėlus nuotrauką ji lyg kitokį atspalvį turi nei išties... ax.gif
Tai kaip suprantu - reikia perdaryt tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 21, 14:33)
Dėl dirbtinio apšvietimo- perdarau be jokių kalbų!
čia 3 Taip reikėtų tik dėl stiklinės su pienu, kuris buvo dienos apšvietime 4u.gif Fokusas į taurės kojelės burbuliuką... ir šiaip, čia SM įkėlus nuotrauką ji lyg kitokį atspalvį turi nei išties... ax.gif
Tai kaip suprantu - reikia perdaryt tokiu atveju?

Persiprašau, neseku visų ND. Mano manymu, būtų gerai, jei perdarytum. Patarčiau fokusuoti ne į burbuliuką, nes į jį mažiausiai krypsta žvylgsnis, dėl to ir atrodo nuotrauka tokia blanki mirksiukas.gif dar būtų geriau šviesiau, tada klausimų dėl WB nekiltų niekam smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
prajuokino sis "duchovkes vidury lauko" biggrin.gif

https://www.facebook...9...e=1
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 21, 07:27)

gali visos kurios atsiskaičiusios, bet esmė kad visad naujokės mėgsta paburnoti kad jas ignoruoja o paksui ta pati daro pačios tongue.gif

g.gif nu va sito as nezinojau todel niekad niekam neuzskaitau schmoll.gif maniau kad kol esi naujoke neuzskaitineji g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 21, 15:00)
g.gif  nu va sito as nezinojau todel niekad niekam neuzskaitau  schmoll.gif  maniau kad kol esi naujoke neuzskaitineji  g.gif

O kas sprendžia, kada tu jau nebe naujokė, o senokė? biggrin.gif
Atsakyti