Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 03 26, 12:54)
Mes iš lėto judam.  ax.gif Turiu ir tinginiukių. Galvoju kaip jas paskatinti.  rolleyes.gif

atvirukais biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena, menininkes. smile.gif smile.gif smile.gif As tik trumpai paklausiu. Ilgai neikyresiu. smile.gif Gal galit apsviesti mane. Viena homeopate noretu nuotrauku savo naturalios medicinos tinklapiui. Labai issigandau, nes net nenutuokiu kokio pobudzio nuotraukos tiktu. Tikriausiai tik paprasti portretukai, o gal portretas su kokiomis lauko gelemis rankose ar vainiku ant galvos. Tikriausiai nusikalbu, bet jeigu kas nors ka nors patarsit busiu be galo dekinga. ❤❤❤
Jos tinklapis http://www.naturlighelse.com/
Atsakyti
Pasivaikščiojau po namus, įkvėpta say: čia

Atsakyti
Laba,

atnešu dar vieną tulpytę 4u.gif

user posted image

dar keletas čia
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 26, 10:02)

O šiaip, noriu pasidalinti mintimis... Kai daugiau pardėjau fotografuoti, kai atsirado mokytoja, vertinimai, tai žinokit pastebėjau tokį dalyką - kas man atrodo SUPER LIUKS LABAI LABAI, kitiems atrodo nieko gero, o kai žiūriu kitų darbus, pažiūriu, mintimis įvertinu, tada paskaitau komentarus - ir taip gaunasi, kas man nieko gero, kitiems WOW ir atvirkščiai  biggrin.gif  Tai kaip čia taip dabar, ar aš visai nieko nesuprantu mene ar kame čia rykštė  g.gif

Nesupranti nesupranti biggrin.gif O šiaip aš irgi dažnai nesuprantu, bet visai nesinervinu - žmonės skiriasi, požiūriai skiriasi, kartais kai kitos pasako WOW, tai likusioms nebepatogu kritikuoti, tai irgi wubikus deda ir tik nesakykit, kad taip nebūna rolleyes.gif Kelk nosį aukščiau ir daryk kas patinka, kai patiks pačiai, patiks ir kitiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 03 26, 12:24)

pakomentavau trumpai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 26, 12:42)
Nesupranti nesupranti  biggrin.gif O šiaip aš irgi dažnai nesuprantu, bet visai nesinervinu - žmonės skiriasi, požiūriai skiriasi, kartais kai kitos pasako WOW, tai likusioms nebepatogu kritikuoti, tai irgi wubikus deda ir tik nesakykit, kad taip nebūna rolleyes.gif Kelk nosį aukščiau ir daryk kas patinka, kai patiks pačiai, patiks ir kitiems  ax.gif

nebūna, jei kitiems vau o man nepatinka arba nutyliu arba parašau kad nepatinka. O šiaip normalu kad vieniems patinka kitiems ne, bet dažniausiai kai geras darbas nedaug lieka tu kuriems nepatinka, susivienija ir požiūrys ir matymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 03 26, 11:54)
Mes iš lėto judam.  ax.gif Turiu ir tinginiukių. Galvoju kaip jas paskatinti.  rolleyes.gif

000189.gif

4u.gif
Papildyta:
Beje, gavau nuotrauka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Aciu labai aciuks.gif Patiko!!!
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(airv @ 2013 03 25, 22:01)
Šaunuolės, merginos wink.gif Chiquitka serija labai patiko ir pati užduotis smagi, įdomi, verčia paieškoti...

QUOTE(Žydraakė @ 2013 03 26, 08:36)
Patiko, faina užduotis, įdomus užduoties įvykdymas 4u.gif
Labiausiai tyrinėti privertė Chiquitka namų nepastebimų kampų fotografijos 4u.gif

Dekui visoms, kas pastebejot musu uzduoti. Labai smagu buvo atrasti nematomu kampu savo namuose. Skatinu visas pabandyti, tikrai idomiai praleisit laika 4u.gif

QUOTE(sbo @ 2013 03 26, 09:02)
Sveikos merginos  4u.gif
Labai įdomios užduotys, tikrai įdomu buvo pažiūrėti, patyrinėti. Pas Chiquitka visur daug grudo, čia toks sumanymas?  ax.gif

O šiaip, noriu pasidalinti mintimis... Kai daugiau pardėjau fotografuoti, kai atsirado mokytoja, vertinimai, tai žinokit pastebėjau tokį dalyką - kas man atrodo SUPER LIUKS LABAI LABAI, kitiems atrodo nieko gero, o kai žiūriu kitų darbus, pažiūriu, mintimis įvertinu, tada paskaitau komentarus - ir taip gaunasi, kas man nieko gero, kitiems WOW ir atvirkščiai  biggrin.gif  Tai kaip čia taip dabar, ar aš visai nieko nesuprantu mene ar kame čia rykštė  g.gif

Taip, cia toks sumanymas. Grudas detas specialiai, nes jo norejosi jau kai fotografavau. Jis matymo dalis smile.gif
O del kito punkto, tai buvo pradzioj ir man taip, kadangi apsupta buvau nuglamurinto fotoshopinto idealaus pasaulio, ryskiom spalvom, kuri kisa is visu zurnalu, fb, televiziju ir t.t. Bet kai pradejau dometis, gylintis, visaip kitaip matosi tas fotografijos pasaulis. Ir vertini ji kitaip, ir matai jame kitus dalykus. Vis dar yra ir kas labai nepatinka, taciau bandai iziureti ka mato ir ka bande parodyti tas, kas ta nuotrauka sukure... Manau, tai ateina su laiku ir domejimusi, savaime. O dalinti kazkam vubukus, tik todel, kad kiti dalina, tai ka as zinau... doh.gif Reikia moketi apginti ir savo nuomone.

QUOTE(vienintelė @ 2013 03 26, 09:03)
oho eilutė kokia išsidrieks pas sayonara
kad būtu gyvesnė tema

Tokia lengvai psichodeline nuotrauka, sukuria kazkokio vos matomo judesio jausma, kazkiek glumina... Idomiai!
Atsakyti
Koks košmaras...

http://nzakonova.35p...u/photo_463350/
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 26, 13:42)
Nesupranti nesupranti  biggrin.gif O šiaip aš irgi dažnai nesuprantu, bet visai nesinervinu - žmonės skiriasi, požiūriai skiriasi, kartais kai kitos pasako WOW, tai likusioms nebepatogu kritikuoti, tai irgi wubikus deda ir tik nesakykit, kad taip nebūna  rolleyes.gif Kelk nosį aukščiau ir daryk kas patinka, kai patiks pačiai, patiks ir kitiems  ax.gif

Kas tie wubikai biggrin.gif
Pripažįstu, būna, kad jau noriu rašyti komentarą, bet perskaičius kitus komentarus neberašau nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 03 26, 13:24)

Ta, say, įkvėpeja! Man irgi jau knieti per savus kampus prasieiti rolleyes.gif

QUOTE(Amade @ 2013 03 26, 13:32)
Laba,

atnešu dar vieną tulpytę  4u.gif

dar keletas čia

Ir šioje foto ir kitose flickr man trūksta erdvės... Skaičiau, kad sumanymas buvo tulpės žiedas stambiu planu, bet man kažkaip per stambiai jis atrodo. Nors pats žiedas toks įdomus ir spalvos gana mielos.
Atsakyti