Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 26, 08:40)
Jazus kiek piktumo  smile.gif net minties nebuvo, kad kažkas vogta. Man tiesiog įdomu tai, kad vieną idėją gali įgyvendinti ne vienas autorius panašiu metu. Tikiu šia teorija ir man smagu rasti įrodymų. Tik tiek  mirksiukas.gif nemirk iš pykčio

Rašiau su smilais, tad pykčio nėra. Tik visad užklibini pati. Baigiu,nes neverta ir pradėt tongue.gif

Ne vieną foto esu irgi užmačiusi,bet nededu ir nebaksnoju, gerbiu žmogų ir jo darbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 26, 08:00)
aha, mano trijulė tikrai šaunuolės. įrodė, kad kai labai nori, tai tikrai padarysi ir be fotiko smile.gif ir minčių atsiranda, ir laiko, ir matymas įsijungia.

dabar turiu keturias merginas, viena, kaip sakiau, atkrito. pažiūrėsiu, kaip su saviškėmis seksis porą naujų užduočių, tada pagalvosiu, gal dar ką pasiimsiu smile.gif
truputis popso šiam rytui. keli portretai, įvardinti kaip griebiantys už širdies ir skausmingi. didelė dalis jų yra popsas, bet yra ir tikrai gerų.

jei imanomas dalykas tai as eilej bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. Norejau paklausti gal kuri fotografuojate su Canon SX 1IS? Tureciau pora klausimeliu smile.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(Užmirstuole @ 2013 03 26, 08:46)
jei imanomas dalykas tai as eilej  bigsmile.gif  ax.gif

jau yra eilutė, bet aš rinksiuos šį kartą nebūtinai pirmumo kriterijumi vadovaudamasi smile.gif bet kol kas dar nesirenku smile.gif bet turėsiu galvoje 4u.gif
Atsakyti
Mano dienos malonus atradimas Tina Kazakhishvili

Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 03 26, 10:20)
Mano dienos malonus atradimas Tina Kazakhishvili

Ačiū smile.gif labai patiko jos Double exposure.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 26, 01:11)
jau yra eilutė, bet aš rinksiuos šį kartą nebūtinai pirmumo kriterijumi vadovaudamasi smile.gif bet kol kas dar nesirenku smile.gif bet turėsiu galvoje 4u.gif

ir as noriu i ta eilute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Foggy @ 2013 03 26, 09:35)
ir as noriu i ta eilute  ax.gif

ok, pasižymiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 03 25, 18:21)
Sveikos  4u.gif
įkelsiu ir aš savo gėlytę, kad daugiau temoj foto būtų  ax.gif

Šioj foto man kažkas nesižiūri...gal dėmesį blaško priekyje žiedlapis nefokuse, gal norėtųsi fokuso būtent į jį?...
Bet pagyriau kitą foto flickr, man ji patinka 4u.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 19:33)
noriu pasirodyti savo mokinių vienos užduoties rezultatus.

užduotis buvo kelis kartus apeiti namus ir juose surasti kokių nors retai ar visai nepastebimų kampų, daiktų, rakursų ir tai perleidus per save užfiksuoti, sudėti į seriją ir duoti pavadinimą.

viena mokinė procese iškrito ir šios užduoties nepadarė. dar viena buvo pradingus, irgi nepadarė, bet dabar jau parėjo smile.gif

tai štai, mano trijų aktyvių merginų užduotys:

Tynka

lunameja užduotį įvykdė be fotiko, nes jis sugedęs smile.gif

Chiquitka

komentuokite, klauskite, kritikuokite ir pan.

rytoj parodysiu kitos užduoties rezultatus.

Patiko, faina užduotis, įdomus užduoties įvykdymas 4u.gif
Labiausiai tyrinėti privertė Chiquitka namų nepastebimų kampų fotografijos 4u.gif
Atsakyti
labas rytas,

lunamėja, patiko, ypač Mental Hospital serija, ačiū! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 19:33)
noriu pasirodyti savo mokinių vienos užduoties rezultatus.

užduotis buvo kelis kartus apeiti namus ir juose surasti kokių nors retai ar visai nepastebimų kampų, daiktų, rakursų ir tai perleidus per save užfiksuoti, sudėti į seriją ir duoti pavadinimą.

viena mokinė procese iškrito ir šios užduoties nepadarė. dar viena buvo pradingus, irgi nepadarė, bet dabar jau parėjo smile.gif

tai štai, mano trijų aktyvių merginų užduotys:

Tynka

lunameja užduotį įvykdė be fotiko, nes jis sugedęs smile.gif

Chiquitka

komentuokite, klauskite, kritikuokite ir pan.

rytoj parodysiu kitos užduoties rezultatus.

Sveikos merginos 4u.gif
Labai įdomios užduotys, tikrai įdomu buvo pažiūrėti, patyrinėti. Pas Chiquitka visur daug grudo, čia toks sumanymas? ax.gif

O šiaip, noriu pasidalinti mintimis... Kai daugiau pardėjau fotografuoti, kai atsirado mokytoja, vertinimai, tai žinokit pastebėjau tokį dalyką - kas man atrodo SUPER LIUKS LABAI LABAI, kitiems atrodo nieko gero, o kai žiūriu kitų darbus, pažiūriu, mintimis įvertinu, tada paskaitau komentarus - ir taip gaunasi, kas man nieko gero, kitiems WOW ir atvirkščiai biggrin.gif Tai kaip čia taip dabar, ar aš visai nieko nesuprantu mene ar kame čia rykštė g.gif
Atsakyti
oho eilutė kokia išsidrieks pas sayonara
kad būtu gyvesnė tema
user posted image
Atsakyti