Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 18:33)
noriu pasirodyti savo mokinių vienos užduoties rezultatus.

užduotis buvo kelis kartus apeiti namus ir juose surasti kokių nors retai ar visai nepastebimų kampų, daiktų, rakursų ir tai perleidus per save užfiksuoti, sudėti į seriją ir duoti pavadinimą.

viena mokinė procese iškrito ir šios užduoties nepadarė. dar viena buvo pradingus, irgi nepadarė, bet dabar jau parėjo smile.gif

tai štai, mano trijų aktyvių merginų užduotys:

Tynka

lunameja užduotį įvykdė be fotiko, nes jis sugedęs smile.gif

Chiquitka

komentuokite, klauskite, kritikuokite ir pan.

rytoj parodysiu kitos užduoties rezultatus.

Šaunuolės, merginos wink.gif Chiquitka serija labai patiko ir pati užduotis smagi, įdomi, verčia paieškoti...
Atsakyti
ich gėlės patiko

sayonara įdomi užduoti ir kaip smagu buvo pažiūrėti, šaunuolės tavo mokinės

Miraval šauniai, įdomi mitis gražiai patiekta, patikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2013 03 25, 22:30)

Čia kiek suprantu į Arfės berods nuotrauką taikyta g.gif

Atsakyti
As ateinu dar karta su tuo paciu klausimuku....ar ne viena nesat pasirasiusios su Getty Images? Jau kaip sakiau jie mane pakviete atrinke 12 nuotrauku kandidaciu...Pradejau visa registracija, visus puslapius uzpildziau, bet uzkliuvau paskutiniame puslapyje, kur reikia paspausti "sign ir submit" ta knopkyte pas men neveikia ir viskas doh.gif Parasiau jiems laiska, jie atsiunte automatini atsakyma, kad i mano problema paziures po 7-10 dienu...tas buvo pries pora dienu...Siandien gaunu dar viena prasyma is getty, si kart ne pats Getty image o jau ju klijentas nori pirkti viena mano nuotrauka(visai kita...nei is tu 12-kos), tipo case sensitive turiu atsakyti greitai, o as vel banddau "sign and submit" ir niekaip neveikia...grrrrrrr.....
Tai sakau gal kuri ejot per ta procesa, ar susiduret su tokiom nenormaliom problemom... blink.gif neveikia paskutine lemiama knopke doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 26, 00:17)
As ateinu dar karta su tuo paciu klausimuku....ar ne viena nesat pasirasiusios su Getty Images? Jau kaip sakiau jie mane pakviete atrinke 12 nuotrauku kandidaciu...Pradejau visa registracija, visus puslapius uzpildziau, bet uzkliuvau paskutiniame puslapyje, kur reikia paspausti "sign ir submit" ta knopkyte pas men neveikia ir viskas doh.gif  Parasiau jiems laiska, jie atsiunte automatini atsakyma, kad i mano problema paziures po 7-10 dienu...tas buvo pries pora dienu...Siandien gaunu dar viena prasyma is getty, si kart ne pats Getty image o jau ju klijentas nori pirkti viena mano nuotrauka(visai kita...nei is tu 12-kos), tipo case sensitive turiu atsakyti greitai, o as vel banddau "sign and submit" ir niekaip neveikia...grrrrrrr.....
Tai sakau gal kuri ejot per ta procesa, ar susiduret su tokiom nenormaliom problemom... blink.gif  neveikia paskutine lemiama knopke doh.gif  lotuliukas.gif

Jep.Buvo.
Suziurek atidziai, ar viskas uzpildyta, ar viskas tvarkoje.Pas mane kazkaip po kurio laiko savaime atsigavo, niekam nerasiau.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 26, 00:26)

Nu reiskia ten pas juos kazkas kliuna... g.gif
Siaip tai viskas puslapis po puslapio ten juk, jei gerai uzpildai spaudi ir eini toliau, jei ka praleidi tai tiesiog neikelia i kita puslapi...Tai as kas pries tai uzpildziau viska gerai tikrai, bet va paskutinis neveikia man, nors ir ziuriu visaip ir kelias dienas, ir ryte ir vakare, ir vyno isgerus ir ne lotuliukas.gif kad nematau nieko kas ne taip...
Gal ir pas mane atsigaus po kiek laiko...
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 18:33)
noriu pasirodyti savo mokinių vienos užduoties rezultatus.

užduotis buvo kelis kartus apeiti namus ir juose surasti kokių nors retai ar visai nepastebimų kampų, daiktų, rakursų ir tai perleidus per save užfiksuoti, sudėti į seriją ir duoti pavadinimą.

viena mokinė procese iškrito ir šios užduoties nepadarė. dar viena buvo pradingus, irgi nepadarė, bet dabar jau parėjo smile.gif

tai štai, mano trijų aktyvių merginų užduotys:

Tynka

lunameja užduotį įvykdė be fotiko, nes jis sugedęs smile.gif

Chiquitka

komentuokite, klauskite, kritikuokite ir pan.

rytoj parodysiu kitos užduoties rezultatus.

Kokia faina uzduotis thumbup.gif Patiko visu merginu. Lunameja nerealiai saunuole, net be fotiko galima uzduotius ivykdyti thumbup.gif

Zydraake, atvirukas velykinis liuks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ich @ 2013 03 25, 10:24)
Mano savaitgalines tulpes
user posted image
Cia daugiau yra smile.gif

Labiausiai patiko opera lover's cookbook thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 26 kovo 2013 - 00:40
Sveikos, merginos.
Aš irgi vis su laiku kariauju, bet nugriebiu nors truputį.
Kankinau ir aš tulpes. Dar tikiuosi jas pakankinti, . Man irgi kaip Amadei nesigauna kaip norėtųsi, bet pats procesas man patinka.
Ieškai vietos, kampo, dėlioji, žiūri. Aš irgi vis laukiu, kada jau tas supratimas ateis galu gale biggrin.gif
user posted image

user posted image
Šitų neapsisprendžiu ar spalvota ar jb (yra flickr)
user posted image
Tai va, laukiu pastabų, nes kaip gi kitaip tobulėsi.

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 25, 22:39)
Dziugini:)

QUOTE(Mangute @ 2013 03 25, 22:48)
Miraval, tikrai gražu wink.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 03 25, 23:17)
Miraval šauniai, įdomi mitis gražiai patiekta, patikti smile.gif

Merginos bigsmile.gif AČIŪ!!!

Spindulėle -
man tai spalvota gražiausia 4u.gif

Atsakyti
aha, mano trijulė tikrai šaunuolės. įrodė, kad kai labai nori, tai tikrai padarysi ir be fotiko smile.gif ir minčių atsiranda, ir laiko, ir matymas įsijungia.

dabar turiu keturias merginas, viena, kaip sakiau, atkrito. pažiūrėsiu, kaip su saviškėmis seksis porą naujų užduočių, tada pagalvosiu, gal dar ką pasiimsiu smile.gif

truputis popso šiam rytui. keli portretai, įvardinti kaip griebiantys už širdies ir skausmingi. didelė dalis jų yra popsas, bet yra ir tikrai gerų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 kovo 2013 - 08:14
pasidarykit savaitės temą, tokią kaip Sayonaros užduotis merginoms. Pasilinksminsit smile.gif Manau netikėtų nuotraukų atneštumėt.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 25, 23:55)
Čia kiek suprantu į Arfės berods nuotrauką taikyta  g.gif

Tegul sau taiko biggrin.gif

O jei rimtai,tai kad mintis nevogta. O vat kitų foto taip galima rasti net tokias pat,bet man dzin, nes ir nukopijuot reikia mokėti. Matomai iš pavydo miršta, ieškodami panašumų.

Say mokinukės kampus išieškojo super thumbup.gif vakar savo kampus žiūrėjau biggrin.gif

Mangute, konmentarą flick parašiau 4u.gif

Ačiū už popsines foto. Patyrinėjau ir jau norisi padaryt vieną kitą wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 03 26, 09:34)
Tegul sau taiko biggrin.gif

O jei rimtai,tai kad mintis nevogta. O vat kitų foto taip galima rasti net tokias pat,bet man dzin, nes ir nukopijuot reikia mokėti. Matomai iš pavydo miršta, ieškodami panašumų.

Jazus kiek piktumo smile.gif net minties nebuvo, kad kažkas vogta. Man tiesiog įdomu tai, kad vieną idėją gali įgyvendinti ne vienas autorius panašiu metu. Tikiu šia teorija ir man smagu rasti įrodymų. Tik tiek mirksiukas.gif nemirk iš pykčio.
Papildyta:
QUOTE(Miraval @ 2013 03 25, 23:31)
oho kokie įdomūs ir gražūs darbai! bigsmile.gif
su didele baime, bet... keliu savo pirmuosius ND jau duotus savo mokytojos! Ačiū Yvettei už idėjas, patarimus, palaikymą ir ...ačiū!

[img]http://farm9.staticflickr.com/8376/8590671884_89678268f4.jpg
pavasario pietūs

Man šioji patinka smile.gif
Atsakyti