Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 16:33)
komentuokite, klauskite, kritikuokite ir pan..

nu merginos 10balu sauni uzduotis sauni mokytoja saunios mokines ir saunus darbai ploja.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 03 25, 18:25)
O va mano mokine gavo uzduoti padaryti dvi nuotraukas ir perskaityti nesunkia knyga.Dingo.

o kaip gaila o gal kas atsitiko unsure.gif ar sake kad nebenori unsure.gif
Atsakyti
faina sayonaros užduotis, patiko merginų darbus patyrinėt rolleyes.gif net pati užsinorėjau ryt prasieit pro savuosius smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 03 25, 21:07)
faina sayonaros užduotis, patiko merginų darbus patyrinėt  rolleyes.gif net pati užsinorėjau ryt prasieit pro savuosius  smile.gif

ir prasieik. aš pati po savus noriu biggrin.gif bet dar tingiu biggrin.gif bet gal kada nors wink.gif
Atsakyti
Che che, na patinka man sutapimus rasti smile.gif))
nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 19:33)
noriu pasirodyti savo mokinių vienos užduoties rezultatus.

užduotis buvo kelis kartus apeiti namus ir juose surasti kokių nors retai ar visai nepastebimų kampų, daiktų, rakursų ir tai perleidus per save užfiksuoti, sudėti į seriją ir duoti pavadinimą.

viena mokinė procese iškrito ir šios užduoties nepadarė. dar viena buvo pradingus, irgi nepadarė, bet dabar jau parėjo smile.gif

tai štai, mano trijų aktyvių merginų užduotys:

Man patinka!

Alabama, imk kita mokine! wink.gif
Atsakyti
as tai noreciau tureti mokytoja labai smile.gif bet zinau,kad neturesiu laiko daug tam skirti visai verysad.gif nius kaip nors po zimgsniuka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 25 kovo 2013 - 21:57
O kaip cia taip imanoma turet mokytoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 25, 21:38)
Che che, na patinka man sutapimus rasti smile.gif))
nuotrauka

?
Atsakyti
oho kokie įdomūs ir gražūs darbai! bigsmile.gif

su didele baime, bet... keliu savo pirmuosius ND jau duotus savo mokytojos! Ačiū Yvettei už idėjas, patarimus, palaikymą ir ...ačiū!

user posted image
pavasario pietūs

user posted image
tobula vienatvė
Atsakyti
Prašau pakomentuokit, nenoriu čia dėti foto, tai duodu tiesiog nuorodą wink.gif Jaunoji
Atsakyti
džyzus, jau ko pas mane merginos išmoko, tai trečdalių taisyklę pritaikyti lotuliukas.gif
nu sirgau visokiais fotografiniais virusais, bet trečdalių taisyklės virusas man pačiai naujiena lotuliukas.gif
Bet veikia neblogai.

aš nebekomentuoju nieko. Tiesiog daug visur visko darau ir po darbo tik išsidrebiu ant kėdės ir mąstyti normaliai nebesugebu. Tuo pačiu ir rašyti.
Ai da pridursiu, kad labai tingiu išjungti kompiuterį. Tingiu eiti praustis. Ir tingiu į lovą. Bet žiauriai pavargau. Kad kas už mane viską padarytų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 kovo 2013 - 22:42
QUOTE(Miraval @ 2013 03 25, 22:31)
oho kokie įdomūs ir gražūs darbai! bigsmile.gif
su didele baime, bet... keliu savo pirmuosius ND jau duotus savo mokytojos! Ačiū Yvettei už idėjas, patarimus, palaikymą ir ...ačiū!

Dziugini:)
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 25, 22:38)
džyzus, jau ko pas mane merginos išmoko, tai trečdalių taisyklę pritaikyti  lotuliukas.gif
nu sirgau visokiais fotografiniais virusais, bet trečdalių taisyklės virusas man pačiai naujiena  lotuliukas.gif
Bet veikia neblogai.

aš nebekomentuoju nieko. Tiesiog daug visur visko darau ir po darbo tik išsidrebiu ant kėdės ir mąstyti normaliai nebesugebu. Tuo pačiu ir rašyti.
Ai da pridursiu, kad labai tingiu išjungti kompiuterį. Tingiu eiti praustis. Ir tingiu į lovą. Bet žiauriai pavargau. Kad kas už mane viską padarytų.

mano vakar dienos būsena buvo lygiai tokia pat doh.gif kai tingėjau, net tingėti..
Papildyta:
Miraval, tikrai gražu wink.gif
Atsakyti