Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikos 4u.gif
įkelsiu ir aš savo gėlytę, kad daugiau temoj foto būtų ax.gif

user posted image

dar kitas variantas čia
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 03 25, 18:21)
Sveikos  4u.gif
įkelsiu ir aš savo gėlytę, kad daugiau temoj foto būtų  ax.gif

dar kitas variantas čia

man patinka, grazuu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2013 03 25, 10:30)

Nelabai seku tema, bet flickr užmačiau keletos merginų sukurtas atvirutes. Nežinau, kokia tema buvo, kokios taisyklės, bet gavau įkvėpimą ir sukūriau štai tokią velykinę atvirutę ax.gif Sudėliojau iš savo pomėgių ir rankdarbių rolleyes.gif

http://farm9.staticf...a185a0cc0_c.jpg

Nu labai fainas tavo atvirukas bigsmile.gif

Tiesa, o tos kurios sukūrėt atvirukus neplanuojat išsileist? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2013 03 25, 17:55)
fotografuoti patinka, tik nepatinka, kai nesigauna norimas rezultatas.

Na, bet džiaugiuosi, kad turiu mokytoją, gaunami ND net jei ne visai prie dūšios, "priverčia" pamąstyti, kas irgi naudinga.
Čia gaunamos pastabos irgi kartais praverčia, kartais gal per griežtos, na, bet jei kritikuojantysis daug nusimano, tada tikiu, kad savotiškai erzina nekokybiškos (visom prasmėm - minties nebuvimas, tamsu, išdegę ir t.t.) foto.  g.gif
]
drinks_cheers.gif  labai taikliai. Mane erzina pasiruošimo procesas, ypač namuose, kai reikia sudėlioti pvz. baltą foną, surasti tinkamą vietą, objektą ir panašiai. O viską baigus vėl į vietas sudėti  doh.gif Arba sužiūrėti, kad fone nebūtų kokių besimėtančių "šiukšlių"  unsure.gif  Vat mokausi, bambu, purkštauju, bet paburbu ir nusprendžiu dar bandyt... Jaučiu, kad kelis cm pasistūmėjau per tuos pora mėn  blush2.gif

Skaitau tavo parašytas mintis ir save matau lotuliukas.gif

Kartais pagalvoju, kad geriau būčiau nesigilinusi į visas tas subtilybes doh.gif nes ką nedarau viskas netinka ir nežinau kur ieškot, kaip save skatint...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 03 25, 15:22)
Šiandien buvom iškišę nosytes laukan.  smile.gif  Visai smagu, net keletą foto pykštelėjau. Betvarkant kilo mintis... sudalyvausiu konkurse "Jausmai" -

"Stebėjimas"
Na, patarkuokit...  blush2.gif

Amade, ideju stygiu dauguma patiria, normalu.bet jei pati ta jauti, gal verta ieskoti ikvepimo saltinio, daugiau dometis kitu darbais, analizuoti. Manau daug naudos gauni besimokydama pas Yvette.O juk viskas greitai nepasidaro.tobulejimui reikia laiko.
del nuotraukos, pritariu issakytiems komentarams.Pozytyvu tai,kad delioji mintyse, kaip kas turetu atrodyti, bet siame koliaze noretusi matyti kate visu ilgiu.Vaikucio veidas per tamsus.Paziurejus i sias dvi foto nesuprantu,ka jos turi bendro. reiskias kompozicija irgi slubuoja kaip reikiant.ir vel gi jauciasi objektu perspaudimas. Spalvoto varianto man nerodo.
sekmes 4u.gif

QUOTE(Tommika @ 2013 03 25, 17:21)
Sveikos  4u.gif
įkelsiu ir aš savo gėlytę, kad daugiau temoj foto būtų  ax.gif

as uz antra varianta. Antroj nuotraukoj patinka idomesnis rakursas, aiskus ryskus fokusas.laseliai-super.nesu raudonos geltonos spalvos gerbeja, tikiu,kad kitokiu spalvu tulpe ziuretusi, mano akims, dar geriau smile.gif
Atsakyti
noriu pasirodyti savo mokinių vienos užduoties rezultatus.

užduotis buvo kelis kartus apeiti namus ir juose surasti kokių nors retai ar visai nepastebimų kampų, daiktų, rakursų ir tai perleidus per save užfiksuoti, sudėti į seriją ir duoti pavadinimą.

viena mokinė procese iškrito ir šios užduoties nepadarė. dar viena buvo pradingus, irgi nepadarė, bet dabar jau parėjo smile.gif

tai štai, mano trijų aktyvių merginų užduotys:

Tynka

lunameja užduotį įvykdė be fotiko, nes jis sugedęs smile.gif

Chiquitka

komentuokite, klauskite, kritikuokite ir pan.

rytoj parodysiu kitos užduoties rezultatus.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 18:33)

užduotis buvo kelis kartus apeiti namus ir juose surasti kokių nors retai ar visai nepastebimų kampų, daiktų, rakursų ir tai perleidus per save užfiksuoti, sudėti į seriją ir duoti pavadinimą.

Tynka

Chiquitka

Labai įdomi užduotis bigsmile.gif

o kaip įmanoma atlikti užduotį be fotoaparato..? g.gif su telefonu? ax.gif

šiaip šaunuolės mergaitės.. kai kurios foto privertė sustoti ir labiau patyrinėti, kas ten nufotografuota smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 25 kovo 2013 - 19:16
QUOTE(Tommika @ 2013 03 25, 19:01)
Labai įdomi užduotis  bigsmile.gif

o kaip įmanoma atlikti užduotį be fotoaparato..?  g.gif su telefonu?  ax.gif

šiaip šaunuolės mergaitės.. kai kurios foto privertė sustoti ir labiau patyrinėti, kas ten nufotografuota  smile.gif

su telefonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 03 24, 10:16)
smile.gif

Galim kita visa savaite skirti temai "Velykos" g.gif Turbut dauguma ruosis joms, puos namus, o savaitgalis bus pakankamai uzimtas.. g.gif

as uz drinks_cheers.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2013 03 25, 01:30)
Sudėliojau iš savo pomėgių ir rankdarbių rolleyes.gif

grazu, zolyte man labai patiko wub.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 10:33)

viena mokinė procese iškrito ir šios užduoties nepadarė. dar viena buvo pradingus, irgi nepadarė, bet dabar jau parėjo smile.gif

Tynka

Chiquitka

o, kokia idomi uzduotis, visu triju merginu uzduoties atlikimas labai patiko.

Gal pas kuria nors mokytoja atsilaisvino kokia vietele, labai noreciau buti mokine ax.gif
Atsakyti
Aš Pinterest'e radau neblogą linką apie iphone fotografiją, ten visokių programėlių rekomendacijos.. camera+ fotkinimui (ten galima ir exposure pasireguliuoti, ir dar belekokiu bajeriu padaryt), redagavimui snapseed (nemokama sita).. ir pasarpinti galima, ir tilt shift yra,ir white balance, ir t.t., beveik geros foto netgi gaunasi biggrin.gif
va nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 25 kovo 2013 - 19:35
QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 18:33)

Tynka

Chiquitka

thumbup.gif thumbup.gif pirmoj vietoj Tynkos kranas, antroj - WC thumbup.gif

Vat man tikrai trūksta to "matymo" Atrodo - kranas, kėdė, rankena ar vaikiškas arkliukas. Reikia IDĖJŲ. O jos atsiranda su laiku, su kitų foto žiūrėjimu, na ir su noru. smile.gif Aš vis sau tai stengiuosi kartoti, kai apima neviltis. blush2.gif O man dažnai norisi visko greit, užtat ir ima piktumas, kad kitom gaunasi, o man ne, kaip čia taip doh.gif tongue.gif
Parsinešiau tulpių iš anytos (vakar buvo jos gimtadienis, daug gėlių gavo, teko ir man biggrin.gif ), ryt jas pakankinsiu cool.gif Gal gausis kas nors fotogeniško.
Atsakyti
O va mano mokine gavo uzduoti padaryti dvi nuotraukas ir perskaityti nesunkia knyga.Dingo.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 19:33)

g.gif jaučiu reiks dabar sėdint namuose, pereit per namų kampus. Gal ką įdomaus rasiu mirksiukas.gif
Atsakyti