QUOTE(voveraite1302 @ 2013 03 25, 16:35)
Bet jei fotografuoti reikia "prisiversti", tai gal geriau daryti tai, kas smagu? Nes juk iš fotografijos duonos nevalgai (tikiuos
), tai kam kankintis? Fotografuoti be malonumo... hmmm...
fotografuoti patinka, tik nepatinka, kai nesigauna norimas rezultatas. Duonos iš to tikrai nevalgau ir nepretenduoju į tai
Mano pirminis noras buvo - išmokt padoriai fotografuot vaiką ir gamtą/keliones.
Na, bet džiaugiuosi, kad turiu mokytoją, gaunami ND net jei ne visai prie dūšios, "priverčia" pamąstyti, kas irgi naudinga.
Čia gaunamos pastabos irgi kartais praverčia, kartais gal per griežtos, na, bet jei kritikuojantysis daug nusimano, tada tikiu, kad savotiškai erzina nekokybiškos (visom prasmėm - minties nebuvimas, tamsu, išdegę ir t.t.) foto.
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 16:45)
aš tikiu, kad jai reikia prisiverst ne ta prasme kaip prisiverst daržus nuravėt, iš reikalo, o maždaug taip: poreikis ir noras yra, bet prisiverst reikia, nes savim per mažai tiki.
labai taikliai. Mane erzina pasiruošimo procesas, ypač namuose, kai reikia sudėlioti pvz. baltą foną, surasti tinkamą vietą, objektą ir panašiai. O viską baigus vėl į vietas sudėti
Arba sužiūrėti, kad fone nebūtų kokių besimėtančių "šiukšlių"
Vat mokausi, bambu, purkštauju, bet paburbu ir nusprendžiu dar bandyt... Jaučiu, kad kelis cm pasistūmėjau per tuos pora mėn
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion