Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Inza @ 2013 03 24, 23:17)
"ant komentaru" smile.gif

man nilabai smile.gif ir ziedas , fonas ir apacia (vaza) nuotraukos schmoll.gif spalvos mano skonio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virdzzinija: 24 kovo 2013 - 22:56
labas rytas,

fotokūdroje rasta fotografė Vanessa Winship tyro žiūriniams

nuotraukų mažoka temoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 23, 21:10)
aaaaaaaaaaaaaa bigsmile.gif
AČIŪ AČIŪ AČIŪ!!!

Einu migdyt vaiką ir šaunu šampę!!!

Labas rytas 4u.gif
Miraval, saunuole, sveikinu ir dziaugiuosi uz Tave 4u.gif

Atsakyti
laba,

QUOTE(sayonara @ 2013 03 25, 09:39)
labas rytas,

fotokūdroje rasta fotografė Vanessa Winship tyro žiūriniams

nuotraukų mažoka temoje smile.gif

Dėkui užu žiūrinius 4u.gif

Aš ateinu su viena foto, tiesa retokai čia užsuku, mano įkvėpimai kažkur prapuolė unsure.gif

Nelabai seku tema, bet flickr užmačiau keletos merginų sukurtas atvirutes. Nežinau, kokia tema buvo, kokios taisyklės, bet gavau įkvėpimą ir sukūriau štai tokią velykinę atvirutę ax.gif Sudėliojau iš savo pomėgių ir rankdarbių rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Inza - spalvos ir šviesa gražu, bet tokia "pervargus" gėlė schmoll.gif schmoll.gif Bent jau man nepatinka, nekabinčiau ant sienos... unsure.gif

O čia maniškė savaitgalinė tulpė (mokytojos ND). Paprasta, nepaieškojau tinkamų kampų blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 03 24, 23:17)
"ant komentaru" smile.gif

Man visai patiko. Noretusi daugiau apacios man ir butu fainai koks vienas ziedlapis ant stalo rolleyes.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2013 03 25, 10:30)
Nelabai seku tema, bet flickr užmačiau keletos merginų sukurtas atvirutes. Nežinau, kokia tema buvo, kokios taisyklės, bet gavau įkvėpimą ir sukūriau štai tokią velykinę atvirutę ax.gif Sudėliojau iš savo pomėgių ir rankdarbių rolleyes.gif

Man grazu 4u.gif tik atrodo, kad kiskiui truksta antros ausies biggrin.gif

QUOTE(Amade @ 2013 03 25, 11:01)
O čia maniškė savaitgalinė tulpė (mokytojos ND). Paprasta, nepaieškojau tinkamų kampų  blush2.gif

smile.gif man truksta ryskumo 4u.gif

Mano savaitgalines tulpes
user posted image
Cia daugiau yra smile.gif
Atsakyti

Labai grazus velykinis atvirukas smile.gif is pradziu nepastebejau, bet kai pasake, tai ir man atrodo, kad truksta vienos ausies smile.gif

QUOTE(Amade @ 2013 03 25, 11:01)
O čia maniškė savaitgalinė tulpė (mokytojos ND). Paprasta, nepaieškojau tinkamų kampų  blush2.gif

Labai suspausta ir dvi man nelabai ziurisi, gal tada viena geriau butu.

QUOTE(ich @ 2013 03 25, 11:24)

Flickre jau rasiau, bet ir cia pakartosiu, labai patinka man tavo tulpes thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sbo - ačiū 4u.gif nenuleisk rankų ir tu! Kuo greičiau atsiskaityk ND 4u.gif

Žydraake - labai gražu ir tiesa, kol ich nepasakė ir man tos ausies visai netrūko... blush2.gif

Amade - man patinka tos nuotraukos švelnumas 4u.gif

ich - nuostabu 4u.gif man iš vis labai patinka tavo nuotraukos, jų spalvos, ryškumas ir nuotaikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 25 kovo 2013 - 10:51
Dėl kiškio ausies - nugi šonu tupi, pasislėpė kita ausis biggrin.gif Šiaip, jeigu atvirai, tai labiau patiko pačios atvirutės dėliojimo procesas, nufotografavimas juk paprastas:) Kaip pirmas blynas, gal kiek skurdokas atvirukas, bet visai smagi idėja padaryti kokiai šventei tokį atviruką ir išsiųsti:)

flickr man gražesnės foto, ypač toji, kur ant knygos stovi 4u.gif

Atsakyti
: Sudėliojau iš savo pomėgių ir rankdarbių rolleyes.gif
http://farm9.staticf...a185a0cc0_c.jpg

O žolytės žalumas... O kiaušinukų gražumas... Smagiai, nors man atrodo, kad tas kiškis truputį didokas. Ir gal užtektų vaizdo iki kiškio nosies? Ir to žirginėlio (?) kirminėlio, manau, nereikėtų smile.gif Bet ai, ir taip gražu 4u.gif

Gražios.

O per Inzos tulpių žiedlapius gražiai šviesa skverbiasi. Atrodo, tarsi būtų nunerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 25, 11:51)
sbo - ačiū 4u.gif  nenuleisk rankų ir tu! Kuo greičiau atsiskaityk ND 4u.gif

Žydraake - labai gražu ir tiesa, kol ich nepasakė ir man tos ausies visai netrūko... blush2.gif

Amade - man patinka tos nuotraukos švelnumas 4u.gif

ich - nuostabu 4u.gif man iš vis labai patinka tavo nuotraukos, jų spalvos, ryškumas ir nuotaikos  smile.gif

Ačiū Miraval už paskatinimą, ND natūralioj šviesoj turiu jau nufotografavus, kai tik turėsiu laisvą minutę, įkelsiu pasirodymui ir vertinimams 4u.gif
Atsakyti
Šiandien buvom iškišę nosytes laukan. smile.gif Visai smagu, net keletą foto pykštelėjau. Betvarkant kilo mintis... sudalyvausiu konkurse "Jausmai" -

"Stebėjimas"

user posted image

dar viena spalvota yra čia

Na, patarkuokit... blush2.gif
Atsakyti