Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

As tai siuvinesiu vakare iki ryto hihihi.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu dvi panasias schemutes, bet paziurejau, kad spalvu raktas visiskai skiriasi unsure.gif aisku, atspalviai panasus, bet norisi ir galutinio rezultato geresnio, gal kuri esate siuvinejusi, nezinau, kuria naudot unsure.gif user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 20, 14:52)
dar kovoju box.gif:

bigsmile.gif puikiai sekasi

Na va bige tikrai dmc siulu nera, tai viska nusipirkau prie vaiku pasaulio, aguonos dabar laukia savo eiles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 20, 17:19)
bigsmile.gif puikiai sekasi
Na va bige tikrai dmc siulu nera, tai viska nusipirkau prie vaiku pasaulio, aguonos dabar laukia savo eiles ax.gif

Kaip sakant bent pasivaiksciojai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 20, 19:18)
Mergaites, turiu dvi panasias schemutes, bet paziurejau, kad spalvu raktas visiskai skiriasi  unsure.gif aisku, atspalviai panasus, bet norisi ir galutinio rezultato geresnio, gal kuri esate siuvinejusi, nezinau, kuria naudot  unsure.gif

tai todėl ir skirias ,viename originalus rinkinukas ,kitame ,tik perdaryta schema.abiejom schemom netaikyk to pačio rakto ,kuris labiau patinka pagal paveiksliuką ,tokį ir siuvinėk,nes ir bs skirias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 20 kovo 2013 - 17:27
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 20, 17:18)

pirma pagal mane su programa perinkta ,,antra man graziau atrodo tad imciau antra ax.gif jei ten yra kodai ax.gif
user posted image va kokie kodai pas mane pm faile ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 20 kovo 2013 - 17:33
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 20, 17:25)
Kaip sakant bent pasivaiksciojai  lotuliukas.gif

na siulu vistiek papirkau biggrin.gif

Uodegyte, kur perki siulus ir lina? klp niekur nepardavineja lino, tai reiks internetu pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 20, 18:26)
tai todėl ir skirias ,viename originalus rinkinukas ,kitame ,tik perdaryta schema.abiejom schemom netaikyk to pačio rakto ,kuris labiau patinka pagal paveiksliuką ,tokį ir siuvinėk,nes ir bs skirias.

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 20, 18:28)
pirma pagal mane su programa perinkta ,,antra man graziau atrodo tad imciau antra ax.gif jei ten yra kodai ax.gif

aciuks.gif antroje ranka prirasyti DMC atitikmenys, tai reik tiketis, kad labiau atitinka originala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 20, 19:28)
na siulu vistiek papirkau biggrin.gif

Uodegyte, kur perki siulus ir lina? klp niekur nepardavineja lino, tai reiks internetu pirkti g.gif

jau tau buvau praeitoje temoke atsakius ax.gif iš kasiūlų.lt ir darbštuolės.eu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 20, 18:24)
jau tau buvau praeitoje temoke atsakius  ax.gif iš kasiūlų.lt ir darbštuolės.eu  4u.gif

susiradau kur buvai rašiusi 4u.gif užsisakiau lina, na žiūrėsiu kaip seksis siuvinėti g.gif
Atsakyti
Man tokie tauskaliukai patiko ax.gif Kryziavoji kryziavoji ir se koks bajeriukas is kart sypsena veide tongue.gif Svarbu nepersistengt ir nepamirst xxx Susirinkusios bendramintes apie "einamus" darbus pasikalba. Panasiai kaip prie kavos puodelio. Jei sukursit nauja tema pleputems butinai sakykit prisijungsiu ax.gif
Pagyrimai: drugeliams, sobieskos atvirutems, spalvingiesiems vazoneliams 4u.gif
Atsakyti
na ir priplepejot,kol nervus siuvinejau lotuliukas.gif

user posted image

susiuvineti siandienos nervai blush2.gif dar gal bus apvadas remelis issiuvinetas ax.gif

atsiprasau uz vaizdeli,cia tik uzdejau kad matytusi kas turetu buti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 20 kovo 2013 - 23:13