As tai siuvinesiu vakare iki ryto
Mergaites, turiu dvi panasias schemutes, bet paziurejau, kad spalvu raktas visiskai skiriasi aisku, atspalviai panasus, bet norisi ir galutinio rezultato geresnio, gal kuri esate siuvinejusi, nezinau, kuria naudot
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 20, 14:52)
puikiai sekasi
Na va bige tikrai dmc siulu nera, tai viska nusipirkau prie vaiku pasaulio, aguonos dabar laukia savo eiles
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 20, 17:19)
puikiai sekasi
Na va bige tikrai dmc siulu nera, tai viska nusipirkau prie vaiku pasaulio, aguonos dabar laukia savo eiles
Kaip sakant bent pasivaiksciojai
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 20, 19:18)
Mergaites, turiu dvi panasias schemutes, bet paziurejau, kad spalvu raktas visiskai skiriasi aisku, atspalviai panasus, bet norisi ir galutinio rezultato geresnio, gal kuri esate siuvinejusi, nezinau, kuria naudot
tai todėl ir skirias ,viename originalus rinkinukas ,kitame ,tik perdaryta schema.abiejom schemom netaikyk to pačio rakto ,kuris labiau patinka pagal paveiksliuką ,tokį ir siuvinėk,nes ir bs skirias.
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 20, 17:25)
Kaip sakant bent pasivaiksciojai
na siulu vistiek papirkau
Uodegyte, kur perki siulus ir lina? klp niekur nepardavineja lino, tai reiks internetu pirkti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 20, 18:26)
tai todėl ir skirias ,viename originalus rinkinukas ,kitame ,tik perdaryta schema.abiejom schemom netaikyk to pačio rakto ,kuris labiau patinka pagal paveiksliuką ,tokį ir siuvinėk,nes ir bs skirias.
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 20, 18:28)
pirma pagal mane su programa perinkta ,,antra man graziau atrodo tad imciau antra jei ten yra kodai
antroje ranka prirasyti DMC atitikmenys, tai reik tiketis, kad labiau atitinka originala
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 20, 19:28)
na siulu vistiek papirkau
Uodegyte, kur perki siulus ir lina? klp niekur nepardavineja lino, tai reiks internetu pirkti
jau tau buvau praeitoje temoke atsakius iš kasiūlų.lt ir darbštuolės.eu
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 20, 18:24)
jau tau buvau praeitoje temoke atsakius iš kasiūlų.lt ir darbštuolės.eu
susiradau kur buvai rašiusi užsisakiau lina, na žiūrėsiu kaip seksis siuvinėti
Man tokie tauskaliukai patiko Kryziavoji kryziavoji ir se koks bajeriukas is kart sypsena veide Svarbu nepersistengt ir nepamirst xxx Susirinkusios bendramintes apie "einamus" darbus pasikalba. Panasiai kaip prie kavos puodelio. Jei sukursit nauja tema pleputems butinai sakykit prisijungsiu
Pagyrimai: drugeliams, sobieskos atvirutems, spalvingiesiems vazoneliams
Pagyrimai: drugeliams, sobieskos atvirutems, spalvingiesiems vazoneliams