nieko nesuprantu,turbut nusipirkau kazkokia nesamone pirkau tipo DMC lankeli,daba ziuriu jis naudojamas ir kaip remelis,keistas kazkoks,vidinis remas plasmasinis o isorinis kaip gumine padanga uzsimauna,nereikia nei suvarzyt bet kol as ji uzmoviau,galvoju ar man toks uzdejimo budas neistampys labai audinuko
QUOTE(zerutis @ 2013 03 20, 14:45)
nieko nesuprantu,turbut nusipirkau kazkokia nesamone pirkau tipo DMC lankeli,daba ziuriu jis naudojamas ir kaip remelis,keistas kazkoks,vidinis remas plasmasinis o isorinis kaip gumine padanga uzsimauna,nereikia nei suvarzyt bet kol as ji uzmoviau,galvoju ar man toks uzdejimo budas neistampys labai audinuko
pagal apibūdinimą labai panašu į mano lankelį. aš irgi gerokai vargstu, kol tą "padangą" užmaunu. dažniausiai rėmelį dedu ant grindų, vieną kurį šoną prispaudžiu keliu, o rankomis jau maunu iš visų jėgų
jei dar ir koja neprilaikyčiau, tai visai neįmanoma užmaut
audinys išsitampo ir palieka žymės, kurios bent jau man nei išsiplauna, nei išsilygina normaliai
tai dabar siuvinėju ant rankų
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 20, 15:52)
dar kovoju :
Puikiai sekasi kovoti gražėja vis darbelis mane žavi tokie darbai, jų spalvų gražumas ir įvairovė
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 20, 14:57)
Puikiai sekasi kovoti gražėja vis darbelis mane žavi tokie darbų spalvų gražumas ir įvairovė
dekui
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 20, 15:52)
dar kovoju :
su labai graziu darbu kovoji
QUOTE(Katusik @ 2013 03 20, 15:53)
audinys išsitampo ir palieka žymės, kurios bent jau man nei išsiplauna, nei išsilygina normaliai
tai busiu apsipirkus ryskiai
vidinis baltas,bet tas guminis rudas,tai ir galvoju ar balto audinuko nedazys,ir jei dar istampys
bandau su kreininku siuvinet nera ko lygint su DMC metaliku
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 20, 14:52)
dar kovoju :
tu ryškiai laimi
o čia mano procesas (kas buvo padaryta iki kovo 7 d. šian biški pasėdėsiu - tai galėsiu parodyti, ką nuveikiau per 3 dienas pasiilgusi savo siuvinio )
Dziuljeta, labai gražu:)
Katusik, super motyvas ir taip nuostabiai atrodo
[quote=Aushrita,2013 03 20, 13:59]
Drauge sake nebera zardej siulu magijos ,tuscia vieta dabar
Sveikos, merginos. Šeštadienį "Siūlų magija" išsikėlė į naujas patalpas: kažkur labai netoli, kur anksčiau buvo knygynas. Pati dar nebuvau, pardavėja sakė
Drauge sake nebera zardej siulu magijos ,tuscia vieta dabar
Sveikos, merginos. Šeštadienį "Siūlų magija" išsikėlė į naujas patalpas: kažkur labai netoli, kur anksčiau buvo knygynas. Pati dar nebuvau, pardavėja sakė
QUOTE(Katusik @ 2013 03 20, 15:03)
dekui
pala o ne tu turejai zodiaka parodyt
man ir sitas tavo darbelis
QUOTE(unkind @ 2013 03 20, 15:05)
ačiū labai
atsiprašau kitų merginų už , bet seniai norėjau paklausti - ar spygliukai netrugdo bučiuotis?
QUOTE(Katusik @ 2013 03 20, 17:11)
bet seniai norėjau paklausti - ar spygliukai netrugdo bučiuotis?
o kaip čia suprast