Vos speju perskaityt viska, isiterpt ir pakomentuot jau nebespeju Puikus visu pabaigtukai ir procesai. FB darbu nekomentuosiu, nes ziuriu ir cia jie daugiau demesio susilaukia negu grazus darbeliai
QUOTE(zerutis @ 2013 03 27, 00:43)
norejau paklaust,ar jum nebuna kai siuvineji su kokia spalva tokie grazus x gula,paimi kita spalva,lyg ir plonesni atrodo ir x netokie grazus iseina ar cia tik man taip buna
buna buna as ir jau maniau, kad man cia kokia optine apgaule tarp sviesiu ir tamsiu spalvu
QUOTE(zerutis @ 2013 03 26, 23:43)
norejau paklaust,ar jum nebuna kai siuvineji su kokia spalva tokie grazus x gula,paimi kita spalva,lyg ir plonesni atrodo ir x netokie grazus iseina
man dabar taip su juoda drugelių spalva
nors ir siuvinėjasi pilnas X, ale vis vien Aida šviečia iš po siūlo (nors jau pradėjau itin žiūrėti, kaip siūlas gula, atsukinėju, lyginu... na, kaip Uodegytė rodė ). o štai foninio užsiuvimo visos spalvytės labai dailiai gula
QUOTE(sobieska @ 2013 03 27, 07:07)
Taip buvo ir yra...šviesesni siūlai kai kurie plonesni, va jei turit baltą B5200 siūliuką, net nesiuvinėjant matosi, kad jis plonesnis
turiu aną. kartais atrodo, lyg su papasčiausiu siuvimui skirtu siūlu būčiau siuvinėjus. toks jis kietas ir nelankstus
labas rytas
aš savo drugelius laikinai pasidėjau į šoną. parskrido MB, tai atima visą laiką tai prisėst prie darbo galėsiu ne anksciau balandžio 5 d.
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 26, 19:00)
paciai tokie jausmai apima kai pagalvoji kiek liko
QUOTE(tildushka @ 2013 03 26, 19:11)
...
Višniuke, koks grožis (undinėlė)... Tik nesugalvok numest Kai atsibos kokį mažesnį darbuką pasiuvinėk ir vėl įkvėpimas sugrįš
...
Višniuke, koks grožis (undinėlė)... Tik nesugalvok numest Kai atsibos kokį mažesnį darbuką pasiuvinėk ir vėl įkvėpimas sugrįš
...
kol kas upas labai uzejes tik ji siuvinet jei ka kita paimu i rankas - sazine grauzti pradeda
aciu,nuraminot,o tai jau pradejau galvot,kad viskas is nemoksiskumo
dar noriu paklaust,nimukam bs keliom gijum siuvinejat 1 ar 2,pas mane schemoje nenurodyta
dar noriu paklaust,nimukam bs keliom gijum siuvinejat 1 ar 2,pas mane schemoje nenurodyta
Paprastai 1 gija BS siuvineju. Pvz nimue zvejo schemoj teko 1 ir 2 gijom. Bet cia buvo nurodyta
QUOTE(sobieska @ 2013 03 27, 07:07)
Taip buvo ir yra...šviesesni siūlai kai kurie plonesni, va jei turit baltą B5200 siūliuką, net nesiuvinėjant matosi, kad jis plonesnis
kaži kodėl taip yra
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 27, 12:52)
kaži kodėl taip yra
gamintojų paklausk
pasirodo ne man vienai taip jau maniau ,kad man akyse vaidenas ,kai vienas siūliukas pasitaiko plonesnis už kitą
QUOTE(rituker @ 2013 03 27, 11:31)
Paprastai 1 gija BS siuvineju. Pvz nimue zvejo schemoj teko 1 ir 2 gijom. Bet cia buvo nurodyta
supratau,reiks siuvinet su 1,nes dviem manau bus per storai
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 27, 13:27)
Pasirodau, kaip letai judu 2,5 val darbas
as daug leciau judu,kaip tik pradedu isivaziuot,tai jau gult reikia eit
zitulka71 koks idomus,man nematytas,labai grazus ir taip issiuvinetas lyg piestas butu