Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 26, 13:54)

Nu baisu ohmy.gif jau kiek mačiau siuvinėtų nuotraukų šiai niekas neprilygo. o dar ir komentaras po nuotraukos išmušė iš vėžių doh.gif ,,Gražu, auksaranke tu" doh.gif
Atsakyti
Pati baisiausia foto išsiuvinėta, kuria aptikau fb. Nors liežuvis nelabai apsiverčia vadinti foto doh.gif

laugh.gif cia valanda turi stebeilyt kad vaiko veida iziuretum lotuliukas.gif Ir dar 11 zmoniu megsta,idomu tik ar foto ar autores jumora g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 26 kovo 2013 - 14:42
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 26, 14:54)
Pati baisiausia foto išsiuvinėta, kuria aptikau fb.

blink.gif kokios darbstuoles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prisisisiosiu i bezdzioneliu seimyna beziuredama,atleiskit bet nebegaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
koks tecio veidas lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 03 26, 15:08)
Nebesikvieciu jos i namus taip daznai es rimtai ji labiau miego pas mane nori nei siuvinet,tai ir man tenka prisitaikyti  lotuliukas.gif  doh.gif

drinks_cheers.gif draugai bloga itaka daro,po vyno taures ziovulys suima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 26 kovo 2013 - 14:43
QUOTE(zerutis @ 2013 03 26, 14:42)
drinks_cheers.gif draugai bloga itaka daro,po vyno taures ziovulys suima lotuliukas.gif

Kad ji ir be vyno sugeba uzmigt lotuliukas.gif be to nestuke.gif yra biggrin.gif
Atsakyti
Pati baisiausia foto išsiuvinėta, kuria aptikau fb. Nors liežuvis nelabai apsiverčia vadinti foto doh.gif
My Webpage

butent su sita "autore" ana diena susikirtau del jos padarytos schemos(pamenat buvau ikelus parsisiuntimo nuoroda?) dabar viskas aisku cool.gif o mama mia... jos profilyje isvis tyliu apie idetas jos darbu foto.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 26 kovo 2013 - 14:51
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 26, 15:45)
Kad ji ir be vyno sugeba uzmigt  lotuliukas.gif be to  nestuke.gif  yra  biggrin.gif

vadinas tau su ja nelabai pakeliui,tu naktinetoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif

blink.gif doh.gif as niekaip nesuprantu,ar jos tokios aklos,kad nemato galutinio rezultato ir dar viesai parodo g.gif

kur jus dar ten giliau ilendat,nesuprantu g.gif ,as tik pradini puslapi tezinau paziuret blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 26 kovo 2013 - 14:54
eina sau, kokių darbų prisidėjus ta doh.gif skudurai kažkokie, vaizdo jokio doh.gif
Atsakyti
pasakykit kur jos tu darbu reik paziuret g.gif elektra dingo,kiaules malt negaliu,tai nors siaubo filma paziureciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 26, 14:52)

blink.gif  doh.gif as niekaip nesuprantu,ar jos tokios aklos,kad nemato galutinio rezultato ir dar viesai parodo g.gif
kur jus dar ten giliau ilendat,nesuprantu g.gif ,as tik  pradini puslapi tezinau paziuret blush2.gif  ax.gif

a kur tu nori giliau? g.gif

jom dzin tas rezultatas jom svarbiausia kad pacios dares schemas ir jos vien nuo to vertos pagarbos ir tai menas ir dar ranku darbas ir dar mylimi zmones dar su meile ir viskas tuo pasakyta ir kritikuot negalima nes tai ju darbas doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 26, 15:00)
eina sau, kokių darbų prisidėjus ta  doh.gif skudurai kažkokie, vaizdo jokio  doh.gif

man tai baisu kas is vervaco bucinio padaryta....

zeruti paspausk ant jos vardo ir pavardes tada desiniam kampe nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 26, 16:05)
vertos pagarbos ir tai menas ir dar ranku darbas ir dar mylimi zmones dar su meile ir viskas tuo pasakyta ir kritikuot negalima nes tai ju darbas  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ne ne mes šešėlių meno nesuprantam doh.gif lotuliukas.gif juk šešėliai doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif na bet gi ten ORIGINALI schema lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 26, 12:27)
Uzsisakiau visa kruva siulu, tai dabar 1-2 metams i prieki turesiu, ka veikt  bigsmile.gif  thumbup.gif
O as jauciu ne toj grupej FB esu, kur visos aistros verda  lotuliukas.gif

ir is kur uzsisakei?ir kokia kaina?
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 26, 13:22)
Mano karas dar nesibaige...  biggrin.gif

Virsuj gavosi vysniukes zalios  lotuliukas.gif

sparčiai judi į priekį thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 26 kovo 2013 - 15:28