Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 26, 12:21)
Spartuolė Vyšniukė  thumbup.gif
Žvilgtelėjau FB į Padangėlės gėles- tai komentaras tik mano.... Kaip akivaizdžiai matosi publikos skonis ir suvokimas apie kokybišką dizainą, darbo atlikimą ir t.t......

as cia pagyriau tai nesikartojau ax.gif bet like yra virs 10 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 26, 13:34)
Tai gal tu į SM grupę užsiregistravai  g.gif - ten tai visakas gražiai vyksta  biggrin.gif
Viena šita FB siuvinėtojos
kita čia Kitos FB siuvinėtojos

kadangi as cia buvau pakomentavus,tai ten neberasiau blush2.gif , del palaikimo SM reiks pakomentuot mirksiukas.gif

ir as jau pakomentavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 26 kovo 2013 - 13:02
Jau pakomentavau gražiąsias gėles ax.gif
Atsakyti
Tai, kad mes pastebim gerus darbus, tai faktas, bet tos FB "auksarankės" kai tik parodomas geras, skoningas darbas, tai vos kelių "like" sulaukia, o jei kokia beskonybė ir šleivybė, o dar geriau dėmėtas veidas būna išliaupsintas iki begalybės...
Atsakyti
Mano karas dar nesibaige... biggrin.gif

user posted image

Virsuj gavosi vysniukes zalios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 26, 14:15)
Tai, kad mes pastebim gerus darbus, tai faktas, bet tos FB "auksarankės" kai tik parodomas geras, skoningas darbas, tai vos kelių "like" sulaukia, o jei kokia beskonybė ir šleivybė, o dar geriau dėmėtas veidas būna išliaupsintas iki begalybės...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Aushrita @ 2013 03 26, 14:22)
Mano karas dar nesibaige...  biggrin.gif
Virsuj gavosi vysniukes zalios  lotuliukas.gif

thumbup.gif dauk padaryta, doh.gif o as jau galvojau drauges bloga itaka,dingai is eterio ir proceso nerodai g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pati baisiausia foto išsiuvinėta, kuria aptikau fb. Nors liežuvis nelabai apsiverčia vadinti foto doh.gif
My Webpage
Atsakyti
OMG blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 26, 14:54)
Pati baisiausia foto išsiuvinėta, kuria aptikau fb. Nors liežuvis nelabai apsiverčia vadinti foto doh.gif

kaip man ziauriai gaila ideto zmoniu darbo ir sugadintu siulu doh.gif kaip kazkuri jau ir rase, 100 kartu geriau tada daryt foto ant drobes
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 26, 15:01)
kaip man ziauriai gaila ideto zmoniu darbo ir sugadintu siulu doh.gif kaip kazkuri jau ir rase, 100 kartu geriau tada daryt foto ant drobes

Aha gaila ir darbo ir laiko įdėto, bei medžiagų sugadintu..
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 26, 13:29)
thumbup.gif dauk padaryta, doh.gif o as jau galvojau drauges bloga itaka,dingai is eterio ir proceso nerodai g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nebesikvieciu jos i namus taip daznai es rimtai ji labiau miego pas mane nori nei siuvinet,tai ir man tenka prisitaikyti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 26, 15:54)
My Webpage

siaubo filme jiems būtų per gerai ,čia kur būna foto ,kur ant nuotraukų žmonių šešėliai atsiranda, ,šiurpoka user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 26 kovo 2013 - 14:16