Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(RasuteK @ 2013 03 25, 12:12)
ir ne pamirsai, kad per 2 siuliukus reik siuvinet?

iš pradžių siuvinėjau kaip ant aidos, bet kai atsidariau Uodegytes nuoroda kaip siuvineti ant lino, tada supratau kad nesamones dirbu, ale vistiek nelabai aisku man ir nelabai sekasi schmoll.gif schmoll.gif ardau ir ardau unsure.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 03 25, 12:15)
console.gif nesigazdink,mano ir mazi kryziukai mirksiukas.gif kai siuvinedavau ant 14 aidos doh.gif pamacius ir issigandau lotuliukas.gif

nu aš visada siuvinejau ant 18 aidos biggrin.gif
Atsakyti
ant 32 siuvinet per du siūliukus ,o kryželis gaunas ne ką mažesnis nei ant 16 aidos

čia ewenveave ,bet principas tas pats

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 kovo 2013 - 12:35
Sakyciau per smulku lina pasiemei,reikejo bandyt ant stambesnio pradziai 4u.gif O siuvinet taip kaip ant aidos niekaip nesigaus,ir neturi gautis nes visai kita medziaga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 25, 13:29)
ant 32 siuvinet per du siūliukus ,o kryželis gaunas ne ką mažesnis nei ant 16 aidos

as ant 16 nesu siuvinejus,tai nezinau kokie ten gaunas ax.gif

lino gijos nevienodo storio,vietom tokios plonytis,lyg ir taip darau kai pavyzdeli, blush2.gif

paziurekit ceinikelio kryzeliu dydi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 25 kovo 2013 - 12:41
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 25, 14:31)
Sakyciau per smulku lina pasiemei,reikejo bandyt ant stambesnio pradziai  4u.gif O siuvinet taip kaip ant aidos niekaip nesigaus,ir neturi gautis nes visai kita medziaga  mirksiukas.gif

32 nėra smulkus ,jis per viduriuką,už jį smulkesnis 40 ct linas.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 25, 12:29)

čia ewenveave ,bet principas tas pats

na panasiai ir darau g.gif
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 25, 12:31)
Sakyciau per smulku lina pasiemei,reikejo bandyt ant stambesnio pradziai  4u.gif O siuvinet taip kaip ant aidos niekaip nesigaus,ir neturi gautis nes visai kita medziaga  mirksiukas.gif

g.gif sakai g.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 25, 12:36)

lino gijos nevienodo storio,vietom tokios plonytis,lyg ir taip darau kai pavyzdeli, blush2.gif

tai vat tas ir blogiausiai doh.gif
Atsakyti
Nezinau man rodos pirmam bandymui reik stambiausia lina imt,tada lengviau matosi ar kryziuka teisingai padarai ir skaiciuot lengviau kol igusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 25, 13:04)
Nezinau man rodos pirmam bandymui reik stambiausia lina imt,tada lengviau matosi ar kryziuka teisingai padarai ir skaiciuot lengviau kol igusi  biggrin.gif

na aš ir nuo aidos pradėjau pačios smulkiausios biggrin.gif žinojau kad su linu sunku susidraugauti, bet kad ant tiek sunkiai seksis nemaniau unsure.gif
na ką pajūrį sninga biggrin.gif
Atsakyti
zeruti o iš kur tu liną pirkai ? nes kiti būna nelygaus audimo ,tarkim lietuviškas linas ,todėl geriausia pirkt zweigart.visvien dar paklausiu biggrin.gif imat du siūliukus ,po du ,du ir du .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 25, 14:09)
zeruti o iš kur tu liną pirkai ? nes kiti būna nelygaus audimo ,tarkim lietuviškas linas ,todėl geriausia pirkt zweigart.visvien dar paklausiu  biggrin.gif imat du siūliukus ,po du ,du ir du .

as is kasiulu pirkau,prasiau toki kaip man saket Zweigart Belfast lina 32,o koki padave nezinau schmoll.gif o is kur pas tave 3 po du g.gif i virsu 2ir i sona 2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 25, 13:14)
as is kasiulu pirkau,prasiau toki kaip man saket Zweigart Belfast lina 32,o koki padave nezinau schmoll.gif o is kur pas tave 3 po du g.gif i virsu 2ir i sona 2 ax.gif

aš tokį pat pirkau drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

tuoj pasirodysiu kas gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 25, 14:24)
aš tokį pat pirkau drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

tuoj pasirodysiu kas gaunasi biggrin.gif

blink.gif tu cia subalamutinai mane,siuvinejau ir nesukau sau galvos [taip turi but ] kol tu cia ambu ieskot nepradejai,siuvinek tik viskas cia gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti