Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 23:37)
tikriausiai tik citrina dadesiu,o jei as ja paguldyciau g.gif bet prie tos shemutes spalvu rakto nera,reiks is akies bandyt parinkt ax.gif

tokio dydzio ir bus,kaip siuvinukas ax.gif

guldyt neišeitų ,nes persipiešt schemą įstrižai tektų ,na bet jai sugebi biggrin.gif raktas turi būti ,paieškosiu .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 24, 22:42)
guldyt neišeitų ,nes persipiešt schemą įstrižai tektų ,na bet jai sugebi  biggrin.gif raktas turi būti ,paieškosiu .

doh.gif blogai paziurejau,tikrai paguldyt negalima g.gif jei rastum butu gera,o jei ne bandysiu sukurt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 24, 22:24)
kas tas bs? blush2.gif

na jei lietuviskai,tai masinine siule [siuvimo masinos ]mes siuvejos taip vadinam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 21:27)
stai,mano bandimas ant lino ax.gif tik nezinau ar virsui ir apacioj siuvineti dar koki posaki,ar palikti taip g.gif

Na va kaip greitai išsiuvinėjai 4u.gif na ir kaip prisijaukinai lina? ax.gif Aš pati kažkaip dar nesiryžtu pabandyti ant jo siuvinėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 24, 23:04)
Na va kaip greitai išsiuvinėjai 4u.gif na ir kaip prisijaukinai lina?  ax.gif Aš pati kažkaip dar nesiryžtu pabandyti ant jo siuvinėti schmoll.gif

kur greitai,krapsciausi tris vakarus blush2.gif visai nieko tas linas,ir darbai visai kitaip ziurisi,man patiko biggrin.gif kol kas ir as dar didesniu darbu nesiimciau siuvinet,su mazais pirma reikia igust mirksiukas.gif ir prie lankelio teko priprast,lina siuvinejant ax.gif prsipirkau daba ivairiu,didesi,mazesni,bambukini,plastmasini,ziuresiu kuris geriau bus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 24 kovo 2013 - 22:14
Merginos, kada jūs siuvinėjat? Naktimis? Ar pas jus para dvigubai ilgesnė? Iš kojų galima išvirst, tiek grožių wub.gif Triušiai, rožės, abėcėlė... Kūdikėlis... Nepykit, jei ko nepagyriau, nes daug darbelių užderėjo 4u.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 18:36)
dabar visu norejau paklaust jus kai siuvinejat rasytini srifta,ji pasirasot ranka ar yra kur speceliu schemuciu,ir kokiu principu siuvinejat [kaip bs ar kitu budu ] ax.gif

Asmeniškai aš išsirenku kokį šriftą iš turimų schemučių ir susidėlioju (pasipaišau) ant popieriaus, kad matyčiau, kaip atrodo ir tik tada siuvinėju.

QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 23:09)
prsipirkau daba ivairiu,didesi,mazesni,bambukini,plastmasini,ziuresiu kuris geriau bus lotuliukas.gif

oho, kokia kolekcija smile.gif Man lankeliai turi vieną minusą, jei dalis jo rėmelio užsideda ant jau išsiuvinėtų kryžiukų, tai medžiaga greitai pradeda atsipalaiduot, tai vis pertempti reikia. Aš naudoju medinį, nes tas "su padangėle" plastmasinis tepa audinį
Atsakyti
QUOTE(tildushka @ 2013 03 24, 23:43)
Asmeniškai aš išsirenku kokį šriftą iš turimų schemučių ir susidėlioju (pasipaišau) ant popieriaus, kad matyčiau, kaip atrodo ir tik tada siuvinėju.
oho, kokia kolekcija smile.gif Man lankeliai turi vieną minusą, jei dalis jo rėmelio užsideda ant jau išsiuvinėtų kryžiukų, tai medžiaga greitai pradeda atsipalaiduot, tai vis pertempti reikia. Aš naudoju medinį, nes tas "su padangėle" plastmasinis tepa audinį

del srifto man gerokai reiks galva dar pasukt kai nimukus issiuvinesiu biggrin.gif aciu ir uz toki varijanta 4u.gif

tas su padangele ir man nepatiko,del tepimo dar nespejau pajust,bet kad audini patampo, tai tikrai,plastmasini nusipirkau ir su suktuku,toks i senovini ,rusiska panasus,bambukini dabar isbandysiu,nimukus siuvinedama,jis didesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 24, 19:45)
parasiau AZ mirksiukas.gif  4u.gif

Scemos jau jusu paste 4u.gif kai isiuvinesite tai butinai pasirodykite 4u.gif
Atsakyti
zerutis, aš tai nieko iš motyvų nedadėčiau tik išsiuvinėčiau rėmėlio imitacinius kampus, būtų toks mažas stačiakampis paveiksliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamcik @ 2013 03 25, 06:42)
Scemos jau jusu paste  4u.gif kai isiuvinesite tai butinai pasirodykite  4u.gif

aciu gavau bigsmile.gif pasirodysiu butinai bet jauciu bus tai tik po kokiu metu biggrin.gif
dar vienas klausimas kokia medziaga ir koks dydis cm blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 25 kovo 2013 - 08:59
QUOTE(sobieska @ 2013 03 25, 08:02)
zerutis, aš tai nieko iš motyvų nedadėčiau tik išsiuvinėčiau rėmėlio imitacinius kampus, būtų toks mažas stačiakampis paveiksliukas smile.gif

del remelio nezinau,nes klijuosis dekoratyvine juostele apdailai,sis paveiksliukas skirtas arbatos dezutei dekoruoti ax.gif

kaip jus juosteles kampus,ant dezutes virselio graziai suleidziat,ar ja perkerpat kampuose g.gif

doh.gif kai pridejau juostele,tai ir man lyg nieko nebetruksta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 25 kovo 2013 - 09:52
Noriu pasitikslinti, ka reiskia trumpinys "skein est." - siulu matkeliu (nezinau, kaip teisingai lietuviskai juo pavadint blush2.gif ) skaicius?
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 25, 11:23)
Noriu pasitikslinti, ka reiskia trumpinys "skein est." - siulu matkeliu (nezinau, kaip teisingai lietuviskai juo pavadint blush2.gif ) skaicius?

Skein Est - это расход ниток (reikalaujamas giju skaicius )
Atsakyti