Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 11:57)
na tu ir saunuole 4u.gif

merginos norejau paklaust,jus kai ant lino siuvinejat,krastelius atsisiunat kad neirtu g.gif nes man labai ryksta ax.gif

visada apsisiuvu, bet ne tik lina, bet ir aida apsisiuvu.... man taip estetiskiau sivineti, kai joks nereikalingas siulas nesimaiso..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 24, 09:11)
Šaunuolė, Pupsiukėli, daug pasistūmėjai per dvi valandas.  thumbup.gif Sūneliui bus paveiksliukas?

Ačiū 4u.gif Na nemažai ax.gif taip sūneliui bus šis darbelis 4u.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 03 24, 09:52)
tadaaaaaam  biggrin.gif  pabaigiau nakti .....

Šaunuolė 4u.gif Puikus darbelis wub.gif

QUOTE(romadra @ 2013 03 24, 10:38)

baigiau! biggrin.gif

Sveikinu pabaigus darbelį wub.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 24, 12:53)
mano procesiukas  ax.gif

Puikiai judi į priekį 4u.gif Pasakiškas darbelis bus greit užbaiktas wub.gif

QUOTE(lamcik @ 2013 03 24, 13:37)
Sveikos pasirodysiu dar su vienu savo darbeliu kuri katik baigiau  4u.gif  tik liko ireminti ir pakabint pas dukryte kambari kaip tik eis maniske i pirma klase

Dukrytei smagu bus mokintis iš tokios abėcėlės wub.gif wub.gif Gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 03 24, 07:52)
tadaaaaaam  biggrin.gif  pabaigiau nakti .....

wauuuu,kaip grazu!!!!ir dar ant lino!nuostabu thumbup.gif

QUOTE(romadra @ 2013 03 24, 08:38)

eina sau,jauciu sunku buvo su tokiom spalvytem g.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 24, 10:53)

grazus procesas thumbup.gif

QUOTE(lamcik @ 2013 03 24, 11:37)

oho,kokia abecele thumbup.gif
Atsakyti
Krastelius ir as visada apmetau, kad neirtu... bet, jei negaileciau pinigeliu - apklijuociau spec.klijais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lamcik @ 2013 03 24, 13:37)
Sveikos pasirodysiu dar su vienu savo darbeliu kuri katik baigiau  4u.gif  tik liko ireminti ir pakabint pas dukryte kambari kaip tik eis maniske i pirma klase

blink.gif cia tai abecele thumbup.gif 4u.gif

oo..kiek jus cia man variantu priraset,tai dabar jau man reiks visus isbandyt lotuliukas.gif kol atrasiu sau tinkamiausia g.gif aciukas 4u.gif
Atsakyti
aciu merginos uz pagirimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 23, 17:54)
Štai per 2val. tik kiek padariau ax.gif

blink.gif oho
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 23, 21:56)
kai uzeini i grupe bus virsuj Averitos postas kad pristatom ten spausk komentuoti ir parasyk savo nika smile.gif beje  labai grazi moteris tamsta esate 4u.gif  blush2.gif
jetus kaip sunervino fb sprogsiu tuoj blush2.gif

nežinau kur ten ka paspausti, kad prisistatyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 24, 16:40)
nežinau kur ten ka paspausti, kad prisistatyti unsure.gif

registruokis,registruokis begu su tavim susipazint lotuliukas.gif

ar tu i fb prisistatyt nori ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 24 kovo 2013 - 16:04
QUOTE(B_March @ 2013 03 23, 21:53)
Ir nė nenumanė, kad užvirs dar didesnė nesusipratimų košė  doh.gif  lotuliukas.gif

Kaip tu viską teisingai paaiškinai 4u.gif , ir tikrai- kiek diskusijų- beveik kaip Paslapčių namų temoj- visos norėjo mano paslaptį atspėt biggrin.gif
Padangėle- nuo tavo gėlių nokautas, nokdaunas ir visi kiti swoon.gif biggrin.gif Kokios jos man gražios wub.gif
Alatėja- a tu irgi kaip Sobieska jau ir kojom siuvinėji, kad taip greitai blink.gif
Kas dar g.gif - abėcėlė labai smagi, leliukas- darbo daug, bet pats paveiksliukas man nelabai (toks biškį laumių vaikas tas leliukas man atrodo biggrin.gif ), beeeet- darbas atliktas tvarkingai, greitai, o dėl dizaino skonio- nesiginčijam (nebent visai kičų kičas biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 15:45)
registruokis,registruokis begu su tavim susipazint lotuliukas.gif

tai kad nezinau kaip tai padaryti g.gif kur ten registruotis? as matau tik naujausi irasai ir viskas
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 24, 16:57)
tai kad nezinau kaip tai padaryti g.gif kur ten registruotis? as matau tik naujausi irasai ir viskas

susirask kur sm siuvinejimas,kai atidarys pavaziuok truputi i apacia per du postus,trecias bus mergyte su nerta kepuryte,ten Averita lotuliukas.gif paspausk komentuoti ir tada atidarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 24, 16:40)
blink.gif oho

Aha mirksiukas.gif
Atsakyti