Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

mano procesiukas ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 24, 11:25)
mmmm  wub.gif grazu  bigsmile.gif o lino spalva tikrai nakti pasikeite  lotuliukas.gif
thumbup.gif saunu 4u.gif

oj aciu uz pagyras visoms, cia rytine saule taip lina nudaze, siaip cia toks nezinau kaip spalva vadinasi ne visai baltas bet ir ne pilkas, natural kazkaip taip buvo parasyta.. na kai ireminsiu tada pafotkinsiu, gal bus aiskesnes spalvos biggrin.gif

dabar reiks sesti ant metriku siuvinejimo, nusimato kandidatu i metriku seimininkus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangele: 24 kovo 2013 - 11:56
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 24, 12:53)
mano procesiukas  ax.gif

na tu ir saunuole 4u.gif

merginos norejau paklaust,jus kai ant lino siuvinejat,krastelius atsisiunat kad neirtu g.gif nes man labai ryksta ax.gif
Atsakyti
Alateja, sparciai judi thumbup.gif
Zeruti, as nieko krastukams nedarau, jie prairsta kazkiek, ypac jei nelabai lygiai atkirpta, o paskui apsiramina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 24, 13:08)
Zeruti, as nieko krastukams nedarau, jie prairsta kazkiek, ypac jei nelabai lygiai atkirpta, o paskui apsiramina  ax.gif

supratau ,uzklausiau,nes man kad ir ant lankelio istemtas pairo,pagalvojau gal atsiunat aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 24, 11:53)
mano procesiukas  ax.gif

swoon.gif o kada tu miegi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 03 24, 08:52)
tadaaaaaam  biggrin.gif  pabaigiau nakti .....

oho!!! šaunus darbelis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos pasirodysiu dar su vienu savo darbeliu kuri katik baigiau 4u.gif tik liko ireminti ir pakabint pas dukryte kambari kaip tik eis maniske i pirma klase

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 03 24, 10:52)
tadaaaaaam  biggrin.gif  pabaigiau nakti .....

Labai labai gražu wub.gif Lauksim dabar įrėminto.

QUOTE(romadra @ 2013 03 24, 11:38)

Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 24, 13:53)
mano procesiukas  ax.gif

Ryškėja grožis wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 13:57)
merginos norejau paklaust,jus kai ant lino siuvinejat,krastelius atsisiunat kad neirtu g.gif nes man labai ryksta ax.gif

Aš kraštus apsiklijuoju popierine lipnia juosta, nes apsiuvimas man atrodo tik bereikalingas laiko gaišimas. Va tokia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 10:57)

kadangi aš tingiu kraštus apsiuvinėt blush2.gif tai naudoju kraštų standiklį

QUOTE(Katusik @ 2013 03 24, 11:23)
swoon.gif o kada tu miegi?  blink.gif

kai vaikai leidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamcik @ 2013 03 24, 13:37)
Sveikos pasirodysiu dar su vienu savo darbeliu kuri katik baigiau  4u.gif  tik liko ireminti ir pakabint pas dukryte kambari kaip tik eis maniske i pirma klase

thumbup.gif 4u.gif didele paskata visas raideles pazinot ir moket 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamcik @ 2013 03 24, 14:37)
Sveikos pasirodysiu dar su vienu savo darbeliu kuri katik baigiau  4u.gif  tik liko ireminti ir pakabint pas dukryte kambari kaip tik eis maniske i pirma klase

Bus malonu dukrytei mokytis abėcėlės iš tokio mielo ir spalvingo siuvinio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 24 kovo 2013 - 12:40