mano procesiukas
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 24, 11:25)
oj aciu uz pagyras visoms, cia rytine saule taip lina nudaze, siaip cia toks nezinau kaip spalva vadinasi ne visai baltas bet ir ne pilkas, natural kazkaip taip buvo parasyta.. na kai ireminsiu tada pafotkinsiu, gal bus aiskesnes spalvos
dabar reiks sesti ant metriku siuvinejimo, nusimato kandidatu i metriku seimininkus
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 24, 12:53)
mano procesiukas
na tu ir saunuole
merginos norejau paklaust,jus kai ant lino siuvinejat,krastelius atsisiunat kad neirtu nes man labai ryksta
Alateja, sparciai judi
Zeruti, as nieko krastukams nedarau, jie prairsta kazkiek, ypac jei nelabai lygiai atkirpta, o paskui apsiramina
Zeruti, as nieko krastukams nedarau, jie prairsta kazkiek, ypac jei nelabai lygiai atkirpta, o paskui apsiramina
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 24, 13:08)
supratau ,uzklausiau,nes man kad ir ant lankelio istemtas pairo,pagalvojau gal atsiunat
QUOTE(Padangele @ 2013 03 24, 08:52)
tadaaaaaam pabaigiau nakti .....
oho!!! šaunus darbelis
Sveikos pasirodysiu dar su vienu savo darbeliu kuri katik baigiau tik liko ireminti ir pakabint pas dukryte kambari kaip tik eis maniske i pirma klase
QUOTE(Padangele @ 2013 03 24, 10:52)
tadaaaaaam pabaigiau nakti .....
Labai labai gražu Lauksim dabar įrėminto.
QUOTE(romadra @ 2013 03 24, 11:38)
baigiau!
Šaunuolė
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 24, 13:53)
mano procesiukas
Ryškėja grožis
QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 13:57)
merginos norejau paklaust,jus kai ant lino siuvinejat,krastelius atsisiunat kad neirtu nes man labai ryksta
Aš kraštus apsiklijuoju popierine lipnia juosta, nes apsiuvimas man atrodo tik bereikalingas laiko gaišimas. Va tokia:
QUOTE(zerutis @ 2013 03 24, 10:57)
kadangi aš tingiu kraštus apsiuvinėt tai naudoju kraštų standiklį
QUOTE(Katusik @ 2013 03 24, 11:23)
o kada tu miegi?
kai vaikai leidžia
QUOTE(lamcik @ 2013 03 24, 13:37)
Sveikos pasirodysiu dar su vienu savo darbeliu kuri katik baigiau tik liko ireminti ir pakabint pas dukryte kambari kaip tik eis maniske i pirma klase
didele paskata visas raideles pazinot ir moket
QUOTE(lamcik @ 2013 03 24, 14:37)
Bus malonu dukrytei mokytis abėcėlės iš tokio mielo ir spalvingo siuvinio