Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 23, 18:54)
Štai per 2val. tik kiek padariau ax.gif 

thumbup.gif kad man tiek per 2 val. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 23, 19:12)
per 2val. swoon.gif saunuole tu thumbup.gif dziugu matyt, kad jau gali po truputi pasiuvinet biggrin.gif
ryt idesiu kiek as ant lino per 3vakarus teissiuvinejau blush2.gif daba jau turiu islekt,nebespesiu biggrin.gif

Ačiū 4u.gif taip džiugu ir man. gal dėl to jog pasiilgusi labai buvau xxx todėl taip sparčiai ėjosi mirksiukas.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 03 23, 19:44)
kaip per 2 val. tai tikrai nemažai  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 03 23, 20:33)
thumbup.gif kad man tiek per 2 val.  ax.gif

Išsiilgusi buvau xx todėl manau tiek padariau mirksiukas.gif Labai smarčiai ėjosi. O šiandiena nepavyks gaila pakryžiavoti, labai mažylis neramus
Atsakyti
Jo... per 2 valandas tai labai daug... Aš baigiau savo virėją, grįš mergina iš gastrolių pafotkins.
Nežinau ką noriu siuvinėt... Noriu kažko didelio, bet jau man išsirinkt paveikslą tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 23, 21:05)
Jo... per 2 valandas tai labai daug... Aš baigiau savo virėją, grįš mergina iš gastrolių pafotkins.
Nežinau ką noriu siuvinėt... Noriu kažko didelio, bet jau man išsirinkt paveikslą tai  doh.gif

Man pačiai taip pat daug kaip per 2 val. mirksiukas.gif Bet kaip minėjau greičiausiai taip sparčiai pasiuvinėjau nes žiauriai pasiilgusi buvau xxx smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 23, 19:16)

ooo...kokie cia superiniai,dideli darbai blink.gif

ir as kaip Pupsiukelis,po siandienos jusu liaupsiu,tiek pasisemiau energijos naujiems darbams ax.gif masinu kolekcija uzbaikt lotuliukas.gif [ po smulkiu darbeliu ] biggrin.gif

Pupsiukeli perskaityk man rasiux- zinute,kur tarp eiluciu,man ne visada iseina tai padaryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 23 kovo 2013 - 20:39
QUOTE(zerutis @ 2013 03 23, 21:35)
ooo...kokie cia superiniai,dideli darbai  blink.gif

ir as kaip Pupsiukelis,po siandienos jusu liaupsiu,tiek pasisemiau energijos naujiems darbams ax.gif masinu kolekcija uzbaikt lotuliukas.gif [ po smulkiu darbeliu ] biggrin.gif

Pupsiukeli perskaityk man rasiux- zinute,kur tarp eiluciu,man ne visada iseina tai padaryt blush2.gif

Tai sekmės kimbant prie naujų darbelių 4u.gif thumbup.gif .Nelabai supratau ka norėjei paskyti? blush2.gif
Beje soory už klaidelę kur įvėliau aukščiau komentuodama doh.gif , nebeleidžaia jau ištaisyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 23 kovo 2013 - 20:46
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 23, 21:43)
Nelabai supratau ka norėjei paskyti?  blush2.gif

na ka ji paskutiniu sakiniu norejo pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 23, 21:44)
na ka ji paskutiniu sakiniu norejo pasakyt ax.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 23 kovo 2013 - 20:55
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 23, 21:47)
Kiek aš supratau, jog kad jį tiek sugebėtu išsiuvinėti per 2val. kiek aš padariau ax.gif

lotuliukas.gif ne,ten kur rasiux- apie fb rase biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 23, 21:51)
lotuliukas.gif ne,ten kur rasiux- apie fb rase biggrin.gif

Kol daėjo man lotuliukas.gif lotuliukas.gif vis dėl to kenkia šviesi plauku spalva nors tik keleta sruogelių teturiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 23, 21:57)
Kol daėjo man lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  vis dėl to kenkia šviesi plauku spalva nors tik keleta sruogelių teturiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nors pas mane tamsi spalva,bet matai kad ir man nedaeina lotuliukas.gif ka norejo pasakyt blush2.gif
Atsakyti
Reiks paprašyt Rasiux pati paaiškintu ką jį tiksliai pasakyt norėjau tau, nes bijau apsikvailinti ir but ne taip supratusi ja ax.gif
Atsakyti