Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 22, 15:05)
na ziurejau tuos vienspalvius,man jie labai patiko,bet visu pagrinde aukstis nuo 100 iki 120 langeliu tai netelpa,nebent blogai ka paskaiciavau blush2.gif

jei paveikslėlis netelpa, dar yra variantas siuvinėti vienu siūliuku per vieną lino giją, tada paveiksliukas dvigubai sumažėja mirksiukas.gif kaip supratau, šįkart išsisprendė problema, bet kitą kartą galėsi apsvarstyt ir tokį variantą 4u.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 23, 10:49)
nusileido i aerodroma biggrin.gif  ax.gif

suuuper, man labai gražu! Puikiai įrėminta, tiks sūnui ir užaugus tokie solidūs rėmeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 23, 12:58)
viena gija abu  blush2.gif

ax.gif priėjot bendros nuomonės smile.gif O kaip patirties turinti su tuo, ant ko geriau, zweigart ar lino? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 03 23, 15:26)
ax.gif  priėjot bendros nuomonės smile.gif O kaip patirties turinti su tuo, ant ko geriau, zweigart ar lino? ax.gif

zweigart linas ir zweigart Evenweave ,man geriau linas ax.gif lygtais žurnale parašyta ,kad po 1 giją
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 kovo 2013 - 13:37
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 23, 13:33)
zweigart linas ir zweigart Evenweave ,man geriau linas  ax.gif

Mėginsiu tada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 03 23, 12:26)
ax.gif  priėjot bendros nuomonės smile.gif O kaip patirties turinti su tuo, ant ko geriau, zweigart ar lino? ax.gif

aš skaitau skaitau ir vis nesuprantu, ką turi omeny sakydama Zweigart ir linas biggrin.gif nes Zweigart - tai lino gamintojas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 03 23, 14:25)

suuuper, man labai gražu! Puikiai įrėminta, tiks sūnui ir užaugus tokie solidūs rėmeliai  thumbup.gif

aciu uz patarima,tikrai juo ateiti pasinaudosiu biggrin.gif
mano sunus jau uzauge [ paaugliai ],anksciau buvau rasiusi kiek jeims metu mirksiukas.gif [ jauna mama ] smile.gif

dar karta visoms aciu uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif kai perskaitau tiek daug graziu atsiliepimu ir matau galutini rezultata kabanti ant sienos,tai visas pyktis pusiniams kryzeliams isgaravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 23, 11:57)
tai čia ir įspudingi  bigsmile.gif

zeruti nuostabi kolekcija  cool.gif

as nesakau kad prastai negraziai ar pan smile.gif tiesiog kazko tokio kitokio vauuuu tikejaus ax.gif lotuliukas.gif bet kaip jau sakiau atrodo graziai smile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif
vel sustojo mano siuvinejimai, vakar nebuvo kaip, vaikas neleido, šiandien mokslai, balius, tai vel nepasiuvinesiu verysad.gif bet kasiulai dirba kosminiu greiciu, ketvirtadieni uzsisakiau lina pas ju, šiandien jau jį turiu bigsmile.gif ir į namus atnešė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 03 23, 13:35)
aš skaitau skaitau ir vis nesuprantu, ką turi omeny sakydama Zweigart ir linas  biggrin.gif nes Zweigart - tai lino gamintojas  biggrin.gif

tai va suklydau, turėjau omeny zweigart, tai kad Evenweave wink.gif
Atsakyti
QUOTE(lamcik @ 2013 03 23, 09:36)
Sveikos pasirodysiu ir as su savo darbeliais padarytus paskutiniu metu smile.gif

O, mano Ignučiui jūs sivinėjot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita..: 23 kovo 2013 - 14:07
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 23, 14:51)
as nesakau kad prastai negraziai ar pan smile.gif  tiesiog kazko tokio kitokio vauuuu tikejaus ax.gif  lotuliukas.gif bet kaip jau sakiau atrodo graziai smile.gif

lotuliukas.gif truputi nuvyliau,labai sunku buvo pritaikyt prie paciu legtuvu ir kad tarpusavi deretu,kaina pagrinde sudare paspartai,kai kurie atspalviai ejo is brangesniu serijos,nes pigesni netiko ir dar kad dvigubas dejosi ax.gif
Atsakyti
Dėkui merginos 4u.gif Siuvineju Heada "Dark waters"
QUOTE(unkind @ 2013 03 22, 12:14)
Višniuke, puikus darbelis. Kokią Aidą naudoji?

20 ct dydžio -manau super dalykas headui. Nesigailiu nei kiek, kad paėmiau ja, o ne ewa.
Atsakyti