Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Dvi @ 2013 03 22, 20:41)
Jokiais budais ne dviem siulais. Viena gija per vieną lino siūlą ant 28ct. Galima ir ant 32ct, bet kai kuriems dizainams jau per smulku. Paziurek pas mane albume mtsa darbu ne vienas. Ir lino spalva gerai ziurek susidejus siulus, nes buna, kad grazus dizainas ant netinkamos spalvos lino prapuola

ne kartą esu mačius ,kad per du ,ir viena siuvinėtoja netgi sakė ,kuri turi mtsa knygą.
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 21, 00:32)
rezultatas šią akimirką  smile.gif
planavau pabaigti šian vieną sparną, ale jau neįveikiu  karsta.gif

user posted image

Labai gražu .....
norejau dar klustelti cia gan didelis gaunasi? Bent jau man taip pasirode wink.gif Ant kokios Aidos susivinejate?
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 03 22, 19:53)
http://public.fotki....s/bijunas4.html va čia ne tas zweigart? Nusipirkau jo, nes kiek mačiau darbų, lyg ant jo ir buvo daryta g.gif  Ir pas mane 32ct, tai tikiuosi, kad nebus per smulku.. Ir šiaip dabar galvoju ar imt tiesiog liną, ar zweigart g.gif

Ne. Cia prancuziskas linas

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 22, 21:59)
ne kartą esu mačius ,kad per du ,ir viena siuvinėtoja netgi sakė ,kuri turi mtsa knygą.

Siuvineti galima kaip nori, tik nepamenu, kad kurioj knygoj butu per 2 siulus
Atsakyti
Vai vai visos i kryzelius panirusios,tyluma ramuma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 03 22, 23:22)

Per du siūliukus mačiau tik pusinius smile.gif

Katusik...bus fainas vaizdas thumbup.gif

Velykinė atvirutė patampa dvigubai mielesnė, kai prie jos kūrimo prisideda vaikiški piršteliai wub.gif ...ir tie blizgiukai tada viiiisai nekliūna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rassske @ 2013 03 22, 21:07)
Labai gražu .....
norejau dar klustelti cia gan didelis gaunasi? Bent jau man taip pasirode wink.gif Ant kokios Aidos susivinejate?

190x250 kryžiukų. siuvinėju ant 16 Aidos rolleyes.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 03 22, 23:30)
Katusik...bus fainas vaizdas thumbup.gif

blush2.gif ačiū labai blush2.gif
Atsakyti
aciu visoms 4u.gif gero savaitgalio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 03 23, 00:22)
Ne. Cia prancuziskas linas

kai siunčiausi švytūrio mtsa schemą ,dar ir namukų paprašiau ,ir ji pridūrė ,siuvinėti dviem ,tiek pusinius tiek kryželius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 23 kovo 2013 - 09:11
Aš niekaip siūlų sulaukti negaliu, tada prieš pradėdama drugelius, siuvinėju tai,kas žurnaliuke buvo pridėta dovanų smile.gif gėda rodyti, nes jūsų darbai 182273839220 kartų graženi ir kruopštesni, bet vis tiek blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rita.. @ 2013 03 23, 10:27)
Aš niekaip siūlų sulaukti negaliu, tada prieš pradėdama drugelius, siuvinėju tai,kas žurnaliuke buvo pridėta dovanų smile.gif gėda rodyti, nes jūsų darbai 182273839220 kartų graženi ir kruopštesni, bet vis tiek  blush2.gif

miela wub.gif

user posted image
silto jaukaus ryto ir geros dienos mielosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita.. @ 2013 03 23, 10:27)
Aš niekaip siūlų sulaukti negaliu, tada prieš pradėdama drugelius, siuvinėju tai,kas žurnaliuke buvo pridėta dovanų smile.gif

panaudosi kokiam atvirukui ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos pasirodysiu ir as su savo darbeliais padarytus paskutiniu metu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti