sveikutės,
atnešu "greituką" motyvą vakar vakare prie teliko išsiuvinėjau, šiandien su vaikais apipavidalinom, tai ir juostelė kreivai priklijuota, ir blizgučių prisireikė bet čia močiutei, tai turėtų patikti
QUOTE(DaG @ 2013 03 22, 16:40)
num tikrai toks vienas iomesniu
QUOTE(zerutis @ 2013 03 22, 16:53)
gal turi sito spalvu rakta,nes kai pasididinu vaizda,ju nebematau,ir normaliam vaizde labai smulkus skaiciai,nesimato
as jo net atsisiuntus nebuvau
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 22, 16:54)
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 22, 17:57)
viskas gerai,sita imu
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 22, 17:54)
sveikutės,
manau bendras darbelis mociutei tikrai patiks
QUOTE(Egise @ 2013 03 22, 16:42)
Gal ir siulus galima kaip nors apsiskaiciuoti, kiek m reikes?
ne
Mergaitės, MTSA siuvinėti per vieną vieną giją su vienu siūliuku, ar aš klystu? Ir turbūt geriausia ant zweigart?
QUOTE(cindy @ 2013 03 22, 19:17)
Mergaitės, MTSA siuvinėti per vieną vieną giją su vienu siūliuku, ar aš klystu? Ir turbūt geriausia ant zweigart?
abu dviem ,pusinis ir pilnas ant natūralaus gražiai žiūrisi
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 22, 17:19)
abu dviem ,pusinis ir pilnas ant natūralaus gražiai žiūrisi
Dviem gijom per du siūliukus kaip įprastai?
Alateja labai silta atvirute
QUOTE(cindy @ 2013 03 22, 18:17)
Jokiais budais ne dviem siulais. Viena gija per vieną lino siūlą ant 28ct. Galima ir ant 32ct, bet kai kuriems dizainams jau per smulku. Paziurek pas mane albume mtsa darbu ne vienas. Ir lino spalva gerai ziurek susidejus siulus, nes buna, kad grazus dizainas ant netinkamos spalvos lino prapuola
QUOTE(Dvi @ 2013 03 22, 18:41)
Jokiais budais ne dviem siulais. Viena gija per vieną lino siūlą ant 28ct. Galima ir ant 32ct, bet kai kuriems dizainams jau per smulku. Paziurek pas mane albume mtsa darbu ne vienas. Ir lino spalva gerai ziurek susidejus siulus, nes buna, kad grazus dizainas ant netinkamos spalvos lino prapuola
http://public.fotki....s/bijunas4.html va čia ne tas zweigart? Nusipirkau jo, nes kiek mačiau darbų, lyg ant jo ir buvo daryta Ir pas mane 32ct, tai tikiuosi, kad nebus per smulku.. Ir šiaip dabar galvoju ar imt tiesiog liną, ar zweigart
QUOTE(DaG @ 2013 03 22, 16:40)
Stai as pribaigiau savo
Kai pačioj pradžioj parodei ką siuvinėsi tikrai pamaniau, kad nesąmonė. Bet baigtas darbelis visai mielai žiūrisi. Gal tik būčiau ant smulkesnio audinio siuvinėjus, norėtųsi apvalesnių perėjimų. Bet tikrai labai simpatiškas.