Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

sveikutės,

atnešu "greituką" hihihi.gif motyvą vakar vakare prie teliko išsiuvinėjau, šiandien su vaikais apipavidalinom, tai ir juostelė kreivai priklijuota, ir blizgučių prisireikė hihihi.gif bet čia močiutei, tai turėtų patikti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 22, 16:40)
Ddziuljeta, grazu  thumbup.gif 

Stai as pribaigiau savo

4u.gif
num tikrai toks vienas iomesniu g.gif 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 03 22, 16:53)
gal turi sito spalvu rakta,nes kai pasididinu vaizda,ju nebematau,ir normaliam vaizde labai smulkus skaiciai,nesimato blush2.gif

schmoll.gif as jo net atsisiuntus nebuvau blush2.gif
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 22, 16:54)
sveikutės,

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 22, 17:57)

schmoll.gif as jo net atsisiuntus nebuvau blush2.gif

viskas gerai,sita imu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 22, 17:54)
sveikutės,

manau bendras darbelis mociutei tikrai patiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egise @ 2013 03 22, 16:42)
Gal ir siulus galima kaip nors apsiskaiciuoti, kiek m reikes?  smile.gif

ne ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, MTSA siuvinėti per vieną vieną giją su vienu siūliuku, ar aš klystu? Ir turbūt geriausia ant zweigart? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 22, 17:15)

o gaila ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 03 22, 19:17)
Mergaitės, MTSA siuvinėti per vieną vieną giją su vienu siūliuku, ar aš klystu? Ir turbūt geriausia ant zweigart? g.gif

abu dviem ,pusinis ir pilnas smile.gif ant natūralaus gražiai žiūrisi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 22 kovo 2013 - 17:20
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 22, 17:19)
abu dviem ,pusinis ir pilnas  smile.gif ant natūralaus gražiai žiūrisi  ax.gif

Dviem gijom per du siūliukus kaip įprastai? g.gif
Atsakyti
Alateja labai silta atvirute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 03 22, 18:17)

Jokiais budais ne dviem siulais. Viena gija per vieną lino siūlą ant 28ct. Galima ir ant 32ct, bet kai kuriems dizainams jau per smulku. Paziurek pas mane albume mtsa darbu ne vienas. Ir lino spalva gerai ziurek susidejus siulus, nes buna, kad grazus dizainas ant netinkamos spalvos lino prapuola
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 22 kovo 2013 - 18:45
QUOTE(Dvi @ 2013 03 22, 18:41)
Jokiais budais ne dviem siulais. Viena gija per vieną lino siūlą ant 28ct. Galima ir ant 32ct, bet kai kuriems dizainams jau per smulku. Paziurek pas mane albume mtsa darbu ne vienas. Ir lino spalva gerai ziurek susidejus siulus, nes buna, kad grazus dizainas ant netinkamos spalvos lino prapuola

http://public.fotki....s/bijunas4.html va čia ne tas zweigart? Nusipirkau jo, nes kiek mačiau darbų, lyg ant jo ir buvo daryta g.gif Ir pas mane 32ct, tai tikiuosi, kad nebus per smulku.. Ir šiaip dabar galvoju ar imt tiesiog liną, ar zweigart g.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 22, 16:40)
Stai as pribaigiau savo

Kai pačioj pradžioj parodei ką siuvinėsi tikrai pamaniau, kad nesąmonė. Bet baigtas darbelis visai mielai žiūrisi. Gal tik būčiau ant smulkesnio audinio siuvinėjus, norėtųsi apvalesnių perėjimų. Bet tikrai labai simpatiškas.
Atsakyti