Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 21, 23:24)
num ju buvo labai daug tai teko tarp ju stovet(geliu)kitoj vietoj butu super tarp tiek geliu bet ne toj schmoll.gif

Dašilo. Kažkaip taip ir pagalvojau.
Atsakyti
Zuzanėle bigsmile.gif sveika sugrįžus 4u.gif

Katu lyg tu praeitoje temoje klausei dėl keturių paveiksliukų virš durų - o jei pakabintum ten keturis sampleriukus? Jų būna nedidelių, galėtum pasirinkt, ar namelius, kaip kad Uodegytės temos pradžioj įdėtasis, o gal kažką susijusio su sodu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 21, 23:20)
Jejum koks gražus daiktas.... O su tais paspalvintais tai išvis... aš dar galvoju, kad gal siuvinėčiau ant kokio pastelinio evo ar lino ir foną ramybėj palikčiau, kažkodėl įsivaizduoju, kad būtų kaip 3D  rolleyes.gif  Prisvaigau...  blush2.gif

manau, viskas įmanoma 4u.gif
aš kai fono išsigandau, merginos man čia siūlė nesiuvinėti jo viso, o tik ant pačių sparnų aplink drugelius. tada tikrai 3D efektas gautųsi. Bet aš patingėjau tada skaičiuoti, kur ką siuvinėt, tai daba vargstu su visu fonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 03 21, 22:17)
Aš konkrečiai susiparinus

nr524 pusiniai kryzeliai.
labai grazus visu procesiukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreis: 22 kovo 2013 - 08:50
Višniuke, puikus darbelis. Kokią Aidą naudoji?
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 03 21, 22:33)
Siuo metu giliai iklimpus i Head'o siuvinejima. Jau turiu 2 su trupuciu lapu (viso 16)

Ohoho,na ir kantrybe pas tave thumbup.gif o dar visas fonas.... doh.gif o dar 14 lapu like,uzsikasciau greiciau as po tais lapais nei issiuvineciau iki galo lotuliukas.gif blush2.gif
O gal parodysi koks galutinis vaizdas bus? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

merginos doh.gif uzsikasiau as su tais puodeliais,issiskaiciuoti ant lino nemoku tai is kur zinot ar man tilps,issiuvinetas paveiksliukas blush2.gif

dezutes matmenys 17,5-16,5 o tos puodeliu schemutes man tokios dideles atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 22, 15:24)
sveikutes  4u.gif

merginos  doh.gif  uzsikasiau as su tais puodeliais,issiskaiciuoti ant lino nemoku tai is kur zinot ar man tilps,issiuvinetas paveiksliukas blush2.gif

dezutes matmenys 17,5-16,5 o tos puodeliu schemutes man tokios dideles atrodo  g.gif

liną lenk per pusę,ir į vieną pusę po du siūliukus skaičiuok pusę schemutės langelių.
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 22, 14:24)
sveikutes  4u.gif

merginos  doh.gif  uzsikasiau as su tais puodeliais,issiskaiciuoti ant lino nemoku tai is kur zinot ar man tilps,issiuvinetas paveiksliukas blush2.gif

dezutes matmenys 17,5-16,5 o tos puodeliu schemutes man tokios dideles atrodo  g.gif

pasinaudok tuo kalkuliatorium, kur yra 1 psl. mirksiukas.gif turi skaiciu kryziuku, kiek horizontaliai ir kiek vertikaliai, linas 32 atitinka 16 Aida ir ten paskaiciuos, kiek cm darbelis visas uzims mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal ir siulus galima kaip nors apsiskaiciuoti, kiek m reikes? smile.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif reiks isbandyt abu varijantus ax.gif
Atsakyti
jau 2 ax.gif
user posted image
Atsakyti