Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(SquezeeHRD @ 2013 03 21, 18:09)
na ka rodausi ir as su savo sizifo darbu, taip sunkiai yriuosi i prieki, nu bet ir laiko vis pritruksta nera kada, aisku cia nepasiteisinimas. ax.gif  .kazkada labai seniai jau rodziausi, bet dabar darbai vel atsinaujino siektiek todel ''prisiduodu'' blush2.gif  ax.gif

Pamenu kai ankščiau rodeisi su šiuo darbeliu mirksiukas.gif Pasakiško grožio darbelis wub.gif sekmės judant su juo į priekį 4u.gif
Atsakyti
Merginos sauniu darbeliu pridejusios wub.gif

Siuo metu giliai iklimpus i Head'o siuvinejima. Jau turiu 2 su trupuciu lapu (viso 16)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 03 21, 23:33)
Merginos sauniu darbeliu pridejusios  wub.gif

Siuo metu giliai iklimpus i Head'o siuvinejima. Jau turiu 2 su trupuciu lapu (viso 16)

Oho koks gražus wub.gif nors dar nedaug matosi... Sekmės siuvinėjant tokį gigantą 4u.gif Kaži ar pati pasiryžčiau tokiam didumo darbui, gal dar nepribrendau tokiems dičkiams biggrin.gif
Atsakyti
O koks paveikslas bus? mane tai žavi tokie dideli...
Atsakyti
Averita kur priešpaskutinis simbolis ,viena gija siuvinėt ,kur 17 nr. siūlas
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 21, 17:27)
Sveikos 4u.gif
Seniai besirodžiau. Buvau užmigus žiemos miegu. Dabar pro truputį lendu į šviesą wub.gif
Turiu pareigą pasirodyti ką nuveikiau 4u.gif (Didžioji dalis padaryta pernai, šiemet vėl kimbu į darbą blush2.gif )

thumbup.gif

QUOTE(Višniukė @ 2013 03 21, 22:33)

wub.gif
grazu ir spalvota cia wub.gif

man po kalno baltos spalvos geliu aplink mane truputi negera tai biski geriau dabar paziurejus i jusu darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 21, 23:08)
Kaip pirmas blynas tai visai vykęs blynas wub.gif  thumbup.gif  nors ir šek tiek kreivokas...

hihihi.gif aciukas 4u.gif

doh.gif duoduos as su tuo linu,jauciuosi kaip pirma kart kryzeli dedama,taip letai slenku,net akinius uzsidejau karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 03 21, 22:33)

Nerodo man unsure.gif

Vaikas pasiuto,nenori miegot,tai kaip prie x prisest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2013 03 21, 23:33)
Merginos sauniu darbeliu pridejusios

man neatidaro,nagaliu paziuret verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 21, 20:17)
gatavas atrodys kažkaip taip (tik čia fono spalvos biški skiriasi)

Jejum koks gražus daiktas.... O su tais paspalvintais tai išvis... aš dar galvoju, kad gal siuvinėčiau ant kokio pastelinio evo ar lino ir foną ramybėj palikčiau, kažkodėl įsivaizduoju, kad būtų kaip 3D rolleyes.gif Prisvaigau... blush2.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 21, 22:54)
man po kalno baltos spalvos geliu aplink mane truputi negera tai biski geriau dabar paziurejus i jusu darbus smile.gif

O kodėl tu tarp jų? unsure.gif

Damušiau trečią virėją. Užkniso man juos siuvinėt, nors darbo tikrai nedaug. Kai BS bus vietoj pasirodysiu. Jaučiu užteks mamai ir 3 vietoj 4 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 21, 23:20)

O kodėl tu tarp jų?  unsure.gif

num ju buvo labai daug tai teko tarp ju stovet(geliu)kitoj vietoj butu super tarp tiek geliu bet ne toj schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 22, 00:20)
:
Damušiau trečią virėją. Užkniso man juos siuvinėt, nors darbo tikrai nedaug. Kai BS bus vietoj pasirodysiu. Jaučiu užteks mamai ir 3 vietoj 4  blush2.gif

hihihi.gif taip kaip man su lektuvais buvo,3 padariau o 4nebesiemiau nes ir ziauriai atsibodo mirksiukas.gif
Atsakyti