Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

laba vakara,
visoms uz procesiukus ir pabaigtukus po 4u.gif visos esat saunuoles smile.gif
QUOTE(Rita.. @ 2013 03 21, 21:26)
Paliksiu paprastą, kaip ir buvo schemoje. Va pasipeizaliojau kur noriu daryti spalvotus drugiukus (raudonus, mėlynus arba rudus). Laukiu siūlų, kurie bus gražesni, tuos ir dėsiu:)

naraudoni gal ir nieko atrodo,manau graziai ziuretus keli auksiniai drugiukai.man gal ir kiek per daug drugiuku,bet cia jau skonio reikalas.tik nezinau kaip kam,o man noretusi pilnojo sparnelio virsutinej dalyje kokio 1 ar 2 kitokiu drugiuku.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 21, 21:38)
as paprastai pradedu nuo virsutinio kampo, tai atsimatuoju, kiek nuo krastu cm palieku ir ten bedu adata  biggrin.gif

as pabandziau nuo vidurio pasiskaiciuot,piesinukas nedidukas pirmai pradziai ax.gif tai gerai kad nors ta padanga lankeli turiu,o tai laikant rankoj ant lino nepasiuvineciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 19:55)
gerai kad nors ta padanga lankeli turiu,o tai laikant rankoj ant lino nepasiuvineciau schmoll.gif

ką čia siuvinėsi? ax.gif

aš savo drugelių damutę ant lino išsiuvinėjau rankose laikydama biggrin.gif nes kažkaip ant rėmo tempt nesinorėjo, į q-snap kišt irgi, o su lankeliu nemoku siuvinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SquezeeHRD @ 2013 03 21, 17:09)

laaabai gražu wub.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 03 21, 17:27)

va čia tai darbelis doh.gif su kiek spalvų blink.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 20:55)
gerai kad nors ta padanga lankeli turiu

hihihi.gif
Atsakyti
Beje, turiu ŠĮ ŽURNALĄ, galit pavartyti el.variantą. Jei patiks koks paveiksliukas, nuskenuosiu ir atsiųsiu smile.gif
Atsakyti
Grožių grožių pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif

Aš konkrečiai susiparinus, einu link pabaigos, reikia servetelę išsiuvinėt, nu ir nesuprantu koks siūlas pagal schemą, nei turiu tokio siūlo doh.gif doh.gif doh.gif siūlų paaiškinine net nėra tokio ženklo unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 21, 22:03)
aš savo drugelių damutę ant lino išsiuvinėjau rankose laikydama  biggrin.gif nes kažkaip ant rėmo tempt nesinorėjo, į q-snap kišt irgi, o su lankeliu nemoku siuvinėt  biggrin.gif

vat norejau pasidometi ar q-snap'as patogus dalykas?
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 21, 22:03)
ką čia siuvinėsi?  ax.gif

ant arbatos dezutes,viena Uodegytes atsiusta paveiksliuka bandau,ten labai aiski ir nesudetinga schemute tai galiu prie kompo siuvinet ax.gif ,zaltys dar milteliu spausdintuvui neparveze verysad.gif
ryt dar ir ta deze i darba turesiu temtis,kad galeciau siuvinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 03 21, 20:19)
vat norejau pasidometi ar q-snap'as patogus dalykas?

turiu tokį http://www.sewandso....-fslsh-Lap.aspx tai ką aš žinau, nepatogu man su juo, nenaudojamas stovi. jam reikia stabilaus pagrindo, kad nepradėtų skersuot, o aš prie stalo nesiuvinėju. šiaip laiko gerai, nors buvau skaičius, kad per laiką nebelaiko gerai medžiagos, tai kiša popieriaus, kad labiau apspaustų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 03 21, 21:17)
Grožių grožių pridėjot wub.gif  wub.gif  wub.gif

Aš konkrečiai susiparinus, einu link pabaigos, reikia servetelę išsiuvinėt, nu ir nesuprantu koks siūlas pagal schemą, nei turiu tokio siūlo doh.gif  doh.gif  doh.gif  siūlų paaiškinine net nėra

17 numerio siulas, jis jau schemoj turejo but (pazymetas "c" zenkleliu), tiik cia pusiniu kryzeliu reik siuvinet.
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 16:37)
stai, baiktas pirmas blynas ax.gif  smile.gif

Kaip pirmas blynas tai visai vykęs blynas wub.gif thumbup.gif nors ir šek tiek kreivokas...

QUOTE(zuzanele @ 2013 03 21, 18:27)
Sveikos 4u.gif
Seniai besirodžiau. Buvau užmigus žiemos miegu. Dabar pro truputį lendu į šviesą wub.gif
Turiu pareigą pasirodyti ką nuveikiau 4u.gif (Didžioji dalis padaryta pernai, šiemet vėl kimbu į darbą blush2.gif )

Na nemažas darbelis 4u.gif , o kiek spalvų ir BS doh.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš pasirodyti su savo mažu procesiuku smile.gif nėr ko lygintis su jūsų gražiais dideliais darbeliais smile.gif na bet pasirodau kad nenuobodžiauju per dieneles smile.gif
user posted image
Atsakyti