Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 21, 17:44)
zuzanele, wooow, įsivaizduoju, kaip įdomu turėtų būti tokį spalvingą darbą siuvinėti  bigsmile.gif  wub.gif

Pati tokio darbo tikrai nebūčiau išsirinkus. Bet kai pasisekė jį laimėti, tai turėjau pradėti rolleyes.gif Kai užsikabinau... tai man jis pasidarė labai įdomus. Labai daug spalvų, labai daug BS ir be, abejo, nuolatiniai spalvų kaitaliojimai, kryželių ir siūlų kiekio įvairovė. Vienur pusiniai, kitur kryželiai. Vienur blendingas, kitur reikia dviejų, trijų, keturių ar net penkių gijų cool.gif Bet užtat kaip gerai- vienas darbas begalei metų biggrin.gif Nes jau tiek daug prisiuvinėjau visokių darbų, kurie stovi susukti į giliai padėti... unsure.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 18:04)
sekmes darbuojantis prie tokio sudetingo,spalvingo darbo  thumbup.gif  4u.gif

Ačiū 4u.gif Svarbiausia vėl neužmigt mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 21 kovo 2013 - 18:45
QUOTE(Katusik @ 2013 03 20, 21:32)
rezultatas šią akimirką  smile.gif

labai man grazus sitie drugeliai 4u.gif itariu kad ta pilka fona labiausiai nuobodu siuvineti smile.gif jei esi maciusi seriala Gossip Girl, tai ten ant sienos pas viena is heroju tokie pat drugeliai iskabinti,tik jie ne siuvineti, o ant pagaliuku, na kaip 3D vaizdas atrodo.ziauriai man grazu. na pavariau cia tikrai off topic biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 03 21, 17:45)
Pati tokio darbo tikrai nebūčiau išsirinkus. Bet kai pasisekė jį laimėti, tai turėjau pradėti rolleyes.gif Kai užsikabinau... tai man jis pasidarė labai įdomus. Labai daug spalvų, labai daug BS ir be, abejo, nuolatiniai spalvų kaitaliojimai, kryželių ir siūlų kiekio įvairovė. Vienur pusiniai, kitur kryželiai. Vienur blendingas, kitur reikia dviejų, trijų, keturių ar net penkių gijų  cool.gif Bet užtat kaip gerai- vienas darbas begalei metų biggrin.gif Nes jau tiek daug prisiuvinėjau visokių darbų, kurie stovi susukti į giliai padėti... unsure.gif

tai gal čia Dimensions? nes labai panašiai viskas skamba, pati dabar su tokiais pat keitaliojimais žaidžiu biggrin.gif
Atsakyti
Kokie procesai blink.gif wub.gif Iš karto kyla noras prie savo siuvinių bėgt biggrin.gif
Atsakyti
zuzanele, kaip grazu....ech...tikras meno kurinys wub.gif wub.gif saunuole.. 4u.gif
Atsakyti
bandysiu siandien ant lino siuvinet,kazi kas gausis ax.gif doh.gif kaip jus issiskaiciuojat nuokur pradet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 21, 19:06)
tai gal čia Dimensions? nes labai panašiai viskas skamba, pati dabar su tokiais pat keitaliojimais žaidžiu  biggrin.gif

Taip mirksiukas.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 19:48)
bandysiu siandien ant lino siuvinet,kazi kas gausis ax.gif  doh.gif kaip jus issiskaiciuojat nuokur pradet  g.gif

Aš kai siuvinėju ant lino ar ewo, sulankstau medžiagą, nusistatau vidurį ir nuo ten pradedu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 21, 15:51)
Man visada užkliūdavo šitas paveikslas kaip gražus, bet kad visas fonas pildosi, net nepagalvojau, tik dabar pastebėjau. O kaip atrodys gatavas?

mane tas fonas irgi baugino scare.gif
bet jau proceso eigoj apsisprendžiau foną siuvinėti pusiniais, tas monotoniškas užsiuvimas gerokai greičiau einasi

gatavas atrodys kažkaip taip (tik čia fono spalvos biški skiriasi)
user posted image
nors čia labiau Uodegyte gal galėtų pagelbėti. ji pas mus specė greituoju būdu surasti reikiamą paveiklą 4u.gif

QUOTE(SquezeeHRD @ 2013 03 21, 17:09)
na ka rodausi ir as su savo sizifo darbu, taip sunkiai yriuosi i prieki

swoon.gif oho, čia tai gigantas

QUOTE(zuzanele @ 2013 03 21, 17:27)
Seniai besirodžiau. Buvau užmigus žiemos miegu. Dabar pro truputį lendu į šviesą

atsimenu, kaip pirmą kartą rodei savo procesą wub.gif fantastiška!

QUOTE(Rita.. @ 2013 03 21, 17:41)
Aš irgi pagaliau viską susipirkau, laukiu nesulaukiu kada pristatys į namus.

tai ką nusprendei dėl tos foninės spalvos?

QUOTE(pakstaite @ 2013 03 21, 18:51)
labai man grazus sitie drugeliai  4u.gif itariu kad ta pilka fona labiausiai nuobodu siuvineti  smile.gif jei esi maciusi seriala Gossip Girl, tai ten ant sienos pas viena is heroju tokie pat  drugeliai iskabinti,tik jie ne siuvineti, o ant pagaliuku, na kaip 3D vaizdas atrodo.ziauriai man grazu.

smile.gif serialo nemačiau, bet spėju žinau, apie ką kalbi 4u.gif
šio drugelio schema kurta pagal paveikslą iš tikrų drugelių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katusik: 21 kovo 2013 - 20:37
QUOTE(Katusik @ 2013 03 21, 18:17)
tai ką nusprendei dėl tos foninės spalvos?

Paliksiu paprastą, kaip ir buvo schemoje. Va pasipeizaliojau kur noriu daryti spalvotus drugiukus (raudonus, mėlynus arba rudus). Laukiu siūlų, kurie bus gražesni, tuos ir dėsiu:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rita.. @ 2013 03 21, 20:26)
Va pasipeizaliojau kur noriu daryti spalvotus drugiukus (raudonus, mėlynus arba rudus). Laukiu siūlų, kurie bus gražesni, tuos ir dėsiu:)

ar ne per daug? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 21, 18:30)
ar ne per daug?  g.gif

Man ne smile.gif jei bus raudona graži, tada tiek darysiu, jei mėlyna, tada per puse mažiau, o jei ruda tai iš vis nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 20:48)
kaip jus issiskaiciuojat nuokur pradet  g.gif

as paprastai pradedu nuo virsutinio kampo, tai atsimatuoju, kiek nuo krastu cm palieku ir ten bedu adata biggrin.gif
Atsakyti