Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Aushrita @ 2013 03 21, 13:18)
blink.gif nu koks draugiskumas...  tongue.gif

O tai as kur tada? blink.gif  lotuliukas.gif

liezuvis.gif
a kam tu ten reikalinga hihihi.gif

na ką truputį dar pakryžiavojau, eisim su mažium į lauką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 21, 14:00)
liezuvis.gif
a kam tu ten reikalinga hihihi.gif

na ką truputį dar pakryžiavojau, eisim su mažium į lauką biggrin.gif

swoon.gif

As ryte buvau trumpam tai neprisijungsiu sykart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 21, 14:11)
swoon.gif

As ryte buvau trumpam tai neprisijungsiu sykart  smile.gif

biggrin.gif

ai tingi ir vel, su vaiku reik vaikščioti ir vaikščioti, o ne namuose sėdėti biggrin.gif ar šalta lauke?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 21, 14:13)
ai tingi ir vel, su vaiku reik vaikščioti ir vaikščioti, o ne namuose sėdėti biggrin.gif ar šalta lauke?

Tai kad iki poliklinikos ejau,o mamyte net nevalgiusi buvo,tai pusvalanduka pabuvom ir gryzom tongue.gif
Vejas saltas bet gal dabar isilo jau,as anksti buvau apie 10 smile.gif
Atsakyti
merginos,norejau paklaust,kaip tie maximos lankeliai,ar jie netepa medziagytes ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 14:43)
merginos,norejau paklaust,kaip tie maximos lankeliai,ar jie netepa medziagytes ? ax.gif

Vargsiuke,nusipirk paprasta plastmasini is siuvinejimo pardes be gumu visokiu ir nedazys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 21, 15:46)
Vargsiuke,nusipirk paprasta plastmasini is siuvinejimo pardes be gumu visokiu ir nedazys  mirksiukas.gif

tai va kad artimiausiu metu man nelabai iseis pasiekt ta spec parde,kai vaziuoju jau nei viena nebedirba verysad.gif o kai pabandziau su lankeliu,visai patiko,tas guminis viena kart uzdejus didelios bedos nepridare,bet kilojant per kelias vietas labai istampytu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 21 kovo 2013 - 15:00

stai, baiktas pirmas blynas ax.gif smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 17:37)
stai, baiktas pirmas blynas ax.gif  smile.gif

niu nukreivavai blush2.gif pirmiau pasiklijuot reikia,tuo pačiu ir išsitiesina .
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 20, 23:32)
rezultatas šią akimirką  smile.gif
planavau pabaigti šian vieną sparną, ale jau neįveikiu  karsta.gif

Man visada užkliūdavo šitas paveikslas kaip gražus, bet kad visas fonas pildosi, net nepagalvojau, tik dabar pastebėjau. O kaip atrodys gatavas? Nepamenu, kad būtų demonstruotas.

Dėl guminio lankelio-rėmelio: visas smulkmenas tik su tokiais ir siuvinėju. Nieks ten nesitampo, nelieka jokių dėmių ir t.t. Ir labai patogu paskui kaip rėmuką panaudot. Pagrindinis teigiamas dalykas yra tas, kad galima tą kilpelę nuimt, ir lankelis lieka lygus. Turiu ir medinius net du, bet tas užsuktukas nerviškai veikia - pastoviai siūlas užkimba, kurioj pusėj anas bebūtų. Be to, kažkaip atsipalaiduoja, išslysta medžiaga. Taigi aš tik už gumos-plastmasės kombinaciją.
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 21, 16:48)
niu nukreivavai  blush2.gif pirmiau pasiklijuot reikia,tuo pačiu ir išsitiesina  .

pagl cm pakreivotas yra truputi isorinis tiktai krastas,nes ji lankelis daugiau patampe,viskas paklijuota ant paklijavimo,o tada klijavau prie virselio verysad.gif foto daryta truputi pasukus sonu ax.gif
pirmas blynas,bet siaip rezultatu esu patenkinta,zinoma tobuleti yra kur blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 21 kovo 2013 - 16:00
QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 15:55)
pagl cm pakreivotas yra truputi isorinis tiktai krastas,nes ji lankelis daugiau patampe,viskas paklijuota ant paklijavimo  verysad.gif  foto daryta truputi pasukus sonu ax.gif

Kaip pirmas blynas tai neblogai,va tik gaila tas kreivumas matosi unsure.gif Bet as turbut niekad neismoksiu net taip aptraukt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zerutis @ 2013 03 21, 14:59)
tai va kad artimiausiu metu man nelabai iseis pasiekt ta spec parde,kai vaziuoju jau nei viena nebedirba verysad.gif o kai pabandziau su lankeliu,visai patiko,tas guminis viena kart uzdejus didelios bedos nepridare,bet kilojant per kelias vietas labai istampytu ax.gif

Tai uzsisakyk is kasiulu yra tu paprastu lankeliu smile.gif tikrai geriau bus nei maximinis...
Atsakyti