Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 21, 11:52)
Aš pabandžiau užeiti man tai veikia ax.gif

kartais uzkrauna o kartais uzmiega unsure.gif foto ikelt neduoda schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 21 kovo 2013 - 12:03
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 21, 11:37)
Pučia deje bet tik vieną kartą tepasitaikė, o diegliukai taip pat užeina verysad.gif ..Tai toks piktutis būna.Jums gerai jog nebuvo tokių dalykų mirksiukas.gif Na bandžiau čia kažkurią dieną siuvinėti tai tik kelis xxx pavyko išsiuvinėti. Bandysiu šiandiena gal ilgiau pavyks pasiuvinėti mirksiukas.gif  Teks nutaikyti momentą kai mažylis miegos, jei neatsiras kitų darbų....

daryk masažiukus pilvukui, pagal laikrodžio rodyklę su delniuku suk-šildyk, kojytes su lenk per keliukus kad papirdukliuotų mirksiukas.gif

QUOTE(Katusik @ 2013 03 21, 11:40)
kaip įdomiai atrodo balta ant balto  bigsmile.gif

biggrin.gif kodel?
Atsakyti
QUOTE(Rita.. @ 2013 03 21, 11:54)
Siūvinėsiu tuos smulkius drugelius iš kurių drugys pasidaro smile.gif
Kaip manot ar būtų gražu, jei kelis drugelius ne juodus daryčiau, bet raudonus?

aš apie tai svarsčiau rolleyes.gif
bet planavau raudonai siuvinėti tik vieną drugelį. iš to sparno, kuris nėra užbaigtas.
bet pagal viso paveikslo dydį, tas raudonas drugelis turėtų būti ganėtinai nemažas.
bet tame sparne pagal schemą nėra didelių drugelių unsure.gif taigi kol kas neapsisprendžiau.

bet dar turiu laiko pagalvoti, ką ir kaip daryt, nes ir vieno sparno dar neįveikiau unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 21, 11:58)

nu gi jos beveik nesimato blush2.gif tik faktūra išduoda, kad ten viskas išsiuvinėta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 21, 12:57)
kartais uzkrauna o kartais uzmiega unsure.gif

Kažko durniuoja reiškiasi doh.gif Man kartais į šį SM neįleidžia, rodo klaidą.

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 21, 12:58)
daryk masažiukus pilvukui, pagal laikrodžio rodyklę su delniuku suk-šildyk, kojytes su lenk per keliukus kad papirdukliuotų mirksiukas.gif

Taip ir darau drinks_cheers.gif ,bet deje ne visada pavyksta taip nuraminti... Na va mažylis užmigo mirksiukas.gif bandysiu eiti pakryžiavoti ir tuo vakare pasirodysiu kiek busiu padirbėjusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2013 03 21, 01:02)
Labas vakaras darbstuoles smile.gif

turiu klausima, gal kas susidure:

yra tokei siuliukai: Weeks Dye Works Hand Dyed floss.. Va cia turbut tie SIULAI. Gal yra kas susidure, gal kazkur Lietuvoje ju yra pirkt...O jei nera i ka keiciat?

Lietuvoj niekas nepardavineja, pakeisti nelabai pavyks. Jei labai nesvyla as pries Velykas ar iskart po Velyku uzsakinesiu sau, galeciau tave irgi priglausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 21 kovo 2013 - 12:03
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 21, 12:02)
Kažko durniuoja reiškiasi doh.gif  Man kartais į šį SM neįleidžia, rodo klaidą.

buna buna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2013 03 21, 12:03)
Lietuvoj niekas nepardavineja, pakeisti nelabai pavyks. Jei labai nesvyla as pries Velykas ar iskart po Velyku uzsakinesiu sau, galeciau tave irgi priglausti.

ahaaa bigsmile.gif siaip tarsi ir norejosi greiciau bigsmile.gif na bet ner tai teks luktelt...parasysiu az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 21, 10:00)
aš apie tai svarsčiau  rolleyes.gif
bet planavau raudonai siuvinėti tik vieną drugelį. iš to sparno, kuris nėra užbaigtas.
bet pagal viso paveikslo dydį, tas raudonas drugelis turėtų būti ganėtinai nemažas.
bet tame sparne pagal schemą nėra didelių drugelių  unsure.gif taigi kol kas neapsisprendžiau.

bet dar turiu laiko pagalvoti, ką ir kaip daryt, nes ir vieno sparno dar neįveikiau  unsure.gif

Aš dar galvoju,tokį variantą:
vietoj DMC 648 naudoti E186. Arba vietoj įprastos juodos naudoti E310.
user posted image

Tu jau daugiau padariusi, kaip manai tokie variantai žiūrėtus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 21, 12:57)
kartais uzkrauna o kartais uzmiega unsure.gif foto ikelt neduoda schmoll.gif

Tikrai kad durniuja radikal.ru lotuliukas.gif man pirmais leido įkelti, dabar pabandžiau nebeužkrauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 21, 12:00)
nu gi jos beveik nesimato  blush2.gif tik faktūra išduoda, kad ten viskas išsiuvinėta  rolleyes.gif

paskui matysis biggrin.gif
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 21, 12:02)
Kažko durniuoja reiškiasi doh.gif  Man kartais į šį SM neįleidžia, rodo klaidą.
Taip ir darau drinks_cheers.gif  ,bet deje ne visada pavyksta taip nuraminti... Na va mažylis užmigo mirksiukas.gif  bandysiu eiti pakryžiavoti ir tuo vakare pasirodysiu kiek busiu padirbėjusi ax.gif

eik siuvinėti mirksiukas.gif

na ka mažius atsibudo, baigėsi siuvinėjimai g.gif

mergaitės, o iš ebay niekas nebandet siustis dmc siuliukų? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 21 kovo 2013 - 12:19
Sveikos, mergaites... Kazi ar pamenat mane... Smirinejau cia su auksakarciu zirgu lotuliukas.gif
Noriu prisiduoti, kad kryziavojimo taip ir nebepaleidziu is ranku - nu pagavo mane ta zaraza ir nebepalieka doh.gif Ir jusu tikrai nepamirsau, kiekviena diena saziningai aplankau pasicykavyti jusu darbukais wub.gif wub.gif
Tik, kad laiko to nedaug teturiu... bet vis tiek si ta nuveikiau ax.gif

user posted image
user posted image

Turejau pradejusi siuvineti ''baltasis natiurmortas''... deja... turejau jo tik PM formate... o mano nesiojamas kompiuteris tiesiogine ta zodzio prasme - mire... prie stacionaro nepatogu, o i plancete (tablete) - nepersikelia... taigi issiuvinejusi 1/4 teko atideti i sali... sudejau viska kiek buvau issiuvinejusi su visu lankeliu ir visais siulais i kartonine dezute ir pakisau po lova, kad nesimaisytu... ir... ogi, mano vyras sumaste padaryti tvarka, ir surinkti visas kartonines dezes nuo ivairiu prekiu, picu ir pan. ir isvezti i siukslyna... ir kaip jus manot ??? nezinau kaip, bet manoji dezute taip pat atsirado toje kruvoje ir iskeliavo i savartyna verysad.gif verysad.gif ... ta dezute buvo nuo neseniai pirkto elektrinio prietaiso, tai vyras ir pagalvojo, kad ji cia tuscia nuo to laiko metosi... net nezvilkterejo vidun doh.gif

O cia mano dabartinis darbukas...
user posted image
user posted image

Turetu buti... blush2.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us

Hm ... g.gif Keliau per ta pati saita, bet sukele labai skirtingu dydziu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta30a: 21 kovo 2013 - 12:21
QUOTE(Rita.. @ 2013 03 21, 12:06)
Aš dar galvoju,tokį variantą:
vietoj DMC 648 naudoti E186. Arba vietoj įprastos juodos naudoti E310.
Tu jau daugiau padariusi, kaip manai tokie variantai žiūrėtus? smile.gif

Vienos kurios fono spalvų jokiais būdais nekeisčiau schmoll.gif Labai kris iš "konteksto"
Blizgių drugelių irgi nesiuvinėčiau, bet čia jau skonio reikalas.

jeigu labai norisi įnešti kažko savo, gali juodą drugelių spalvą keisti į tamsiai rudą. Tada visas paveikslas gausis kaip kokia Sepia

bet aš siuvinėju pagal duotas spalvas ir rezultatas bent jau mane džiugina dirol.gif
Atsakyti