Sveikos, mergaites... Kazi ar pamenat mane... Smirinejau cia su auksakarciu zirgu
Noriu prisiduoti, kad kryziavojimo taip ir nebepaleidziu is ranku - nu pagavo mane ta zaraza ir nebepalieka
Ir jusu tikrai nepamirsau, kiekviena diena saziningai aplankau pasicykavyti jusu darbukais
Tik, kad laiko to nedaug teturiu... bet vis tiek si ta nuveikiau
Turejau pradejusi siuvineti ''baltasis natiurmortas''... deja... turejau jo tik PM formate... o mano nesiojamas kompiuteris tiesiogine ta zodzio prasme - mire... prie stacionaro nepatogu, o i plancete (tablete) - nepersikelia... taigi issiuvinejusi 1/4 teko atideti i sali... sudejau viska kiek buvau issiuvinejusi su visu lankeliu ir visais siulais i kartonine dezute ir pakisau po lova, kad nesimaisytu... ir... ogi, mano vyras sumaste padaryti tvarka, ir surinkti visas kartonines dezes nuo ivairiu prekiu, picu ir pan. ir isvezti i siukslyna... ir kaip jus manot ??? nezinau kaip, bet manoji dezute taip pat atsirado toje kruvoje ir iskeliavo i savartyna
... ta dezute buvo nuo neseniai pirkto elektrinio prietaiso, tai vyras ir pagalvojo, kad ji cia tuscia nuo to laiko metosi... net nezvilkterejo vidun
O cia mano dabartinis darbukas...
Turetu buti...
Uploaded with
ImageShack.usHm ...
Keliau per ta pati saita, bet sukele labai skirtingu dydziu