Labas vakaras turiu toki klausima,as lyg tai ir pildziau deklaracija ir uz 2008 ir paskesnius metus,neatsimenu kiek tada gavau,gal jie man ir ne visa suma ismokejo,bet dbr pasiziurejau per banka,kad yra tuos deklaracijos atnaujintos nuo 2008 metu ir iki siu metu ir parasyta ar pateikti prasyma,jie jau uzpildyti tai as patvirtinau kad pateikti,parasyta kad priimta,bet nzn man kazkaip keista kad antra karta reikia pateikti.Na as sitose reikalose nelabai suprantu,gal nereikejo antra karta pateikti,bet jai jie nieko neskolingi jie parasys,nebus taip kad jie perves pinigus o po to man reikes grazint?
! | Skyrelyje "Socialinių reikalų labirintuose" draudžiama atidarinėti temas, kuriose kaupiama 50 psl. vieno-dviejų žodelių komentarų, kuriuose dalijamasi informacija - kada, kur ir kuri supermama gavo/negavo išmokas. Jūs turėtumėte suprasti tokios bendravimo formos, kaip forumas, specifiką. Forume visos žinutės saugomos neapibrėžtą laiką, o ne keletą dienų. Todėl forume priimta rašyti žinutes, kurios yra įdomios, vertingos ne keletą minučių (ypač atskiriems dalyviams), bet komentarus, kuriuos bus įdomu ir naudinga skaityti visiems lankytojams ir po daugelio mėnesių/metų nuo jų parašymo. Naudoti forumą kitokiais tikslais yra draudžiama. Visi organizaciniai pasisakymai ir paplepėjimai (pvz. "ar jau gavote pašalpą?", "aš jau gavau", "o aš vis dar laukiu", "aš negavau") yra trinami. Paliekama tik pati svarbiausia informacija apie pašalpas. Antraip, ieškantiems konkrečios informacijos apie jas, reikės vartyti "n" puslapių ir gaišti brangų savo laiką. |
QUOTE(Irina 1984 @ 2013 04 10, 17:12)
Labas vakaras turiu toki klausima,as lyg tai ir pildziau deklaracija ir uz 2008 ir paskesnius metus,neatsimenu kiek tada gavau,gal jie man ir ne visa suma ismokejo,bet dbr pasiziurejau per banka,kad yra tuos deklaracijos atnaujintos nuo 2008 metu ir iki siu metu ir parasyta ar pateikti prasyma,jie jau uzpildyti tai as patvirtinau kad pateikti,parasyta kad priimta,bet nzn man kazkaip keista kad antra karta reikia pateikti.Na as sitose reikalose nelabai suprantu,gal nereikejo antra karta pateikti,bet jai jie nieko neskolingi jie parasys,nebus taip kad jie perves pinigus o po to man reikes grazint?
Jeigu niekas nepasikeite,tai ir nereikejo pateikti,bet jeigu pateiket tai pateiket,antra karta neismokes vistiek pinigu,jeigu jau esat deklaravusi ir susigrazinusi.
Laba diena,
susidūriau su tokiu klausimu, yra pateikta pleriminari deklaracija. Praitais metais stovėjau darbo biržoje pora mėn. Tačiau jų ten nerodo, ar reikia jos kur nors įrašyti?
Pajamos nurodytos tik susijusios su darbo santykiais.
susidūriau su tokiu klausimu, yra pateikta pleriminari deklaracija. Praitais metais stovėjau darbo biržoje pora mėn. Tačiau jų ten nerodo, ar reikia jos kur nors įrašyti?
QUOTE(Taurė27 @ 2013 04 11, 09:22)
Laba diena,
Bedarbio ismoka neapmokestinama,t.y nedeklaruojama.
QUOTE(Taurė27 @ 2013 04 11, 09:22)
Praitais metais stovėjau darbo biržoje pora mėn. Tačiau jų ten nerodo, ar reikia jos kur nors įrašyti?
Tai nėra apmokestinamos pajamos. Jei norite, jas galite deklaruoti N priede.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 11, 09:24)
Bedarbio ismoka neapmokestinama,t.y nedeklaruojama.
QUOTE(Tepaluota @ 2013 04 11, 09:32)
Tai nėra apmokestinamos pajamos. Jei norite, jas galite deklaruoti N priede.
Ačiū už greitą atsakymą, nenoriu niekur deklaruoti. Ir dar paklausiu turiu du vaikus 3 ir 7 metai. Vyras Lietuvoje neegzistuoja , deklaravo išvykimą užsienin. Jei gerai supratau tai man už vaikus 17 langelį reikia įrašyti 2400Lt, nes ten kažkodėl buvo įrašyta 1800Lt.
QUOTE(Taurė27 @ 2013 04 11, 09:36)
Ačiū už greitą atsakymą, nenoriu niekur deklaruoti. Ir dar paklausiu turiu du vaikus 3 ir 7 metai. Vyras Lietuvoje neegzistuoja , deklaravo išvykimą užsienin. Jei gerai supratau tai man už vaikus 17 langelį reikia įrašyti 2400Lt, nes ten kažkodėl buvo įrašyta 1800Lt.
Arba 3600 jeigu sau viena taikisit arba 1800 jeigu per puse su vyru.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 11, 09:37)
Arba 3600 jeigu sau viena taikisit arba 1800 jeigu per puse su vyru.
Tai vyras jau antri metai jokių mokesčių Lietuvai nemoka ir nieko nedeklaruoja, tai viską taikau sau vienai. Tikiuosi nereikia taip pat rodyti pajamų gaunamų iš vyro pragyvenimui.
QUOTE(Taurė27 @ 2013 04 11, 08:42)
Tikiuosi nereikia taip pat rodyti pajamų gaunamų iš vyro pragyvenimui.
tikrai nereikia
Reikia ir man jusu pagalbos
Mano vaikiukas vienas gimes 2008,kitas 2012 rugsejo men.Kiek reikia irasyti i 17lang.?
Ir kaip istrinti is vyro deklaracijos L priedo paskolos yrasa...na tai noriu persikelti i savo deklaracija.Viskas seip issitrina tik ten pirmas tas skaiciukas 1..ar 3 dabar nepamenu
Mano vaikiukas vienas gimes 2008,kitas 2012 rugsejo men.Kiek reikia irasyti i 17lang.?
Ir kaip istrinti is vyro deklaracijos L priedo paskolos yrasa...na tai noriu persikelti i savo deklaracija.Viskas seip issitrina tik ten pirmas tas skaiciukas 1..ar 3 dabar nepamenu