Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(ramirėja @ 2013 04 09, 08:36)
Dar turiu klausimą dėl turto deklaracijos,toj skilty kur reikia nurodyti pinigus banke/ne banke-reikia tiksliai , griežtai visas santaupas parodyti,pvz indėlius, "laisvus pinigus"?

aš asmeniškai rodau viską, pildymo instrukcijoj yra nurodyta, ką reikia rodyti ir ko ne, atrodo iki 5000 lt nebūtina rodyt, bet nesu tikra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 04 08, 21:08)
nieko nesupainiojo, vaikas gimes 2012 10, vadinasi PNPD uz du menesius priklauso, taigi viso uz praeitus metus - arba po 100 litu kiekvienam, arba 200 vienam kazkuriam

ups sorry ne taip supratau doh.gif
Dar turiu klausima,jei man mama perveda I mano saskaita 10000 lt ir parasol saskaitos papildymas,ar ne bus man paskui bedu su vmi,ar reikia tuos pinigus deklaruoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juskirena: 09 balandžio 2013 - 09:41
QUOTE(juskirena @ 2013 04 09, 10:39)
ups sorry ne taip supratau doh.gif
Dar turiu klausima,jei man mama perveda I mano saskaita 10000 lt ir parasol saskaitos papildymas,ar ne bus  man paskui bedu su vmi,ar reikia tuos pinigus deklaruoti.

Bedu kilti neturetu, nebent pas mama is dangaus tie pinigeliau i saskaita nukrito ax.gif jei pas ja viskas ok, prie Jusu taip pat niekas neturetu prikibti
Atsakyti
Sveikos,
noriu pasitikslint...
o jei as turiu susimoketi, tai pirmiausia nusiunciu deklaracija ir turiu laukt kazkokios saskaitos ar skolos laisko? ar iskarto sumoketi kazkur?
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2013 04 09, 08:36)
Dar turiu klausimą dėl turto deklaracijos,toj skilty kur reikia nurodyti pinigus banke/ne banke-reikia tiksliai , griežtai visas santaupas parodyti,pvz indėlius, "laisvus pinigus"?

Kazkada ir man reikojo pildyti. Tai kokia suma banke galima paziureti el. bankininkysteje, ten yra pazyma deklaravimui.

O kiek laikote "kojineje" tai cia jau nieks nepatikrins. Na jei uzdeklaruosite, kad milijona, tai gali paprasyti pagristi oficialuma tu pajamu biggrin.gif

tiesa buto verte as rodydava rinkos verte.
Atsakyti
sveikos ir as susideklaravau savo pajamas. Pirma deklaracija pateikiau 4 diena, 5 jau buvo priimta, bet siandien dar koregavau. Pasiskaitinejau cia forume kad pnpd galiu visa suma taikyti vyrui tai taip ir padariau. Sau prisitaikiau 0 nes pas mane nei taip nei taip niekas nesikeicia o vyrui jau sugris apie 90 litu. Tai va vis i pliusa pinigeliai. Aciu cia rasiusioms ir pasidalinusioms su visais info, nors kur zmoniskai viska paaiskina 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere16 @ 2013 04 09, 12:28)
sveikos ir as susideklaravau savo pajamas. Pirma deklaracija pateikiau 4 diena, 5 jau buvo priimta, bet siandien dar koregavau. Pasiskaitinejau cia forume kad pnpd galiu visa suma taikyti vyrui tai taip ir padariau. Sau prisitaikiau 0 nes pas mane nei taip nei taip niekas nesikeicia o vyrui jau sugris apie 90 litu. Tai va vis i pliusa pinigeliai. Aciu cia rasiusioms ir pasidalinusioms su visais info, nors kur zmoniskai viska paaiskina 4u.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

Tik butinai dabar abieju koreguotas deklaracijas pateikite, ir savo su nuliniu PNPD, ir vyro su visu. PNPD Kad nesusidubliuotu niekas ir skola kitamet neislystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 04 09, 11:22)

doh.gif nebeseku temos..
Ir vistik, kokią formą pildyti? Straipsnyje parašyta SAF. Man isnpektorė parašė, kad SAV doh.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 04 09, 11:57)
Tik butinai dabar abieju koreguotas deklaracijas pateikite, ir savo su nuliniu PNPD, ir vyro su visu. PNPD Kad nesusidubliuotu niekas ir skola kitamet neislystu smile.gif

jo abieju pateikiau savo su 0, vyro su 1200. nezinau paspaudziau pateikti ir viskas. vyro dar nebuvau deklaravusi siemet. tik dabar galvoju siaip as ten toje deklaracijoje nieko nekeiciau tik sita pnpd daugiau nieko nerasiau. Neturim nei jokios individualios veiklos, nei ka kamnors nuomojam. Zodziu as gavau mot.pasalpa, o vyras darbo uzmokesti. Tiesa o kaip tarkim su automobiliu jei pirkom ir pardavem ar ka keicia tas faktas sumos nedideles iki 1000 lt.
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2013 04 09, 10:37)
Sveikos,
noriu pasitikslint...
o jei as turiu susimoketi, tai pirmiausia nusiunciu deklaracija ir turiu laukt kazkokios saskaitos ar skolos laisko? ar iskarto sumoketi kazkur?

ir as kaip supratau turiu sumoketi ,1psl radau saskaitas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amir 000: 09 balandžio 2013 - 12:20
QUOTE(jovana @ 2013 04 09, 13:08)
doh.gif nebeseku temos..
Ir vistik, kokią formą pildyti? Straipsnyje parašyta SAF. Man isnpektorė parašė, kad SAV  doh.gif

Sakyciau SAV
Remiuosi situo SAV
Bet neesu uztikrinta 100%, nes nebevykdau veiklos jau pati,nebeseku info smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agneja @ 2013 04 09, 11:37)
Sveikos,
noriu pasitikslint...

QUOTE(amir 000 @ 2013 04 09, 13:17)
ir as kaip supratau turiu sumoketi ,ir pasimeciau nezinau kur blush2.gif  doh.gif

Visi imoku kodai nurodyti pirmoje sios temos zinuteje. Moketi patartina nedelsiant, iki baigsis deklaraciju pateikimo terminas (geguzes 2 ar 3). Veliau bus pradeti skaiciuoti delspinigiai. Jokio atskiro ispejimo, skolos lapo ar suformuotos spec. saskaitos niekas atskirai nepateiks. Neapmokejus/nepateikus deklaracijos su prievole moketi, skola niekur nedings, tik kaupsis delspinigiai.
Papildyta:
QUOTE(vovere16 @ 2013 04 09, 13:08)
jo abieju pateikiau savo su 0, vyro su 1200. nezinau paspaudziau pateikti ir viskas. vyro dar nebuvau deklaravusi siemet. tik dabar galvoju siaip as ten toje deklaracijoje nieko nekeiciau tik sita pnpd daugiau nieko nerasiau. Neturim nei jokios individualios veiklos, nei ka kamnors nuomojam. Zodziu as gavau mot.pasalpa, o vyras darbo uzmokesti. Tiesa o kaip tarkim su automobiliu jei pirkom ir pardavem ar ka keicia tas faktas sumos nedideles iki 1000 lt.

Tokia suma, jei pardavime nedalyvavo joks juridinis asmuo, niekur net neatsispindes greiciausiai ir nieko nekeis
Atsakyti
QUOTE(Agneja @ 2013 04 09, 10:37)
Sveikos,
noriu pasitikslint...

niekas nieko neatsius, tik kai jau praeis terminas, prikapses delspinigiu, tada gausit raginima susimoketi. geriau jau paciai kol dar nesuejes terminas ir nesiskaiciuoja delspinigiai.

o kaip sumoketi, tai informacija yra VMI puslapyje: nuoroda. ten viskas surasyta: banko saskaitos, imoku kodai, kaip moket, jei uz kita asmeni

o kas kurs sekancia tema, tai turekim omeny, kad pirma lapa reiketu papildyti, nes ne visos banko saskaitos surasytos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemma: 09 balandžio 2013 - 12:35