Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

sveiki noreciau paklaust gal kam taip buvo nuo 2010 metu esu kaip motinistes atostogose pagimdziau tada vaikeli parasiau sodroi prasima iki 3 metuku bet mokesciu inspekcija ne mato kad buvau drausta dabar taip iseina kad kazkodel as jem skolinga uz 2012 metus uz 9 men ka darit gal kas nors patars man g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vestinka: 25 kovo 2013 - 20:21
Varčiau senas savo ir vyro deklaracijas, 2008 m. vyrui buvo pritaikytas NPD tik bendras, turim 2 vaikus, man pritaikyta kaip ir priklauso pusė už vaikus, t.y. 32 lt mėnesiui. Kadangi vyras buvo dirbęs tik 3 mėn, tai jam pritaikius dar už vaikus-suma nesikeičia. Ar galiu dabar tikslinti savo 2008 m. deklaraciją ir prisitaikyti vyro nepasinaudota PNPD?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2013 03 25, 20:33)
Varčiau senas savo ir vyro deklaracijas, 2008 m. vyrui buvo pritaikytas NPD tik bendras, turim 2 vaikus, man pritaikyta kaip ir priklauso pusė už vaikus, t.y. 32 lt mėnesiui. Kadangi vyras buvo dirbęs tik 3 mėn, tai jam pritaikius dar už vaikus-suma nesikeičia. Ar galiu dabar tikslinti savo 2008 m. deklaraciją ir prisitaikyti vyro nepasinaudota PNPD?

Galit. Aš pati esu taip dariusi. Atgausite skirtumą tarp to ką jau gavote ir ką turėtumėte gauti prisitaikiusi sau ir vyro PNPD.
Atsakyti
QUOTE(vestinka @ 2013 03 25, 20:20)
sveiki noreciau paklaust gal kam taip buvo nuo 2010 metu esu kaip motinistes atostogose pagimdziau tada vaikeli parasiau sodroi prasima iki 3 metuku bet mokesciu inspekcija ne mato kad buvau drausta dabar taip iseina kad kazkodel as jem skolinga uz  2012 metus uz 9 men ka darit gal kas nors patars man g.gif

bandykit su sodra aiskintis. gal jie suklydo duomenis perduodami g.gif

Atsakyti
Sveiki,

norejau paklausti, jei esu issiskyrus ir viena auginu vaika, tai mano 17 langely turi buti 1200Lt? (100lt per menesi) pas mane kazkodel irasyta 600Lt g.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėjau paklaust kaip deklaruoti išlaidas už mokslą, į kurį langelį reikėtų įrašyti sumą?
Atsakyti
QUOTE(Ba_Bochka @ 2013 03 25, 23:08)
Sveiki,

norejau paklausti, jei esu issiskyrus ir viena auginu vaika, tai mano 17 langely turi buti 1200Lt? (100lt per menesi) pas mane kazkodel irasyta 600Lt  g.gif

Ptaisykite suma i 1200
Papildyta:
QUOTE(vitabee @ 2013 03 25, 23:28)
Sveiki,

Norėjau paklaust kaip deklaruoti išlaidas už mokslą, į kurį langelį reikėtų įrašyti sumą?

Gerai perziurekite visa deklaracija - suma uz mokslus jau turetu buti irasyta
Atsakyti
noriu paklausti del 2008 deklaracijos
nesu 100procentu tikra,kad esu uz juos gavus pinigus blush2.gif
dabar buvo preliminarioj,kad galiu ja pildyt biggrin.gif
i archyva paziurejus,buvo pildyta,priimta,neaktali,ner registracijos nr.
ar gali taip but,kad buvau nesusigrazinus pinigu biggrin.gif ir del to reik vel pildyt
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2013 03 26, 10:40)
noriu paklausti del 2008 deklaracijos
nesu 100procentu tikra,kad esu uz juos gavus pinigus blush2.gif
dabar buvo preliminarioj,kad galiu ja pildyt biggrin.gif
i archyva paziurejus,buvo pildyta,priimta,neaktali,ner registracijos nr.
ar gali taip but,kad buvau nesusigrazinus pinigu biggrin.gif ir del to reik vel pildyt

na ar gavote pinigus juk galite paziureti el. bankininkysteje saskaitos israsuose.
O atnaujinta beveik visiems. Galite vel pateikti, bet jei jau jau buvote pinigus gave, tai antra karta nebegausite smile.gif
Atsakyti
tai as suprantu,kad negausiu antra syk lotuliukas.gif tik nesuprantu kam jis pateiktas pildymui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2013 03 26, 12:02)
tai as suprantu,kad negausiu antra syk lotuliukas.gif tik nesuprantu kam jis pateiktas pildymui 4u.gif

galbut buvo pakitimu kazkokiu, tretieji asmenys naujos info perdave ir pan.susitikrinkite su savo dokumentu istorijoje esancia jau pateikta deklaracija, ir jei yra pakitimu, pateikite dar karta. As ta jau padariau, ir pinigelius vak jau ismokejo.jei pakitimu nera, negaiskite laiko smile.gif man ir pernai metu leidzia vel pateikti,nors ten jokiu pakitimu nera-taigi, del jos ir nesuku galvos
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2013 03 26, 11:02)

desniame sone EDS yra paaiskinta mirksiukas.gif
atnaujinta, nes gali buti, kad tretieji asmenys pateike papildomu ar atnaujintu duomenu. Salia yra parasyta ir ka daryti su atnaujintomis deklaracijomis.
Atsakyti