Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(JEma @ 2013 03 21, 12:59)
O uz paskolas grazina tik seniai imtas? Jei 2012m paemem tai negalim nieko tiketis?  ax.gif  biggrin.gif

paskola turi buti paimta iki 2008-12-31. kitu atveju nieko nepavyks atgauti.

QUOTE(jovana @ 2013 03 21, 13:19)
Kaip manot, duomenis tik šian įkėlė, PD dar nėra.. pasidariau deklaraciją, bet gal palaukt PD?  kažko per daug grąžinuosi lotuliukas.gif

jei esat tikra, kad viska teisingai supildet, tai gal ten visai ne per daug? mirksiukas.gif juk baisiai smagu atgauti daugiau nei tikejaisi biggrin.gif

QUOTE(Alekto @ 2013 03 21, 15:22)
Nesuprantu kodėl,bet jie iš vis netvirtina. Nei kad atmesta,nei kad priimta. Galvojau kažką ne taip padariau,šiandien per naują pateikiau, nes klaidelę buvau įvėlus. Vyro dar deklaravau. Bet visvien užrašas,kad duomenys apdorojami.

mano irgi taip pat. duomenys apdorojami, tai dar negavau patvirtinimo. bet siaip tai visada atsiuncia.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2013 03 21, 14:22)
Nesuprantu kodėl,bet jie iš vis netvirtina. Nei kad atmesta,nei kad priimta. Galvojau kažką ne taip padariau,šiandien per naują pateikiau, nes klaidelę buvau įvėlus. Vyro dar deklaravau. Bet visvien užrašas,kad duomenys apdorojami.

Pas mane ta pati rodo, pas vyra irgi, pas drauge taip pat. Kiek pamenu, statusas praeitais metais pasikeite tik po kazkiek laiko, kai buvo pradeta tikrinti deklaracija. O kad priimta tai man nei siemet nei praeitais metais joks patvirtinimas neatejo.
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2013 03 21, 16:47)
Pas mane ta pati rodo, pas vyra irgi, pas drauge taip pat. Kiek pamenu, statusas praeitais metais pasikeite tik po kazkiek laiko, kai buvo pradeta tikrinti deklaracija. O kad priimta tai man nei siemet nei praeitais metais joks patvirtinimas neatejo.

Viskas tikrai savo laiku ivyks smile.gif man viena is dvieju deklaraciju (ankstesniu metu) prieme, tuomet gavau patvirtinima. 2012 m. tiek mano, tiek vyro deklaracijos dar yra tikrinamos, todel kolkas nei laiskelio jokio gavom, nei statusas pasikeite. Mamytes, nepamirskite, kad ir deklaraciju siemet - rekordinis kiekis, naturalu, kad procesai visi pailges smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 03 21, 12:42)
NPD jums deklaracija paskaiciuos, paciai nereikia. o PNPD priklauso 3600 abiem su vyrui, arba po 1800 kiekvienam

jei, aisku, vaikai gime iki 2012

o kodel skaiciuojat uz 2 vaikus? raso, kad 3 turi. uz pirma vaika 100 lt men, uz paskesni 200 lt men, gaunasi 6000 arba 3000 kiekvienam tevu.
man su 2 vaikais 1800 vienam, 3600 abiems iseina
Atsakyti
Kur reikėtų kreiptis, kad man paaiškintų, kodėl ir už ką esu skolinga? g.gif skambinau šiandien į VMI, pasakė kažkokį tel. nr., bet niekas visą dieną nekelia ragelio... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*macchiato* @ 2013 03 21, 20:16)
Kur reikėtų kreiptis, kad man paaiškintų, kodėl ir už ką esu skolinga? g.gif  skambinau šiandien į VMI, pasakė kažkokį tel. nr., bet niekas visą dieną nekelia ragelio...  ax.gif

tik VMI paaiskins smile.gif tad padek Jums dieve ten prisiskambint ax.gif arba Sodra gal dar gali (ziurint, uz ka skolinga esat)
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 03 21, 20:25)
tik VMI paaiskins  smile.gif  tad padek Jums dieve ten prisiskambint  ax.gif arba Sodra gal dar gali (ziurint, uz ka skolinga esat)

būtent, kad nežinau už ką esu skolinga, tą ir noriu išsiaiškinti ax.gif tai prisiskambinti be šansų doh.gif , o kur reiktų važiuoti, esu iš Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(*macchiato* @ 2013 03 21, 20:16)
Kur reikėtų kreiptis, kad man paaiškintų, kodėl ir už ką esu skolinga? g.gif  skambinau šiandien į VMI, pasakė kažkokį tel. nr., bet niekas visą dieną nekelia ragelio...  ax.gif

Kokiam laukeli minusas 33 ar 46?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 21, 21:00)
Kokiam laukeli minusas 33 ar 46?

33 laukelyje minusas prie skaičiaus, 46 - 0

paskaičiau temą, tai esu parašiusi prašymą dėl NPD. Dirbu mokykloje, tai atlyginimas kita, t.y. šiemet turiu mažiau pamokų ir atlyginimas mažesnis, gal dėl to. Nes 26 laukelyje didesnė suma negu 27, tai tą skirtumą ir reikia sumokėti. Tai kitais metais gal geriau nerašyti to prašymo, nes nežinau kaip bus, gal vėl mažiau pamokų turėsiu negu šiemet, o gal daugiau... daug nuo ko priklauso tas atlyginimas mokykloje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*macchiato* @ 2013 03 21, 22:05)
33 laukelyje minusas prie skaičiaus, 46 - 0

paskaičiau temą, tai esu parašiusi prašymą dėl NPD. Dirbu mokykloje, tai atlyginimas kita, t.y. šiemet turiu mažiau pamokų ir atlyginimas mažesnis, gal dėl to. Nes 26 laukelyje didesnė suma negu 27, tai tą skirtumą ir reikia sumokėti. Tai kitais metais gal geriau nerašyti to prašymo, nes nežinau kaip bus, gal vėl mažiau pamokų turėsiu negu šiemet, o gal daugiau... daug nuo ko priklauso tas atlyginimas mokykloje ax.gif

Na jei 33, tai i klausimus Jusu vistik turetu atsakyti tikrai VMI. O vaikuciu neturite? PNPD neaktualu?
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 03 21, 22:19)
Na jei 33, tai i klausimus Jusu vistik turetu atsakyti tikrai VMI. O vaikuciu neturite? PNPD neaktualu?

turiu vieną vaiką 4u.gif kažkuriam laukelyje 600 įrašyta, pas vyrą irgi 600 tame pačiame, gal 17 g.gif
Atsakyti
QUOTE(*macchiato* @ 2013 03 21, 22:22)
turiu vieną vaiką 4u.gif  kažkuriam laukelyje 600 įrašyta, pas vyrą irgi 600 tame pačiame, gal 17 g.gif

Su tuo irgi viskas tvarkoj. Nebent pabandyt pazaist, ir kazkuriam vienam visa PNPD pataikyti... Bet jei minusas didesnis, nelabai kuo tas gelbes. Na jei tikrai nesutapimu matote, tada bandykite i VMI prisiskambinti. Bus sudetinga siom dienom, bet ne neimanoma smile.gif
P.S. ar yra dar kam nesuformuotu preliminariu? Siandien atsidariau tetuko ir labai nustebau, kad tik pazyma tera g.gif
Atsakyti