Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

atsiprašau,kad dar sykį paklausiu,nes jau tikriausiai ne vieną sykį atsakyta blush2.gif
aš nedirbu,deklaracija nulinė,MB dirba,vaikai abu virš 10m,kokią sumą turėčiau jam įrašyti į 17langelį ax.gif dabar yra 1800 4u.gif
ačiū 4u.gif
ar gerai supratau,kad 3600 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 21 kovo 2013 - 09:19

atsidarykit preliminaria deklaracija ir uzpildykit prieda L, ten viena eilute, uzpildysit pagal duomenis is pazymos
[/quote]
Tai jau buvo itraukta i premil.deklracja g.gif
Atsakyti
laba diena. pas mane du vaikai, vienas gime 2009 kitas 2012metu, dabar 17 lauk. parasyta 1100.00, ar gerai, nereikia nieko taisyti?
Atsakyti
Neaiškumai smile.gif

Vyras:
iš pirmos santuokos turi 5 vaikus, 4 jau pilnamečiai (nesimoko), 5 dar ne.
Iš antros santuokos turi 1 vaiką

Žmona:
iš pirmos santuokos turi 1 vaiką
iš antros taip pat 1 vaiką

žodžiu, abu turi vaikų iš buvusių santuokų ir vieną bendrą.

Mano skaičiavimais turėtų būti:
Vyrui - už 5 nepilnametį iš pirmos santuokos 1200 (2400/2 nes dalinasi su pirma žmona) + 1200 už bendrą vaiką iš antros santuokos (2400/2), viso - 2400

Žmonai - už pirmą vaiką 600 (1200/2 nes dalinasi su pirmu vyru) + 1200 už bendrą (2400/2), viso - 1800

Ką blogai skaičiuoju??? Vyro deklaracijoje įrašyta - 3000 ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronny: 21 kovo 2013 - 09:23
Atsirado ir man preliminari, kelias dienas "įdėdinėjo" tą skaičių PNPD už vaikus, kaip ir žadėjo, ir vis tiek įrašė neteisingą - 600, nors vaikus auginu viena, tad turėtų būti 1200. Pataisiau ir užsideklaravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eimuliukas @ 2013 03 20, 16:23)
Aciu, Vaka, supratau, kodel nepriklauso NPD ir 15 yra 0.
Taip ir yra kad isskaiciuota maziau (27), negu apskaiciuota (28), todel gavosi nepriemoka.
Bet ar del tos nepriemokos, kuri man dabar gavosi, nera kalta darboviete? kad kazko nedamokejo mokesciams?

Jei esate darbovietėje užpildžius prašymą taikyti NPD, ir kažkurį mėnesį Jūsų priskaičiuotas darbo užmokestis buvo mažesnis nei 3150 Lt., viskas atlikta teisingai ir darbovietė tikrai nėra kalta mirksiukas.gif Taip gali nutikti jei gaunate kintamą darbo užmokestį , ar kažkuriuo metu metu gal Jūsų darbo užmokestis ženkliai pakilo.
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 21, 10:09)
atsiprašau,kad dar sykį paklausiu,nes jau tikriausiai ne vieną sykį atsakyta  blush2.gif
aš nedirbu,deklaracija nulinė,MB dirba,vaikai abu virš 10m,kokią sumą turėčiau jam įrašyti į 17langelį  ax.gif dabar yra 1800 4u.gif
ačiū  4u.gif
ar gerai supratau,kad 3600  ax.gif

Taip.
Atsakyti
Nu zodziu nebelaukiau ju tos preliminariosios uzsipildziau pati rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taniatania @ 2013 03 21, 10:14)
laba diena. pas mane du vaikai, vienas gime 2009 kitas 2012metu, dabar 17 lauk. parasyta 1100.00, ar gerai, nereikia nieko taisyti?

Koki menesi 2012 metais gimes vaikas?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 21, 09:24)

ačiū 4u.gif
ir tuomet spaudžiu pateikti ir viskas 4u.gif

atsiprašau tiesiog pirmi metai kai sugalvojau,kad ir pati galiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 21, 10:25)
Koki menesi 2012 metais gimes vaikas?

liepos 20diena
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2013 03 21, 04:32)
Kas yra laisvoji profesija

Jei bus galimybė, siūlyčiau šią informaciją įkelti į kitos temos pirmą žinutę.

ši informacija aiški ir suprantama, bet savo padėties neįkišu niekur smile.gif Detalizuosiu: individuali veikla išimta miškotvarkai ir žemėtvarkai - pagal šią veiklą mokama 15 proc. GPM, gretutinė išimta veikla - miško medžių auginimas bei miškininkystės paslaugų veikla - GPM 5 proc. Rengiami projektai priklauso miškotvarkos ir žemėtvarkos sričiai be diskusijų. Tačiau tas anksčiau minėtas fakto konstatavimas ir atžymėjimas pagal veiklą priklauso miškininkystės sričiai. Bet tos paslaugos negali atlikti bet kas - reikalingas atitinkamas išsilavinimas. Miškotvarka ir miškininkystė yra skirtingos veiklos ir net skirtingi mokslai, nors nežinančiam atrodo tas pats. Aš linkus atskirti, bet ar tikrai nesukelsim sau problemų? Kol buvo galima dirbti su patentu, buvo paprasčiau smile.gif
Atsakyti