QUOTE(Hedra:) @ 2013 04 11, 12:35)
mes irgi pirksim tiesiai is vitrinos...grisim savaite pries vestuves i lt tik...
Bus žiauriai mažai iš ko rinktis..
Mudu vakar nuėjome i Akropolio juvelyrines pasimatuoti žiedus, kad nuspręstume ar tikrai tai, kas mums patinka pasižiūrėjus internete, patiks ir ant rankos. Buvau nustebinta kiek mažai yra iš ko rinktis
Vienoje parduotuvėje tik klasikiniai ir kiti su rašteliu, kitoje vėl tik klasikiniai su kitu rašteliu, kitose mažesnėse turi maždaug 3-9 skirtingų modelių žiedus, atrodo gal normaliai, bet kai pradedi rinktis, nelabai yra į ką ir pažiūrėti. Kiek matavomės, gal tik kartą buvo, kad būtų abiems reikiami dydžiai (ar bent labai artimi), mano 16,5-17dydis, MB 19,5-20, taigi nieko ypatingai išskirtinio. Buvo tik muliažų poroj parduotuvių, vieni gyrėsi, kad Italijoj gamina
. Aukso gijoj patiko, nes ten žiedų rojus
irgi muliažai, gamina, visgi savo norimų ten neradome.
Dar ir kainos, turbūt neteko matuotis nieko mažiau už 1tūkst, ga nuo 1.5 tūkst. prasideda, prabangiausių, kuriuos matavomės, mano kaina apie 3,5tūkst., o MB 3,9tūkst. bet ten kažkokios nuolaidos kaip visada ir t.t.ir pan
Ir dar geriausiai vienoj parduotuvėj, kur muliažai ir Italijoj gamina ir oj oj kokia kokybė, man pradėjo kišti žiedus su cirkoniais ir aiškint, kad cirkoniai čiut ne už deimantus geresni
na tai kažkaip...
Reziumuojant, kai mes ėjome pasimatuoti, tai mums padėjo apsispręsti, bet jei va vakar būtų reikėję pirkti, tai tikriausiai iš bėdos būtų tekę pirkti klasikinius, kurių aš supratau, kad nenoriu..
žiauriai mažas pasirinkimas...