QUOTE(sepultura @ 2013 03 26, 21:51)
ne vestuvini, bet turiu zieda is platinos.
nors pasaulyje labai daug kas renkasi ziedus is platinos, as vestuvinio nezinau ar noreciau. pati platina saltos, pilkos spalvos. baltas auksas(nerodziuotas) daug siltesnis(cia tik mano poziuriu) kadangi pas mane istatyta vienas didesnis ir keleta mazu deimantuku i platina, tai jauciasi spalvu kontrastas.
o jus nenorite is aukso darytis?
man klasikiniai vestuviniai ziedai (raudono ar balto) aukso patys graziausi
nors pasaulyje labai daug kas renkasi ziedus is platinos, as vestuvinio nezinau ar noreciau. pati platina saltos, pilkos spalvos. baltas auksas(nerodziuotas) daug siltesnis(cia tik mano poziuriu) kadangi pas mane istatyta vienas didesnis ir keleta mazu deimantuku i platina, tai jauciasi spalvu kontrastas.
o jus nenorite is aukso darytis?
man klasikiniai vestuviniai ziedai (raudono ar balto) aukso patys graziausi
pagalvojau, kad niekada nenešioju auksinių papuošalų, ir vyras irgi nemėgsta aukso, todėl nusprendėm, kad reikia pasidomėt alternatyvomis. Galvojau apie baltą auksą, bet sužinojau, kad baltasis auksas yra aukso ir įvairių baltų metalų mišinys, dalis sidabro, o kai kur dedama ir nikelio, nikelis gali sukelti alergiją... Tiesiog įdomu kiek yra populiaru vestuvėms pasirinkti ne aukso žiedus. Platina įdomus variantas