Labai gražūs paskutiniai parodyti vestuviniai žiedai
(ir sužadėtuvių gražutis
)
Mano sužadėtuvių žiedelis rodžiuotas. Bet kažkaip nepergyvenu jei apsitrins, visada galima atnaujinti. Nes man jau mažino žieduką ir turėjo iš naujo rodžiuoti. Žodžiu tą 'prekinę išvaizdą' visada galima pataisyti.
Nors vestuvinio žiedo nenorėčiau to balto aukso.. Nenorėčiau, kad būtų rodžiuotas ar pan.
Papildyta:
QUOTE(Eglytia @ 2013 10 16, 17:49)
ir dar, be to rodžiavimo, įmanoma pagaminti tiesiog balto aukso gaminį, kaip supratau, taip? tada klausimas, ar rodžiuoto ir tik gryno balto aukso žiedų kaina ženkliai skiriasi?
klausimų daug iškilo..bet gal kas nors iš savos patirties galės atsakyti, būsiu dėkinga labai
paskutiniame paveikslėlyje esantys žiedai lietuvių juvelyro realus darbas?
Aš kaip suprantu, baltas auksas neturi tokios išvaizdos, kokią jam suteikia tas rodis. T.y. aukso gaminys nurodžiuotas turi tą baltumą tokį.
Aš apie savo žiedą dar nieko negaliu pasakyti, bet nusibraižė gana greitai
O kada išlys tikroji aukso spalva- nežinau. Bet mačiau kaip atrodo nenurodžiuotas tas auksas - keista spalva, nelabai graži. Tai tada geriau imti tiesiog paprastus auksinius žiedus, arba jau rodžiuoti, kad įgautų tą išvaizdą normalią. Kas be ko, dar daug sužaidžia skonis
Kas vienam gražu - kitam ne.
Ai ir dar dėl to susibraižymo tai aš išvis mąstau apie matinius žiedus gal.. ar kokius tiesiog nelygiu paviršiumi
Kalbu apie kažką tokio