QUOTE(Maggie @ 2013 10 14, 15:02)
buvau pasiziureti Premier parduotuveje. Is tiesu pasake, kad lydo bet koki auksa ir gauna pvz balta. namie bandysiu surinkti viska ka turiu, nes tada zymiai pigiau gaunasi. ir taip, tie su komforto linija zymiai patogesni, netgi trumpam pasimatavus jauciamas zenklus skirtumas.
turit omeny daryti? o kur dar daroma su savo auksu? kas butent brangiau?
dar neramina - ar ivairus auksas dedamas i bendra katila - kokybiskas, ta prasme ar po keliu metu su juo nieko neatsitinka ir t.t.?
turit omeny daryti? o kur dar daroma su savo auksu? kas butent brangiau?
dar neramina - ar ivairus auksas dedamas i bendra katila - kokybiskas, ta prasme ar po keliu metu su juo nieko neatsitinka ir t.t.?
Jei turite savo aukso, tikrai bus pigiau darytis pas juvelyra. Apie Vilniaus juvelyrus net ir sioje temoje ne karta kalbeta, yra rekomendaciju, patarimu. Taip pat yra atskira tema apie geriausias juvelyrines, paieskokit, netingekit.
Kokiu panasiai ziedu jus norite? Jei tu paprastu "saibuciu", tai gal tada ne neverta darytis, tokie ir parduotuvese nebrangu.
Del aukso sumetimo i viena katila: kai kurie juvelyrai apskritai daro is savo turimo aukso, tiesiog jusu atnesta "supirks" ir suma isminusuos. Kiti daro is jusu atnesto, jei truks, prides savo. Juvelyrinis nesiojamas auksas yra lydinys, todel niekas ten nieko nesugadins, visas auksas yra "kokybiskas", skiriasi tik kiekis lydinyje priklausomai nuo prabos.
Del balto aukso patarimu neturesiu, as su juo nelabai draugauju Mano suzadetuviu ziedo karunele is balto aukso, tai jos spalva nepakito, bet esu girdejusi, kad jei balta spalva isgaunama tik nupurskus rodziu, nesiojant is apacios gali imti lysti geltona spalva.