Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuviniai žiedai

QUOTE(pilke @ 2013 08 05, 11:01)
Sveikos mergaičiukės  4u.gif  o ką jus manote apie žiedų keitimą po vestuvių ? Nebepatinka  verysad.gif  darėmę paskubomis ir darbas juvelyro nekruopštus pasitaikė.....  schmoll.gif

aš esu už smile.gif mes patys pirksime volframo žiedus (nes vyras aukso negali nešiot,o man nepatinka), tai natūralu,kad po daugelio metų,juos teks keisti, nes jų nei didinti nei mažinti negalima (na nebent negaila kelių tūkstančių litų), bet pardavėjai iškart suteikia 50proc. nuolaidą keitimui smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Galou drasiai rekomenduoti juvelyra Kaune, pas kuri daremes ziedukus savo. Neneseme jokiu nuotrauku, tereikejo nupasakoti ko norime ir gavo tobulai ta, ko norejome. Jo internetinis puslapis www.auksodulkes.lt
Mums su musu auksu kainavo pasigaminti ziedukus 480lt, nes dar dadejo jis savo aukso, kadangi siek tiek truko. Ir labai kruopsciai dirba, kazkaip keliantis pasitikejima, net minciu nekilo kad gali kazka nusukti del aukso, kaip daznai pasitaiko ar panasiai...
Atsakyti
Merginos gal kas darėtės žiedus, Kaune,senamiesty, "aukso pynėj"? mamai nešiau žiedą padidinti ten, dar ir katalogą pavarčiau,tai visai kainos patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Mes abu su vyru norėjome tik klasikinių žiedų - geltono aukso, be jokių išraižymų, akučių ir t.t. Tokių, kokius nešioja mūsų tėveliai wub.gif
Tik rinkomės ne D formos, o ovalo smile.gif Plotis klasikinis.

Mano manymu, tai papuošalas skirtas kasdienai, kurį reikės nešioti visą gyvenimą. Su juo reikės ir bulves skusti ir grindis plauti ir darželius ravėti biggrin.gif Turi būti toks žiedas, kurio nejaustum ant rankos.
O ir pasimokėme iš draugų, giminaičių patirties dėl tų originalių žiedų: jie būna nepraktiški, nepatogūs ir nusibosta. Klasika niekada nenusibosta wub.gif

Nebruku savo nuomonės, tiesiog tokie mano pamąstymai smile.gif
Atsakyti
Mes abu gaminomės vestuvinius žiedus pas juvelyrą Mickevičiaus gatvėje Kaune, tikrai galiu rekomenduoti smile.gif
Jis man gamino ir sužadėtuvių žiedą, abu žiedai labai puikiai nešiojasi. Tiesą pasakius sužadėtuvių žiedas man netgi smagiau nei Giedriaus iš Amestisto gamintas kitas mano žiedas su rubinu..
Vestuvinius žiedus gaminomės turinčius nedaug "išlenktumo", su "laipteliu" ir su smulkiu raštu, kuris matomas tik iš arti (iš toli atrodo kaip tradicinis žiedas). Pasidomėjome ir pas porą kitų juvelyrų, vienas iškart atsisakė, kitas sako "galiu pabandyti" (domėjomės tik norėdami pasitikrinti mūsų žiedų gamybos kainą rinkoje), gautu rezultatu labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
Merginos, kurios daretės žiedus iš savo turimo aukso laužo, kiek maždaug gramų aukso laužo (kaip suprantu sutrūkusių grandinėlių, nenešiojamų auskarų ir pan.) turėjot? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikvita @ 2013 09 16, 20:39)
Merginos, kurios daretės žiedus iš savo turimo aukso laužo, kiek maždaug gramų aukso laužo (kaip suprantu sutrūkusių grandinėlių, nenešiojamų auskarų ir pan.) turėjot?  4u.gif  blush2.gif

Čia jau priklauso kokių žiedų norite. Vidutiniškai gal kokių 8 gramų reikia vidutinio dydžio žiedams.
Papildyta:
Pvz.: toks žiedas moteriškas 19 dydžio ziedasir tokio pat storio vyriškas 21 dydžio, tai abiem reikėjo maždaug 12 gramų. Abu žiedai (auksas+darbas) kainavo 1500 lt.
Atsakyti
QUOTE(Alantėlis @ 2013 09 17, 11:57)
Čia jau priklauso kokių žiedų norite. Vidutiniškai gal kokių 8 gramų reikia vidutinio dydžio žiedams.
Papildyta:
Pvz.: toks žiedas moteriškas 19 dydžio ziedasir tokio pat storio vyriškas 21 dydžio, tai abiem reikėjo maždaug 12 gramų. Abu žiedai (auksas+darbas) kainavo 1500 lt.

o kur gaminotės, jei ne paslaptis?
Atsakyti
user posted image
visai patiko ax.gif
Atsakyti
Kaip manot, ar 1600 už ornamentuotų žiedų gamybą (tik už darbą) yra normali kaina?

Na, panašių į tokius:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arven: 19 rugsėjo 2013 - 04:46
tikriausiai, kad normalli, nes mums ir už papastesnį daug daugiau "uždainavo". biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(Nesugaunama @ 2013 09 17, 21:50)
user posted image
visai patiko  ax.gif

o kokie grazus. tradiciniai. kiek dabar uz tokius praso ?
Atsakyti