Sveikos,
Noriu pasidalinti karcia patirtim, jei kas perkat jau padarytus ziedus, pasidomekite, ar jie daryti is atskiru daliu ar vientisi...mes savo ziedais pasidziaugem 5 metus ir jie tikraja zodzio prasme pradejo byreti...juvelyras sake, kad taisyti neimanoma, nes jis vis tiek byres...atsiskiria tos dalys tarpusavy anksciau ar veliau...o gal mum brokas pasitaike, nezinau...pardavejas i kalbas nesileido, net nesidomejo kas atsitiko ir kuriam modeliui, beje, juos pardavineja ir dabar, bent jau Vilniaus akropolyje UAB Praba...kaina zveriska - o kokybes nulis...ir stai sestu metiniu proga vakar atidavem savo ziedus juvelyram Rotundo gatvej, islydis ir laukiam nauju... gaila, kad pardavejas visiskai nesidomi savo prekiu kokybe, atsikalbineja ir nesileidzia i jokias kalbas. Vienintelis dalykas ka jie pasake, kad reikia SAUGOTI ir nusiimti kiekviena karta net plaunant rankas vandeniu... juokas per asaras, bet nuo kada auksas tirpsta nuo paprasto vandens... tai va, tai bent jau situ ziedu is sios imones nepirkit!
Stai kas liko is mano ziedo...o esu dvieju vaiku mama, visa sita laika buvau namu seimininke, zemes nekasiau, plytu nenesiojau, namu nestaciau, masinu netaisiau, net tesla minkydama ji nusiimdavau...bet pasirodo jie "tirpsta nuo vandens"