Sveikos mielosios.. gal esate kas gaminesi žiedelius Vilniaus Akropolyje toje juvelyrinėje šalia Ermitažo? Gal kokių atsiliepimu apie juos turite..?
QUOTE(*panteriuke* @ 2013 07 12, 16:20)
Sveikos mielosios.. gal esate kas gaminesi žiedelius Vilniaus Akropolyje toje juvelyrinėje šalia Ermitažo? Gal kokių atsiliepimu apie juos turite..?
Mes kaip tik ten pasigaminom. Padarė labai gražius žiedus, jokių priekaištų neturiu. Atsiskaitėm savo turėtu aukso laužu, tai pagaminimas kainavo 350 lt už abu.
QUOTE(Tokata @ 2013 07 13, 21:05)
Mes kaip tik ten pasigaminom. Padarė labai gražius žiedus, jokių priekaištų neturiu. Atsiskaitėm savo turėtu aukso laužu, tai pagaminimas kainavo 350 lt už abu.
Mes uzsisakeme tokius ekskliuzyvinius, lieti is tryju daliu, reali ju kaina salone 5200lt , mums ju pagaminimas apsieis + - 3600lt.. Susiviliojom tokiu zenkliu kainu skirtumu, dabar siek tiek pergyvenam ar pagamins butent tokius kokiu tikimes.. Na..,tikimes geriausio..
QUOTE(fantasyja @ 2013 07 15, 20:38)
mūsų irgi tokie patys beveik
o mes šiandien jau ėjome mažinti MB žiedą. kai pirkome idealiai jam tiko 19 dydis, o šiandien susimažinome iki 18,4. tai visa laimė, kad klasikiniai, o tai būtų galėjęs pasidėti į sekciją, nes gražiai krito nuo piršto
sitie fantastiski!
QUOTE(Asta L. @ 2013 07 28, 01:53)
Mūsų žiedukai:
Kadangi ateityje planuojam žiedukus pasikeisti (simboliškai kokių 5 metinių proga), tai man šitie labai gražūs. Planavom juos iš pradžių imti, bet paskui persigalvojom.
Kadangi ateityje planuojam žiedukus pasikeisti (simboliškai kokių 5 metinių proga), tai man šitie labai gražūs. Planavom juos iš pradžių imti, bet paskui persigalvojom.
Atsiemėm šiandien mūsų žiedukus. Esam labai patenkinti.
Sveikos mergaičiukės o ką jus manote apie žiedų keitimą po vestuvių ? Nebepatinka darėmę paskubomis ir darbas juvelyro nekruopštus pasitaikė.....
QUOTE(pilke @ 2013 08 05, 11:01)
Sveikos mergaičiukės o ką jus manote apie žiedų keitimą po vestuvių ? Nebepatinka darėmę paskubomis ir darbas juvelyro nekruopštus pasitaikė.....
Manau, kad jei norite, tai ir keiskit kam nešioti kažką, kas nepatogu ar nepatinka. Aišku, gal ir yra kažkokių prietarų, bet kai aš jais netikiu, tai... mes irgi planuojam gal ateityje žiedukus pasikeisti, ir tikrai nematau jokios problemos tame.
Papildyta:
QUOTE(sepultura @ 2013 07 28, 09:43)
sitie fantastiski!
Dėkoju