paantrinsiu Pienia,i Ir mano klausimai neatrodė tinkami atsakyti,bet ko norėti,atsakoma tik "brangiems" pirkiniams Šiaip šioje temoje tikėjausi daugiau pasisakymų tų,kurie jau naudoja ir kaitlentes,ir orkaites,turi įvairiausių modelių ir jų atsiliepimai būtų vertingiausi.Kaip,pvz,dujinių kaitlenčių rankenėlių išdėstymas,degiklių dydžiai,vietos,kas patinka,nepatinka,praktiška ir pan.,o kas liečia funkcijas orkaičių,mano nuomone,pagal kišenę vistiek dažniausiai renkamės,nors kartais nesuvokiama,kodėl tos pačios firmos,vienodo išdėstymo ir lyg tų pačių funkcijų dujinė skiriasi keliasdešimt ar net šimtais litų Aišku,speedy NEPRIVALO visiems atsakyti,bet jei jau "pastovus" patarėjas-savanoris,žinoma,VISOS tikimės dėmesio Ir man,"nedatiopai" vistiek sunku nuspręsti,ar Siemensą jamti,ar Boschą,ar Electroluxsą...vienoje daugiau pribumbasų,kita gražesnė,trečia lyg vienija ktas dvi...Dilema
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 05, 15:00)
.... Ir man,"nedatiopai" vistiek sunku nuspręsti,ar Siemensą jamti,ar Boschą,ar Electroluxsą...vienoje daugiau pribumbasų,kita gražesnė,trečia lyg vienija ktas dvi...Dilema
Tokiu atveju verta rinktis tą, kuri "lyg vienija ktas dvi"
O rankenėlių išdėstymas ir to išdėstymo patogumai/nepatogumai yra labai "personalus" dalykas.
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 05, 13:00)
paantrinsiu Pienia,i Ir mano klausimai neatrodė tinkami atsakyti,bet ko norėti,atsakoma tik "brangiems" pirkiniams Šiaip šioje temoje tikėjausi daugiau pasisakymų tų,kurie jau naudoja ir kaitlentes,ir orkaites,turi įvairiausių modelių ir jų atsiliepimai būtų vertingiausi.Kaip,pvz,dujinių kaitlenčių rankenėlių išdėstymas,degiklių dydžiai,vietos,kas patinka,nepatinka,praktiška ir pan.,o kas liečia funkcijas orkaičių,mano nuomone,pagal kišenę vistiek dažniausiai renkamės,nors kartais nesuvokiama,kodėl tos pačios firmos,vienodo išdėstymo ir lyg tų pačių funkcijų dujinė skiriasi keliasdešimt ar net šimtais litų Aišku,speedy NEPRIVALO visiems atsakyti,bet jei jau "pastovus" patarėjas-savanoris,žinoma,VISOS tikimės dėmesio Ir man,"nedatiopai" vistiek sunku nuspręsti,ar Siemensą jamti,ar Boschą,ar Electroluxsą...vienoje daugiau pribumbasų,kita gražesnė,trečia lyg vienija ktas dvi...Dilema
Kaip bebutu Teoleda turėtumete prieš perkant preke ją akivaizdžiai matyti ir pačiupinėti,akimis matyti kaitlentės rankenelių isdestymą,grotelių dizainą ,kai bebūtų renkates ne tik kokybę bet ir dizainą tam ir yra kuriamas gal šiek tiek paprastesnės orkaitės bet dizainas labai jau gražus.
Prieš perkant įmontuojama technika turite puikiai žinoti kokiomis funkcijomis naudosite, net labai priklauso kokį net maistą vartojate riebesnį maistą tai gal verta pasirinkti orkaitę kuri turi savaiminio apsivalymo funkciją,o jai tokia neesate ir orkaiteje naudosite kepimo rankoves ,folijas ,troškintuvus ir riebalai netyškės per orkaitės sieneles tai gal reiketu pasirinkti su tradiciniu valymu.
Visada sakau prieš ieškant technika gerai žinokite ko norite iš orkaitęs ir tada tikrai nepermokėsite pinigu o naudosite tomis funkcijomis už kurias sumokėjote pinigus
Kikker,dėkinga už atsakumus Visų orkaičių ir kaitlenčių tikriausiai neapžūrėsi,kad ir norėdamas...dauguma internetinėje prekyboje.Buvau užsikabliavusi orkaitės Siemens hb43gs540.Viskas gerai,funkcijos tenkina,bet va ta rankena tokia "gremėzdas".Taip,kepu rankovėse,troškintuvuose,folijoje dažniausiai.Bet kokią žąsį ar kalakutą šventėms į jokią rankovę neįgrūsi ,tiesiog tokio dydžio neaptinku Va,tuomet ir reikia,kad išsivalytų orkaitė bent kiek.Ir bevelyčiau orkaitę bei dujinę turėti to paties gamintojo.Negaliu skirti debesies litų tam,remontas,virtuvinis išsėmė visas galimybes Bet ši savaitė paskutinė ieškojimams
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 05, 18:59)
Kikker,dėkinga už atsakumus Visų orkaičių ir kaitlenčių tikriausiai neapžūrėsi,kad ir norėdamas...dauguma internetinėje prekyboje.Buvau užsikabliavusi orkaitės Siemens hb43gs540.Viskas gerai,funkcijos tenkina,bet va ta rankena tokia "gremėzdas".Taip,kepu rankovėse,troškintuvuose,folijoje dažniausiai.Bet kokią žąsį ar kalakutą šventėms į jokią rankovę neįgrūsi ,tiesiog tokio dydžio neaptinku Va,tuomet ir reikia,kad išsivalytų orkaitė bent kiek.Ir bevelyčiau orkaitę bei dujinę turėti to paties gamintojo.Negaliu skirti debesies litų tam,remontas,virtuvinis išsėmė visas galimybes Bet ši savaitė paskutinė ieškojimams
Dėl dizaino Jums niekas nepatars, o Siemens HB43GS540 - bene pati geriausia orkaitė apie 1100 lt. Nebent dar EOC3430COX (1200+), kol dar jų yra.
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 05, 16:59)
Na kaip bebutu lietuviai nelabai populiariai kepa tas zasis,jai tai Lietuvoje butu tradicija kepti zasi tai gal ir pasiula butu didesne Bet kaip bebutu ziurekite Teoleda spresti jums nes tik jus ja naudosite ,pazystu ne viena zmogu kuriam buvo geda statyti firmos Beko bet pasistate vien todel kad finansai neleido ir dabar jie sako kad jiems viskas tinka ir patinka ,o kodel taip nenoriai siulote firma Beko todel kad kartais sedi konsultantai kuriems aktualu siulyti tas firmas kurias jie vezasi is Lenkijos
QUOTE(Teoleda @ 2013 08 05, 16:59)
Aš va sedėjau ir visgi žiūrinėjau jums Teoleda kokia pasiūlyti orkaite kad jums tą žasele tilptu ir visgi apsistojau ant Vokietijoje pagamintos,musu lietuviu mylimos firmos AEG BE3002021 M labai šaunus modeliukas kiek turiu info šiai denia vyksta joms akcijos ir litražas labai jau patrauklus 74 litrai,oj jaučiu žaselė tilps:) ir pinigelių nepermokėsite uz Siemens
Sveiki, prasau Jusu pagalbos renkantis orkaite, dujine kaitlente ir gartrauki
Musu pasirinkimas :
orkaite - electrolux EOC5751AOX
dujine kaitlente -EGT6142NOK
gartraukis -Elica CIAK ST GR/A/56
Gal uz panasia kaina yra geresniu variantu? Buciau dekinga uz patarimus, nes sia savaite turim jau issirinkti.
Musu pasirinkimas :
Gal uz panasia kaina yra geresniu variantu? Buciau dekinga uz patarimus, nes sia savaite turim jau issirinkti.
QUOTE(LaiL@ @ 2013 08 06, 16:51)
Musu pasirinkimas :
Musu pasirinkimas :
Na geras jūsų pasirinkimas,orkaitė su 9 funkcijomis su pirolize ,kaitlentė gartraukis irgi šaunus ,manau kad pasiūlyti už tokias kaina kažką geriau nėra ką.
QUOTE(LaiL@ @ 2013 08 06, 16:51)
Musu pasirinkimas :
Musu pasirinkimas :
Žiūriu mūsų pasirinkimas labai panašus. Žiūrėjau gyvai dujinę kaitlentę. Man kliuvo puodo laikinkliai pasistato ir savotiškai užsifiksuoja ant tos dujinės "galvos". Man užliuvo
o gartraukis - Allenzi S3 PLUS 60 IX
QUOTE(sause @ 2013 08 06, 20:25)
Žiūriu mūsų pasirinkimas labai panašus. Žiūrėjau gyvai dujinę kaitlentę. Man kliuvo puodo laikinkliai pasistato ir savotiškai užsifiksuoja ant tos dujinės "galvos". Man užliuvo
Na jums panašu kad siūlo viena ir ta pati firma, todėl ir pasirinkimas vienodas,mes lietuviai žiūrime tik į AEG ir Electrolux,todėl varijantai.
Dujinių paviršių ir gana geros kokybės siulo http://schlosser.lt/...nes-kaitlentes/ ,man patiko kad jų kainos nėra didelės ,dizainas labai patiko kiek turiu info ši firma kaitlentes gamina Italijoje.