speedy, vel reikia pagalbos buvau issirinkus orkaite AEG BP5013021M, bet pasirodo pas mus bute elektros galia tik 3 tai ji kaip ir nebetinka.ka galetumete pasiulyti panasaus ir kad atlaikytu musu eleltros instaliacija:)
Sveiki, ką galėtumėt parekomenduoti iš bosch orkaičių, kad kaina neviršytų 1700lt.?
pirmiausia lenkiuosi speedy uz pagalba renkantis skalbimo masina
dabar atejo laikas isigyti orkaite..
na kadangi su maisto gamyba as nelabai draugauju-mano pageidavimas- kad ji nebutu per daug imantri, vistiek naudosiu elementariausia "kepkim orkaiteje" varianta.. nooooriu kad nereiktu valyt-pirolize butu pliusas.. vietos virtuveje turim-dydis nesvarbu.
noreciau pataupyt pirkdama orkaite:))) tad galkas imes pigiausiaus variantus su pirolize is boch ar electroliux , ar siemens.. ner skirtumo:)
aciu
dabar atejo laikas isigyti orkaite..
na kadangi su maisto gamyba as nelabai draugauju-mano pageidavimas- kad ji nebutu per daug imantri, vistiek naudosiu elementariausia "kepkim orkaiteje" varianta.. nooooriu kad nereiktu valyt-pirolize butu pliusas.. vietos virtuveje turim-dydis nesvarbu.
noreciau pataupyt pirkdama orkaite:))) tad galkas imes pigiausiaus variantus su pirolize is boch ar electroliux , ar siemens.. ner skirtumo:)
aciu
QUOTE(galadriele @ 2013 03 21, 10:03)
speedy, vel reikia pagalbos buvau issirinkus orkaite AEG BP5013021M, bet pasirodo pas mus bute elektros galia tik 3 tai ji kaip ir nebetinka.ka galetumete pasiulyti panasaus ir kad atlaikytu musu eleltros instaliacija:)
speedy, labai prasau pagelbet.ar yra galimybe rast su pirolize, bet mazesnes galios?
ir dar kuri geresne siemens ER626PB70E ar BOSCH PRP626B70E
QUOTE(galadriele @ 2013 03 21, 15:56)
ir dar kuri geresne siemens ER626PB70E ar BOSCH PRP626B70E
Vienodo gerumo.
Papildyta:
QUOTE(galadriele @ 2013 03 21, 14:25)
speedy, labai prasau pagelbet.ar yra galimybe rast su pirolize, bet mazesnes galios?
Nežinau, tektų peržiūrėti technines charakteristikas. Greičiausiai ne. O kodėl Jūs bijote tos AEG
QUOTE(speedy @ 2013 03 21, 19:18)
Vienodo gerumo.
Papildyta:
Nežinau, tektų peržiūrėti technines charakteristikas. Greičiausiai ne. O kodėl Jūs bijote tos AEG
Papildyta:
Tai kad ziuriu jog tos aeg orkaites galia 3.5. pasiskambinau i LESTO ir man pasake, kad pas mus bute maksimali elektros galia 3, tai kaip suprantu musu sena elektros instaliacija gali tos orkaites galingumo neatlaikyti.todel ir ieskau kazko mazesnes galios.
Papildyta:
nesuprantu del sitos Electrolux EOC66800X. vienur raso galia 2.5, o kitur 3.5, o kaip suzinot tiksliai?
QUOTE(speedy @ 2013 03 22, 09:40)
O iš kitos puses: virdulys - 2-2,5 kWh, lygintuvas apie 2 kWh, dulkių siurblys, fenas, ...
Jūs geriau kokių kaimynų paklauskite ar pas juos elektrinės orkaitės yra. kiek žinau, žmonės deda ir galvos nesuka Vat su elektrinėm kaitlentėm jau kitaip.
Jūs geriau kokių kaimynų paklauskite ar pas juos elektrinės orkaitės yra. kiek žinau, žmonės deda ir galvos nesuka Vat su elektrinėm kaitlentėm jau kitaip.
na reiks paklausinet kaimynu:)bijau, kad kai uzstatysiu pirolize tai ir nudegs laidai