QUOTE(speedy @ 2013 06 27, 11:20)
Kažkada rašiau, kad perkantieji SMEG moka už DIZAINĄ. Racionalumo čia ieškoti neverta.
Nu neatstosiu vistiek
O jei man dizainas toks patinka, tai kurią patartum speedy? Kaina ženklai skiriasi, dėl tos nelemtos pirolizės, bet ar tos kitos f-jos normalios? A?
Please
QUOTE(speedy @ 2013 06 27, 09:58)
Gudriai surašytas pasiūlymas
Kaitlente AEG HK634200XB - racionalu - analogas HK63420PXB būtų kiek pigiau.
Kaitlente AEG HK634200XB - racionalu - analogas HK63420PXB būtų kiek pigiau.
HK634200PXB skirta Lenku rinkai be lietuviskos oficialios garantijos jums yra analogas??? Ir kiek gi cia jau tas pigiau turi buti, kad priverstu pasirinkti vietinio pardavejo sakem ant vandens rasyta garantija??
Turejau jau problemu su "atveztine" preke, nagus po to nusigrauziau, kad "sutaupiau" kelis litus ir remontas kainavo dvigubai daugiau nei pigiau pirkau, kai kazkoks www.esupigiausiasisvisu.lt pakeite uab'a ir likau be garantijos. Todel ir kitus dabar ispeju, jog tie keli litai po to gali atsisukti simtais.
Nu negalvojau, kad taip sunku issirinkti orkaite.
Speedy gal galetumet pagelbeti. renkuosi tarp siu
Electrolux EOC5651BOX
Electrolux EOC5751AOX
Electrolux EOC45651OX
Electrolux EOC5651BOX
Electrolux EOC5751AOX
Electrolux EOC45651OX
QUOTE(TITA777 @ 2013 06 28, 10:25)
Nu negalvojau, kad taip sunku issirinkti orkaite.
Electrolux EOC5651BOX
Electrolux EOC5751AOX
Electrolux EOC45651OX
Electrolux EOC5651BOX
Electrolux EOC5751AOX
Electrolux EOC45651OX
Electrolux EOC5651BOX ir EOC45651OX - vienodos.
Electrolux EOC5751AOX - geriausia (funkcionaliai).
QUOTE(speedy @ 2013 06 28, 10:43)
Aciu
Gal ir aš sulauksiu atsakymų,tik baisiai daug klausimų .ŠALDYTUVAI :Elelktrolux ENN12800AW,ENN12900BW,ENN2800BOW.ORKAITĖS: Siemens HB43GS540,Bosch HBA42S350E,Bosch HBA23B262.DUJINĖS Siemens EO616PB10E,Elektrolux EGT6342NOK.Žinau,tai kone pigiausi variantai ir stebuklo nėr ko tikėtis,ale vistiek Būsiu žiauriai dėkinga
QUOTE(speedy @ 2013 06 28, 10:43)
Koks skirtumas tarp
EOC5651BOX
ir
EOC5751AOX
Tik valdymas? ar yra kokie kertiniai privalumai už kuriuos galima mokėti papildomus litus?
nes kolkas man patraukliasnė kainos atžvelgiu EOC5651BOX
QUOTE(vanse @ 2013 07 01, 13:16)
Koks skirtumas tarp
EOC5651BOX
ir
EOC5751AOX
Tik valdymas? ar yra kokie kertiniai privalumai už kuriuos galima mokėti papildomus litus?
EOC5651BOX
ir
EOC5751AOX
Prie to pačio norėčiau pasiklausit
ELECTROLUX EOC5651BOX ir AEG BP5013021M Esminiai skirtumai?
ar tik jog firma skiriasi ir dizainas? Kuris vertesnis pasirinkimas jei ne į kainą žiūrim.
Ačiū
V.
Sveikos!
Padėkit ir man. Ruošiuosi pirkti viryklę, viršus dujinis, orkaitė elektrinė. Skaitant orkaičių funkcijas ir forumus, man apsisuko galva. Net nežinau kokią firmą rinktis ir kas svarbiausia. Žiūrau kai kurios brangesnės mažiau funcijų turi už mažiau kainuojančias, kurios funcijų turi daugiau.
Padėkit ir man. Ruošiuosi pirkti viryklę, viršus dujinis, orkaitė elektrinė. Skaitant orkaičių funkcijas ir forumus, man apsisuko galva. Net nežinau kokią firmą rinktis ir kas svarbiausia. Žiūrau kai kurios brangesnės mažiau funcijų turi už mažiau kainuojančias, kurios funcijų turi daugiau.
QUOTE(Forz @ 2013 07 02, 21:21)
Sveikos!
Galiu pasakyti iš savo ieškojimų, kad kaip toj patarlėj "Vanka doma, Griški net".(Vanka namie, Griškos nėr)
labai sunku rasti, kad tiktų/patiktų, kaina su kokybe nesipyktų. Pati radau retro viryklę, apie kurią čionais jokio atsakymo nesulaukiau (kažkaip pasirinktinai atsakinėja), bet ne esmė, juk neprivaloma
tai va, mano pasirinktame modelyje nėra to ko yra nepasirinktame, bet man labiau patinka pagal dizainą mano pasirnktina, kurioje trūksta tai ko yra nepasirinktoje. Žodžiu, primakalvau, su viena išvada: pagrindinės funkcijos turi būti, o daugiau tai tik reklamų reikalas, kurios dar pinigus kainuoja. Mano praktika rodo, kad orkaitėje kepa viskas labai švariai, nes naudojami kepimo maišeliai, pyragas ir taip nesitaško, taip kad tūkst. mokėti už pirolizę, manu neverta.