Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 7

Tai kaip stiklo keramika ir grūdintas stiklas atlaiko smūgius? galit kas pakomentuoti?

Ir kuris geriau?
Iš stiklo keramikos:
--ER626PT70E
--ER626PB70E
--Bocsh PRP626B70E
--Bosch PRP626M90E
o kaip grūdinto stiklo:
--Bosch PPP616M91E

Ir orkaitė:
EOC5651BOX su pirolize
EOC5751AOX su pirolize
HB43GS540 su Ecoclean
HBG43S450E su Ecoclean
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2013 05 28, 14:28)
o koks jų skirtumas? aprašymuose tik tūris skiriasi smile.gif litų dar nežinau  rolleyes.gif  jei kainuotų kokius 1200  g.gif

ačiū speedy 4u.gif

O kur jos tiek kainuoja?
Atsakyti
speedy dar patark kuri komplekta dujines kaitlentes ir elektrines orkaites geriau pirkt siemens HB43GS54; ER626PB70E ar bosch+AEG PRP626B70E; BE3013021M. niekaip neissirenku. aciu smile.gif
Atsakyti
Siemens HB43GS54; ER626PB70E
geriau.
Atsakyti
Mdaaaa... Teko pastebėt, kad į kai kurių žmonių postus neatsakoma ar ignoruojama. Tik priežaščių "nepagaunu". smile.gif Nu tiek to...
Atsakyti
Speedy, gal galite pakomentuoti " FlameTronic", cia tas pats kas Touch laikmatis, ar ne visai? Kuris geriau. Man reiktu, kad butu galima nustatyti kiek laiko reikia virti (ta prasme laikmatis).
Sitas modelis turi - Siemens EC745RF90D
https://www.radausa....mens-ec745rf90d

o gal kazka analogisko galite uzrodyti, gali buti ir be WOK degiklio.
Aciu
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovjo: 28 gegužės 2013 - 18:30
pantulka,aš ne profas,bet stiklo keramika,kiek suprantu,geresnis pasirinkimas,Geriau valosi,tvirtesnė,bet ir litų daugiau kainuoja. smile.gif Aš taip pat turiu greitai išsirinkti,bet iš dujinių ne prūdai to pasirinkimo,jei žiūrima į kainas.Orkaitė,ko gero,bus siemensas,kaitlentės reikai juodos,bet keramikai neišlaidausiu.teks jamti stiklinę ir keiktis kasdiena valant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 28, 20:22)
pantulka,aš ne profas,bet stiklo keramika,kiek suprantu,geresnis pasirinkimas,Geriau valosi,tvirtesnė,bet ir litų daugiau kainuoja. smile.gif Aš taip pat turiu greitai išsirinkti,bet iš dujinių ne prūdai to pasirinkimo,jei žiūrima į kainas.Orkaitė,ko gero,bus siemensas,kaitlentės reikai juodos,bet keramikai neišlaidausiu.teks jamti stiklinę ir keiktis kasdiena valant biggrin.gif

Įdomiai mąstot. Pati rašot, kad stiklokeramika geriau, o ruošiates stiklą pirkti? O kiek tas skirtumas litais išeina?

Įsigijau stiklokeramiką. Kol kas tik pajungimo stadijoje, tad atsiliepimų apie naudojimą nėra kol kas. blush2.gif Kai ieškojau, tai pastebėjau, kad nusiderėti galima ~100lt nuo nurodytos kainos. Pirkau internetinėje pardėje.
Žinojau, kad pritrūks pinigų visai virtuvei, tad kol kas be orkaitės gyvensiu. irnesakyk.gif
Atsakyti
be orkaitės aš ilgai neištraukčiau smile.gif o kainų skirtumas tarp stiklo ir keramikos ne toks ir menkas.Žinoma,jei finansai neriboja,galima sudėti viską,kas geriausia,vienareikšmiškai.
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 28, 22:08)
be orkaitės aš ilgai neištraukčiau smile.gif o kainų skirtumas tarp stiklo ir keramikos ne toks ir menkas.Žinoma,jei finansai neriboja,galima sudėti viską,kas geriausia,vienareikšmiškai.

Turbūt kiekvieną finansai riboja. rolleyes.gif
Aš be orkaitės kokį pusmetį gyvensiu. Jei pasiseks - gal trumpiau.
O ruošti orkaitėje ohoho kaip mėgstu.

Ir visgi jau geriau plieninę rinkčiausi o ne stiklą. schmoll.gif
Aišku kiekvienam savo.

O jus kiek galit skirti kaitlentei? rolleyes.gif
Atsakyti
bandysiu įsipiešt į kokius 600 lt.plieninė juodame stalviršyje gal nelabai blush2.gif Turiu rinktis-ar įmontuojamą šaldytuvą,ar pigesnę kaitlentę 4u.gif
Atsakyti
Jei iki 600 lt - lietuvių-turkų Shlosser.
Jei kiek daugiau, Electrolux EGT6342NOK (valdymas priekyje), Electrolux EGT6142NOK (valdymas šone).
Arba kas nors iš Whirlpool, pvz. AKT414/NB
Atsakyti