Tai kaip stiklo keramika ir grūdintas stiklas atlaiko smūgius? galit kas pakomentuoti?
Ir kuris geriau?
Iš stiklo keramikos:
--ER626PT70E
--ER626PB70E
--Bocsh PRP626B70E
--Bosch PRP626M90E
o kaip grūdinto stiklo:
--Bosch PPP616M91E
Ir orkaitė:
EOC5651BOX su pirolize
EOC5751AOX su pirolize
HB43GS540 su Ecoclean
HBG43S450E su Ecoclean
QUOTE(pingvikas @ 2013 05 28, 14:28)
o koks jų skirtumas? aprašymuose tik tūris skiriasi litų dar nežinau jei kainuotų kokius 1200
ačiū speedy
ačiū speedy
O kur jos tiek kainuoja?
speedy dar patark kuri komplekta dujines kaitlentes ir elektrines orkaites geriau pirkt siemens HB43GS54; ER626PB70E ar bosch+AEG PRP626B70E; BE3013021M. niekaip neissirenku. aciu
Mdaaaa... Teko pastebėt, kad į kai kurių žmonių postus neatsakoma ar ignoruojama. Tik priežaščių "nepagaunu". Nu tiek to...
Speedy, gal galite pakomentuoti " FlameTronic", cia tas pats kas Touch laikmatis, ar ne visai? Kuris geriau. Man reiktu, kad butu galima nustatyti kiek laiko reikia virti (ta prasme laikmatis).
Sitas modelis turi - Siemens EC745RF90D
https://www.radausa....mens-ec745rf90d
o gal kazka analogisko galite uzrodyti, gali buti ir be WOK degiklio.
Aciu
Sitas modelis turi - Siemens EC745RF90D
https://www.radausa....mens-ec745rf90d
o gal kazka analogisko galite uzrodyti, gali buti ir be WOK degiklio.
Aciu
pantulka,aš ne profas,bet stiklo keramika,kiek suprantu,geresnis pasirinkimas,Geriau valosi,tvirtesnė,bet ir litų daugiau kainuoja. Aš taip pat turiu greitai išsirinkti,bet iš dujinių ne prūdai to pasirinkimo,jei žiūrima į kainas.Orkaitė,ko gero,bus siemensas,kaitlentės reikai juodos,bet keramikai neišlaidausiu.teks jamti stiklinę ir keiktis kasdiena valant
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 28, 20:22)
pantulka,aš ne profas,bet stiklo keramika,kiek suprantu,geresnis pasirinkimas,Geriau valosi,tvirtesnė,bet ir litų daugiau kainuoja. Aš taip pat turiu greitai išsirinkti,bet iš dujinių ne prūdai to pasirinkimo,jei žiūrima į kainas.Orkaitė,ko gero,bus siemensas,kaitlentės reikai juodos,bet keramikai neišlaidausiu.teks jamti stiklinę ir keiktis kasdiena valant
Įdomiai mąstot. Pati rašot, kad stiklokeramika geriau, o ruošiates stiklą pirkti? O kiek tas skirtumas litais išeina?
Įsigijau stiklokeramiką. Kol kas tik pajungimo stadijoje, tad atsiliepimų apie naudojimą nėra kol kas. Kai ieškojau, tai pastebėjau, kad nusiderėti galima ~100lt nuo nurodytos kainos. Pirkau internetinėje pardėje.
Žinojau, kad pritrūks pinigų visai virtuvei, tad kol kas be orkaitės gyvensiu.
QUOTE(Teoleda @ 2013 05 28, 22:08)
be orkaitės aš ilgai neištraukčiau o kainų skirtumas tarp stiklo ir keramikos ne toks ir menkas.Žinoma,jei finansai neriboja,galima sudėti viską,kas geriausia,vienareikšmiškai.
Turbūt kiekvieną finansai riboja.
Aš be orkaitės kokį pusmetį gyvensiu. Jei pasiseks - gal trumpiau.
O ruošti orkaitėje ohoho kaip mėgstu.
Ir visgi jau geriau plieninę rinkčiausi o ne stiklą.
Aišku kiekvienam savo.
O jus kiek galit skirti kaitlentei?