Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 7

Gal kas realiai turit orkaite Electrolux EOC6851AAX??

Kaip ten yra su tuo gaminimu garuose? Nes is skirtingu konsultantu sulaukiam skirtingu nuomoniu. Sako, kad tai tik pagarinimas, dregmes palaikymas, o normaliai garuose nepagaminsi jose. Tuomet reiktu rinktis tikra garine orkaite. Bet tikros yra nesuderinamos su pirolize. Taip iseina, tureciau rinktis tarp pirolizes ir garu..
Siaip kaip orkaite ta Electrolux EOC6851AAX sako gera, bet garu funkcija ne..

Jei kas turit namie ir naudojates garais, butu idomu isgirsti nuomone.
Atsakyti
Mergaites, nepykit uz kvaila klausima, o indukcines kaitlentes skleidzia kazkoki garsa? Interneto platybese skaiciau, kad cypia kazkiek, o gal dabar jos tobulesnes? Visada turejau elektrine kaitlente, tai svarstau, ar pereiti prie indukcines, ar pasilikti prie elektrinio pavirsiaus g.gif
Atsakyti
sveiki, norejau speedy konsultacijos del pasirinkimo.Skaiciau nemazai temu ir issirinkau siuos modelius AEG HK634200XB kaitlente, bei EOC3430COX orkaite.Ar jie dar niekuo nepakeisti, ir ar uz iki 2500lt issirinkiau geriausia kainos ir kokybes santyki.Kiek supratau, abu gaminti vokietijoje. Aciu labai.
Atsakyti
Racionalus pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(vienintele @ 2013 04 24, 14:56)
Mergaites, nepykit uz kvaila klausima, o indukcines kaitlentes skleidzia kazkoki garsa? Interneto platybese skaiciau, kad cypia kazkiek, o gal dabar jos tobulesnes? Visada turejau elektrine kaitlente, tai svarstau, ar pereiti prie indukcines, ar pasilikti prie elektrinio pavirsiaus  g.gif

nusipirkom indukcine tai garsas tik kiek vintiliatoriukai sukasi jokiu cypimu barskejimu traskejimu nera ir neerzina. daiktas nerealus dziaugiames iki negalejimo 4u.gif vanduo uzverda momentaliai, prieziura superine pavaliai su skurliuku ir psio eini kavytes gerti 4u.gif i nieka nekeisciau 4u.gif

ACIU Speedy 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 04 24, 19:01)
nusipirkom indukcine tai garsas tik kiek vintiliatoriukai sukasi jokiu cypimu barskejimu traskejimu nera ir neerzina. daiktas nerealus dziaugiames iki negalejimo 4u.gif vanduo uzverda momentaliai, prieziura superine pavaliai su skurliuku ir psio eini kavytes gerti 4u.gif i nieka nekeisciau 4u.gif

ACIU Speedy 4u.gif  4u.gif

Kas turit įsigyję indukcines, kiek kažin elektros jos išnaudoja per mėn. Įmanoma tai paskaičiuoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 24, 20:56)
Kas turit įsigyję indukcines, kiek kažin elektros jos išnaudoja per mėn. Įmanoma tai paskaičiuoti? blush2.gif

dar nespejom paskaiciuoti bet vyro loginiai pamastmai pagal jos veikima sako kad nedaug 4u.gif o veliau bandysim paskaiciuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 04 24, 21:06)
dar nespejom paskaiciuoti bet vyro loginiai pamastmai pagal jos veikima sako kad nedaug 4u.gif o veliau bandysim paskaiciuoti mirksiukas.gif

Nu įdomu būtų sužinoti kiek KW išnaudoja per mėn... blush2.gif

Beje, ar kas turit įmontavę tradicinėje vietoje (po stalviršiu) orkaitę, kuri valdoma ne rankenėlėmis, o jutikliniu ekranu?

Šiandien parduotuvėje mane įtikinėjo, kad geriau jutikliais valdomos nesirinkti jei dėsiu ją po stalviršiu. Atseit nepatogu - kaskart reikia pritūpti, kad ją užprogramuoti, spaudžioti mygtukus.... Bet juk ir rankeneles sukioti ar skardą įdėti irgi reikia pritūpti ar bent pasilenkti.
Išėjau visiškai pasimetus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 04 24, 21:56)

O kiek ir ko Jūs verdate per mėnesį g.gif
Atsakyti
Apie suvartotos elekros kiekį: na čia jau labai individualu, nes juk nebūna skaitiklio atskiro kaitlentei. Namie naudoja elektrą daugybė prietaisų. Be to ir nuo virėjos "užimtumo" labai priklauso.
Na kai mes pradėjom naudoti indukcinę (perėjom nuo dujinio baliono),maniau išvirsiu iš klumpių suskaičiavus sąskaitą, tačiau visai nepadaugėjo sunaudojimas (tiesa, dar tuo pat pasikeitėm naują šaldytuvą- tai pasirodo senukas Minskas matyt ištisai elektrą "siurbė" doh.gif ).
Garsiukas šioks toks yra(ventiliatoriaus), būna kartais cypteli, bet pastumdau puodą ir nurimsta. Kas gerai, tai jei nukeli puodą,ji pati išsijungia- jau taupymas, išbėgus puodui, irgi išsijungia. Uždėjai apsižioplinus tuščią puodą-neįsijungia. Man labai patinka taimeris, ypač verdant sriubą- nustatei ir eini ramiai užsiiminėt savais reikalais. Gerai valosi. Tiesa, spec brangių puodų tikrai nebūtina pirkti, aš sėkmingai naudoju rusiškus emaliuotus. Turiu ir tų daugiasluoksniais dugnais, bet man jie nelabai patinka dėl svorio.
Vajei kiek čia prisuokiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2013 04 25, 07:57)
O kiek ir ko Jūs verdate per mėnesį  g.gif

Darbo dienomis - ryte tik arbata. Vakare - vakariene ir pietus kitai dienai. Uzima 2-3 degiklius.
Savaitgaliais - viena diena praktiskai nieko negaminu.
Siaip zinau, kad dujos man atseina per men 25 Lt.

QUOTE(zytos @ 2013 04 25, 09:09)
Apie suvartotos elekros kiekį: na čia jau labai individualu, nes juk nebūna skaitiklio atskiro kaitlentei. Namie naudoja elektrą daugybė prietaisų. Be to ir nuo virėjos "užimtumo" labai priklauso.
Na kai mes pradėjom naudoti indukcinę (perėjom nuo dujinio baliono),maniau išvirsiu iš klumpių suskaičiavus sąskaitą, tačiau visai nepadaugėjo sunaudojimas (tiesa, dar tuo pat pasikeitėm naują šaldytuvą- tai pasirodo senukas Minskas matyt ištisai elektrą "siurbė" doh.gif ).
Garsiukas šioks toks yra(ventiliatoriaus), būna kartais cypteli, bet pastumdau puodą ir nurimsta. Kas gerai, tai jei nukeli puodą,ji pati išsijungia- jau taupymas, išbėgus puodui, irgi išsijungia. Uždėjai apsižioplinus tuščią puodą-neįsijungia. Man labai patinka taimeris, ypač verdant sriubą- nustatei ir eini ramiai užsiiminėt savais reikalais. Gerai valosi. Tiesa, spec brangių puodų tikrai nebūtina pirkti, aš sėkmingai naudoju rusiškus emaliuotus. Turiu ir tų daugiasluoksniais dugnais, bet man jie nelabai patinka dėl svorio.
Vajei kiek čia prisuokiau blush2.gif

Zinau, kad nera skaitliuko spec. kaitlentei. Siaip idomu ant kiek padideja elektros suvartojimas tu zmonu, kurie pereina nuo duju ant indukcijos.
Atsakyti
Laba,

Norim Speedy konsultacijos: kokia nuomonė apie šią orkaitę GORENJE BO 7310 BX 4u.gif O gal yra geresnis pasirinkimas, nenukrypstant labai nuo kainos ax.gif Ačiū.
Atsakyti