Irėnė,- zuvyte gaminau apie 20 min.-siaip atidarau dangti ir pasiziurau ar jau gatava
Bandziau kukuliukus su svogunaus pjaustytais i farsa,-tikrai super!
Bandziau ant darzoviu uzbarstyti spausto cesnako, pasiteisino tikrai,tada cesnakiuko jauciasi ant visu darzoviu,gaunasi tokios aromatingos(aisku kas megsta cesnaka)
p.s.- saliero gumbas pjaustytas skanu
burokelis pjaustytas,- teko ismest
QUOTE(Irėnė @ 2013 03 22, 13:12)
menkę pašlakstau citrinos sultimis, druska, pipirais, kitais mėgiamais prieskoniais, palieku pasimarinuoti nors pusvalandį, geriau ilgiau verdu garų puode 30 min. Paprasta kaip 2x2
Šypsenėlė (:+2013 03 23, 10:27-->
aciu uz atsakyma
man tas garu puodas dar neatrastas lobis iki galo paprasta bus tada, kai busiu daugiau ka isbandzius, nes kolkas tik darzoves garinau.
QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2013 03 23, 10:27)
Irėnė,- zuvyte gaminau apie 20 min.-siaip atidarau dangti ir pasiziurau ar jau gatava
QUOTE(Simuute @ 2013 03 23, 13:25)
menkę pašlakstau citrinos sultimis, druska, pipirais, kitais mėgiamais prieskoniais, palieku pasimarinuoti nors pusvalandį, geriau ilgiau verdu garų puode 30 min. Paprasta kaip 2x2
aciu uz atsakyma
man tas garu puodas dar neatrastas lobis iki galo paprasta bus tada, kai busiu daugiau ka isbandzius, nes kolkas tik darzoves garinau.
Upetakis imarinuotas,cesnaliuko,dziovintu papriku,prieskoniniu zoleliu,citrinos sulciu,truputis majonezo ir folijos "lekstutej",- 100 balu! valgyti tiesiai is "lekstutes",nes ir padaziukas yra.Aciu kas rase ideja apie "lekstute"
Radau nebloga receptuka, bet vertas pabandyti...
Japoniški kiaulienos kukuliai su ryžiais
4-5 porcijoms susirandam:
150 g trumpagrūdžių ryžių
500 g neriebios maltos kiaulienos
svogūną
½ šaukštelio malto imbiero
2 šaukštelius ryžių acto
3 šaukštelius cukraus
2 šaukštus sojos padažo
4 šaukštus kukurūzų krakmolo
kiaušinį
Procesas:
Ryžius pamerkiam šaltam vandeny porai valandų. Paskui supilam į sietelį ir leidžiam nudžiūt.
Svogūną sukapojam smulkiais gabalėliais. Dedam į mėsą, ten pat keliauja visi prieskoniai, kiaušinis ir kukurūzų krakmolas. Gerai išminkom. Jei sojos padažas jūsų druskos poreikio netenkina, nesikuklinkit, įberkit žiupsnį.
Ryžius supilam į didelę lėkštę. Iš mėsos formuojam kiaušinio dydžio rutuliukus ir apvoliojam juos ryžiuose. Nespaudžiam, ryžiai gražiai prikimba patys. Dedam garų puodan, labai meiliai nesuglausdami, ir garinam 20-22 min. Paskui nukeliam puodo dantį ir pagarinam dar minutę-kitą šitai stipriau pritvirtina ryžius ant kukulio. Viskas. Kraunam į lėkštes ir valgom. Skanaus.
Japoniški kiaulienos kukuliai su ryžiais
4-5 porcijoms susirandam:
150 g trumpagrūdžių ryžių
500 g neriebios maltos kiaulienos
svogūną
½ šaukštelio malto imbiero
2 šaukštelius ryžių acto
3 šaukštelius cukraus
2 šaukštus sojos padažo
4 šaukštus kukurūzų krakmolo
kiaušinį
Procesas:
Ryžius pamerkiam šaltam vandeny porai valandų. Paskui supilam į sietelį ir leidžiam nudžiūt.
Svogūną sukapojam smulkiais gabalėliais. Dedam į mėsą, ten pat keliauja visi prieskoniai, kiaušinis ir kukurūzų krakmolas. Gerai išminkom. Jei sojos padažas jūsų druskos poreikio netenkina, nesikuklinkit, įberkit žiupsnį.
Ryžius supilam į didelę lėkštę. Iš mėsos formuojam kiaušinio dydžio rutuliukus ir apvoliojam juos ryžiuose. Nespaudžiam, ryžiai gražiai prikimba patys. Dedam garų puodan, labai meiliai nesuglausdami, ir garinam 20-22 min. Paskui nukeliam puodo dantį ir pagarinam dar minutę-kitą šitai stipriau pritvirtina ryžius ant kukulio. Viskas. Kraunam į lėkštes ir valgom. Skanaus.
Su ta folijos lėkštute tai nereali idėja Ką tik po pietų, apsivalgymas. Žuvis tirpo burnoj Reikia užsipirkt folijos daugiau Bus išbandyta ir su vištiena
Saunu, kad patiko man ant zuvytes skaniausia citrinos ir sojos uzpilti, tuoment kai garinasi labai geras padaziukas gaunas O vistienos nebandziau taip gaminti, parasykit, jei isbandysit
Bandziau kiausiniene folijoj ,kiausiniai,majonezas,prieskoniukai,zalumynai.Bet kaip isaugo kiausiniene ,dangti nuemus aisku sukrito visai nieko,salta skanesne.
Zadu ir as vistiena folijoj pabandyt..bet ko cia pridet,kad ir padaziukas butu
Zadu ir as vistiena folijoj pabandyt..bet ko cia pridet,kad ir padaziukas butu
Vistiena isanksto gerai imarinuota,- aromatinga, labai sultiga,- ner ka lygint su virta
Gal kas mate kur galima nusipirkt indeli kosems virt? pas mane komplekte to indelio nera, gal galima ka pritaikyt?
Gal kas mate kur galima nusipirkt indeli kosems virt? pas mane komplekte to indelio nera, gal galima ka pritaikyt?
man labai skanu idarytos paprikos farsu ir darzovemis bei vistienos kulseles tik pries tai jas ismarinuoju ir tada su darzovem isgarinu
http://www.zemakaina...tristar-vs-3908
ar čia apie tokius puodus kalbat?
ar čia apie tokius puodus kalbat?
QUOTE(Amiala @ 2013 04 14, 07:42)
Taip ,tik pas mane neelektrinis, o ant plyteles statomas.