Sveiki,
nepykit jei pasikartosiu:)
Laaabai daug ir geros kokybes (daniski,naturalaus medzio) stalu,kedziu,indauju,knygu lentynu yra parduotuveje Domino Mobler Fabijoniskese.Tikrai verta uzsukti.Kainos nerealiai zemos uz tai ka gaunate,kitur uz ta pati patikekite kiek suplotumete.
Vakar praėjau "Baldų rojų" bet sau tinkamo stalo neradau Irgi noriu apvalaus, kuris reikalui esant prasiilgintų Dvi firmos ten prekiauja kažkuo panašiu, bet reikiamos spalvos nebuvo "Alantas" tik iš masyvo gamina, o man reikėtų iš plokštės. Gal kas žinot, kas Vilniuj gamina tokius stalus?
QUOTE(FenG @ 2008 09 30, 14:36)
Sveiki,
Laaabai daug ir geros kokybes (daniski,naturalaus medzio) stalu,kedziu,indauju,knygu lentynu yra parduotuveje Domino Mobler Fabijoniskese.Tikrai verta uzsukti.Kainos nerealiai zemos uz tai ka gaunate,kitur uz ta pati patikekite kiek suplotumete.
o kur tiksliau yra ši parduotuvė? Ačiū
Gal kas užsisakinėjot stalus iš "Vilniaus baldų"? Įdomu, kaip kokybė, kokios kainos
Mes sia savaite uzsisakem stala, Tauru kedro firmos, ji Vilniuje, NEMONO BALDU SALONE, bet sia savaite issikelia i SKRAJA baldu salona.
Siaip nemazai teko eiti po parduotuves, cia NEMUNO balduose beblogas pasirinkimas....
O stala issirinkom toki Azuolini, paraizyta, 2300 Lt. 6 vietu, ir kedes 6 prie jo, kazkur viena kede po 400 Lt....
www.taurukedras.lt
Siaip nemazai teko eiti po parduotuves, cia NEMUNO balduose beblogas pasirinkimas....
O stala issirinkom toki Azuolini, paraizyta, 2300 Lt. 6 vietu, ir kedes 6 prie jo, kazkur viena kede po 400 Lt....
www.taurukedras.lt
gal kam teko susidurti su CREDO baldais?
as visus stalus i virtuve su kedem ir salona pirkau Kinijoj,labai didelis pasirenkimas ir pigu,labai patenkinta esu...vaziavau su vienos imones atstovu,kuris man ir padejo viska isrinkti:) rasykite a/z jei reikia galiu atsiusti smulkesnes duomenys
Na aš tai turbūt nevažiuosiu į Kiniją
Gal kas ka girdejote apie "Forto baldus"? Kaip ten stalu kokybe?
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 01 27, 00:47)
Na aš tai turbūt nevažiuosiu į Kiniją
galima ir uzsakyti,kad parveztu...
Klausykit, o tokie kaip Vilniaus baldai dar kur nors egzistuoja? Šiandien važiavau pro šalį Savanorių pr., tai ten kur anksčiau buvo jų parduotuvė, tai šiuo metu Renlena lyg...
Papildyta:
Na va, susiskambinau Pasakė: "mes jau kuris laikas nebegaminame Lietuvos rinkai"
Papildyta:
Na va, susiskambinau Pasakė: "mes jau kuris laikas nebegaminame Lietuvos rinkai"
Gal kas nors galit dar parašyti atsiliepimus apie Jasevičiaus baldus? Gundausi pas juos užsisakyt, bet labai jau kainos kandžiojasi Mano uosio staliukas kainuotų virš 3000