Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

Mes stala is Fornesto kaiptik nusipirkom..Ziauriai fainas, toks, kaip Juodam Alksnyje kainuoja 2500 lt. Tik vat kabinam virs stalo sviestuva, bet noriu, kad jis man kabetu zemai, tik vat neisivaizduoju rekomenduojamo aukscio..Gal kas zinote koks tas aukstis turi buti? Tikiuosi supratote apie ka as cia kalbu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juratelexxx @ 2008 07 11, 22:33)
UAB "Fornestas" yra labai platus AZUOLINIU stalu pasirinkimas - staciakampiai, apvalus, ovalus prailginami tiek su pridedamais, tiek stalo viduje laikomais prailginimais. Kadangi yra atnaujinamos kolekcijos, todel siuo metu vyksta gaminiu ISPARDAVIMAS patraukliomis kainomis.
Prie stalu pasiulys ir kedes: apvilktas nuimama/skalbiama tekstile bei azuolines kedes su naturalios odos sedyne.
Adresas: Siltnamiu g.7, Noreikiskes, Kauno raj. (prie LZUA).
Darbo laikas - kiekviena darbo diena 8-17 val., pietus 11-12 val.
www.fornestas.lt arba www.tikribaldai.lt

O pagal mano individualų užsakymą ir norus galėtumėte pagaminti stalą? blush2.gif

P.S> Kur Kaune ar jo apylinkėse man kas nors galėtų pagaminti valgomojo stalą iš medžio???? Ir dar ne bet kas, bet prašysiu tų pačių baldininkų padengti jį baltu laku. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 07 15, 19:26)
Mes stala is Fornesto kaiptik nusipirkom..Ziauriai fainas, toks, kaip Juodam Alksnyje kainuoja 2500 lt. Tik vat kabinam virs stalo sviestuva, bet noriu, kad jis man kabetu zemai, tik vat neisivaizduoju rekomenduojamo aukscio..Gal kas zinote koks tas aukstis turi buti? Tikiuosi supratote apie ka as cia kalbu... blush2.gif

mes is akies kabinom, daugmaz prilaikem prie lubu ir ziurejom ar atsisedus nekliudo sviestuvas, ar sviesa nesvieciai ikyriai i akis ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 07 15, 22:45)
O pagal mano individualų užsakymą ir norus galėtumėte pagaminti stalą?  blush2.gif
P.S> Kur Kaune ar jo apylinkėse  man kas nors galėtų pagaminti valgomojo stalą iš medžio???? Ir dar ne bet kas, bet prašysiu  tų pačių baldininkų padengti jį baltu laku.  blush2.gif
beicu baltu g.gif Būtinai pasidalink patirtim. Nes noriu savo stalo beicą pakeist.. Tie, kurie mums gamino, jau pakeitė darbų profilį - tik durim dabar užsiima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 07 09, 15:11)
As pirkau. Baldai tikrai grazus. Bet kokybe esu nepatenkinta. Stalas  su storesnem kojom, tai po keliu savaiciu jau matesi itrukusi sujungimo siule. Kai pasiskambinau, tai is pradziu pradejo aiskinti, kad taip turi buti. Bet nenusiliaidau (turejau, net pakeltu tonu kalbeti), tai avaziavo ir isveze pataisyti. Pasake, kad as esu teisi, kad cia brokas. Dar paaiskino, kad berzas minkstas medis, todel labai lengvai nubraizyti, nuskelti kampa. Atveze pataisyta, bet pamaciau, kad viena koja nubrozdinta, tai zadejo atvaziuoti pataisyti, jau 3 menesius laukiu. Su kedes atlosu kur prisilieciu ir jau idubimas. Mano seima ramiai pavalgyti negali, nes vis drebu del stalo. Uz tokia nemaza kaina tikejausi kokybiskesniu baldu. Bet gal cia man taip pasitaike, gal reikejo ne berza rinktis, bet gi pardaveja man nieko nepaaiskino. Prirasiau , nes tikrai esu labai pykta ant siu gamintoju. Baldai labai grazus, bet man pasitaike nekokybiski.

Oj, perskaičiau, tai net išsigandau. Mes irgi iš ten pat užsisakinėjom, stalas irgi beržo faneruotės, bet kol kas (tfu tfu tfu) esam labai patenkinti. Šiaip baldai man labai gražūs, o ir kaina thumbup.gif . Kad stalas braižosi, matem jau pardėj - ten stovinčio viršus pabraižytas... Bet namuose užtiesiau gražią staltiesę ir galvos per daug nesuku. Dabar laukiam dar mažo kavos staliuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2008 07 19, 10:34)
Oj, perskaičiau, tai net išsigandau. Mes irgi iš ten pat užsisakinėjom, stalas irgi beržo faneruotės, bet kol kas (tfu tfu tfu) esam labai patenkinti. Šiaip baldai man labai gražūs, o ir kaina  thumbup.gif . Kad stalas braižosi, matem jau pardėj - ten stovinčio viršus pabraižytas... Bet namuose užtiesiau gražią staltiesę ir galvos per daug nesuku. Dabar laukiam dar mažo kavos staliuko  ax.gif

Pas mane ne faneruote, o is berzo masyvo (beicotas). Cia visai kita medziaga. Baldai ir man labai grazus, bet dabar jau tiksliai zinau, kad jei gaminti baldus is medzio masyvo, tai reikia rinktis patvaresni medi (pvz. azuola). As ant stalo serveteles laikau, na tokias kvadratines , kad lekstes galeciau ant ju deti, nes su staltiese, tai stalas praranda savo grozi. Cia as apie savo stala kalbu. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liniokas @ 2008 07 15, 18:41)
O kiek tau kainavo stalas su kėdėm? ax.gif 
Man juos rekomendavo pažįstama. Tinklapio kataloge pateikiami modeliai visai nieko, bet niekaip neprisiruošiu nuvaryt į pardę ir pasižiūrėt realiai. Įdomi ir kaina...

Apie 2500 Lt. Man tai nemaza kaina. Modeliai tikrai grazus ir atrodo prabangiai.
Atsakyti
Turim valgomojo stalą, kuris yra 90 cm aukščio. Prie jo paprastos taburetės yra per žemos, o baro kėdės per aukštos. Gal kuri mamytė žino, matė, pirko - pusaukštes kėdes. Esu kažkur mačiusi foto tokių kėdžių, bet dabar nerandu niekur...
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 07 16, 10:31)
beicu baltu  g.gif Būtinai pasidalink patirtim. Nes noriu savo stalo beicą pakeist.. Tie, kurie mums gamino, jau pakeitė darbų profilį - tik durim dabar užsiima  ax.gif

Ne, ne beicu, bet baltu laku. tongue.gif Kai turėsiu - įmesiu foto. Jau radome kas mums tokį pagamins, bet iki valgomojo stalo dar tolokai, porą mėn. minimum. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 10, 14:56)
Turim valgomojo stalą, kuris yra 90 cm aukščio. Prie jo paprastos taburetės yra per žemos, o baro kėdės per aukštos. Gal kuri mamytė žino, matė, pirko - pusaukštes kėdes. Esu kažkur mačiusi foto tokių kėdžių, bet dabar nerandu niekur...

4u.gif prašau...
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2008 08 15, 18:33)
4u.gif prašau...

Jei jau prašai smile.gif Minijos balduose prieš metus esam pirkę tokias (atrodo kaip ir baro) ukrainietiškas kėdes. Tada domino pats pigiausias variantas, tai jos kainavo mažiau nei 100 Lt. Taip pat prieš kelis metus, kai dar Alantas gamino kėdes (girdėjau kad nebe), pas juos užsisakėm baro kėdę, kuri - kaip patrumpintas normalios baro kėdės variantas (turim vaikam stalą palangės lygy)
Atsakyti
QUOTE(Spyglienė @ 2008 08 16, 09:18)
Jei jau prašai smile.gif Minijos balduose prieš metus esam pirkę tokias (atrodo kaip ir baro) ukrainietiškas kėdes. Tada domino pats pigiausias variantas, tai jos kainavo mažiau nei 100 Lt. Taip pat prieš kelis metus, kai dar Alantas gamino kėdes (girdėjau kad nebe), pas juos užsisakėm baro kėdę, kuri  - kaip patrumpintas normalios baro kėdės variantas (turim vaikam stalą palangės lygy)

Sveikos. Taigi ,kad nuo ALANTO atsiskyre kedziu ir stalu gamyba ir pasivadino TAURU KEDRU
Atsakyti
Sveikos, gal kas užmatėt Kaune kėdžių metalinėm matinem kojom kur daugiau, nes visą Kauną išmaliau nu nerandu niekur. g.gif verysad.gif
Atsakyti