Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

Na man asmeniškai labiau patinka apvalus stalas ir norečiau stiklinio stalo tik nznau ar praktiška tai smile.gif
Atsakyti
Na keliu temą į viršų ir noriu paklausti, ar patogiai būtų sėdėti dviem žmonėm prie 1,2 m ilgio stalo, ar reiktų ilgesnio?
Atsakyti
O as noresiu stiklini stala su medinem kryziuotom kojom biggrin.gif jei zinot apie ka as...
uzsienyj maciau labai grazu 2000euru, o lietuvoj panasu maciau tik apvalu.... bet sunkiai rast bus matyt...
Atsakyti
O as ieskau grazaus istraukiamo stalo, kad kai susirinktu daug sveciu, butu juos kur susodint ax.gif Gal matete kur nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2008 02 06, 10:38)
O as ieskau grazaus istraukiamo stalo, kad kai susirinktu daug sveciu, butu juos kur susodint  ax.gif  Gal matete kur nors? 4u.gif

www.stalai.lt
Tai Jaseviciaus baldu bet labai daug galima pasirinkti - net du prailginimus ir t.t., taip pat spalva dydi mediena - na man tai labai patiko smile.gif
Atsakyti
Na, cia gal ne visai i tema, bet .... man sitie pinti valgomo stalai su kedem, ir aplamai visi sitie baldziukai thumbup.gif
Kaip tik ieskom stalo su kedem. Va, tokiu tikrai noreciau - pintu, su stikliniu stalvirsiu - blush2.gif , bet turiu toki itarima, kad ju kaina didele, reikes parasyt uzklausa g.gif

http://www.agoora.lt/?lt=1173250729
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norma: 05 kovo 2008 - 14:08
QUOTE(OTIORI @ 2008 02 07, 12:32)
www.stalai.lt
Tai Jaseviciaus baldu bet labai daug galima pasirinkti - net du prailginimus ir t.t., taip pat spalva dydi mediena - na man tai labai patiko  smile.gif

Idomu kokios kainytes ten .... Man atrodo, kad truputi ,,pasikandzioja" g.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2008 03 05, 18:26)
Idomu kokios kainytes ten .... Man atrodo, kad truputi ,,pasikandzioja"  g.gif

Nu mums viena kede kainavo 650 Lt ,stala turejom ,tai kainu nezinau ax.gif
Drauge turi balinto azuolo komplekta(gaminta ten), dvejus metus naudoja ir jau matosi apdauzytas lakas ir siaip atrodo - naudoti ax.gif
Gal tamsesni nera tokie jautrus,nezinau ,nes musu kedems dar ner metu ir atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 02 05, 15:47)
O as noresiu stiklini stala su medinem kryziuotom kojom  biggrin.gif  jei zinot apie ka as...
uzsienyj maciau labai grazu 2000euru, o lietuvoj panasu maciau tik apvalu.... bet sunkiai rast bus matyt...

Gal toki turejai galvoje?
stiklinis staliukas
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 02 05, 13:47)
O as noresiu stiklini stala su medinem kryziuotom kojom  biggrin.gif  jei zinot apie ka as...

turetu buti tas biggrin.gif nes jau labai labai wub.gif

http://www.liquid.lt...id=238&pid=5292

mirksiukas.gif
Atsakyti
O as ieskau grazaus istraukiamo stalo, kad kai susirinktu daug sveciu, butu juos kur susodint  ax.gif  Gal matete kur nors? 4u.gif

www.evelekt.ee. Tenyra graziu mediniu stalu istraukiamu( pvz.08700 stalas)
Atsakyti

Tokį stalą pirkom "Audėjo balduose". smile.gif Skersai išilgai apvažiavom visą Vilnių, bet radom tik ten, nors ir "Nemuno balduose" panašus pasirinkimas, tik kainos didokos g.gif
Atsakyti