Mes irgi apsižiūrėjom stiklinį stalą, tik vis bijau, kaip stiklas virtuvėje Nors ir bijau, bet manau vis tiek priksim. Kaip jau čia rašė, kad kiekvieną stalą valai, tai manau taip valysi ir šitą.Tik jau vaiko pirštai manau bus visada
Labas
Klausimą turiu, gal įsivaizduojat, kiek galėtų kainuoti stiklinis stalas, bet...tas stalas turėtų būti toks, kaip tos kėdės kur prie pianino būna, na kur suki sėdimą dalį ir keičiasi aukštis. Pas mus nenumatyta visai stacionari vieta valgymui, grūstis prie bato nepatogu, tai reikia stalo valgymui, o kai nevalgom nesinori jo aukšto laikyti, tai gerai būtų jei nusileistų kaip žurnalinis staliukas. O gal aš išvis nesąmonę svaigstu, kurios neįmanoma įgyvendinti
Klausimą turiu, gal įsivaizduojat, kiek galėtų kainuoti stiklinis stalas, bet...tas stalas turėtų būti toks, kaip tos kėdės kur prie pianino būna, na kur suki sėdimą dalį ir keičiasi aukštis. Pas mus nenumatyta visai stacionari vieta valgymui, grūstis prie bato nepatogu, tai reikia stalo valgymui, o kai nevalgom nesinori jo aukšto laikyti, tai gerai būtų jei nusileistų kaip žurnalinis staliukas. O gal aš išvis nesąmonę svaigstu, kurios neįmanoma įgyvendinti
QUOTE(light blue @ 2007 05 02, 13:14)
Labas
Sumanymas geras, bet neisivaizduoju ar dideliam stalui taip galima
QUOTE(KristiTal @ 2007 05 02, 14:26)
Sumanymas geras, bet neisivaizduoju ar dideliam stalui taip galima
gali būti nepakeliamas jis
QUOTE(light blue @ 2007 05 02, 14:14)
Labas
Dėl stiklinio tai nežinau ar taip įmanoma. Bet mano draugė pirko medinį 3-jų padėčių stalą. Būna paprastas, išsididina ir nusileidžia iki žurnalinio. Kainavo daug, apie 2600 Lt
QUOTE(Paranormali @ 2007 04 17, 13:41)
O cia musu stalas.........
Ir aš apie stiklinį stalą svaigstu,tik gal sakau matinio stiklo,gal mažiau matosi
Jūsų labai gražus Beje kur tokius paveiksliukus pirkote Niekaip nerandu tinkamų.
QUOTE(Uva @ 2006 08 10, 02:01)
Oi, geras... Taigi čia Baldoros baldai... Man teko truputį su jais dirbti...
Teko kurį laiką naudotis stikliniu stalu... Ne permatomu, bet matiniu iš apačios... Na, gal ir nieko, dabar pati apie tokį pamąstau... Tik trūkumas jų toks, kad greitai apsiterlioja, netgi paprasčiausiai palietus rankomis, o jei dar vaikų yra tai iš vis... nespėtum blizginti, arba tektų susitaikyti kad jis nuolat bus apčiupinėtas... Bet šiap toks stalas gerai, nes nebijo taip karščio ir drėgmės kaip faneruotės arba mediniai...
Teko kurį laiką naudotis stikliniu stalu... Ne permatomu, bet matiniu iš apačios... Na, gal ir nieko, dabar pati apie tokį pamąstau... Tik trūkumas jų toks, kad greitai apsiterlioja, netgi paprasčiausiai palietus rankomis, o jei dar vaikų yra tai iš vis... nespėtum blizginti, arba tektų susitaikyti kad jis nuolat bus apčiupinėtas... Bet šiap toks stalas gerai, nes nebijo taip karščio ir drėgmės kaip faneruotės arba mediniai...
taip taip taip, pritariu
Nabuke buvo super stalas, taip svajojau kelias dienas, kol jo nebeliko
dabar mąstau, ar galima padaryti stalą iš baldinės plokštės, pvz., Finų medis, bronza, termopalo. Mums iš tokios virtuvinį gamins, tai galvoju, gal ir stalas derėtų. Tik įdomu, ar ta plokštė tinka, ar nekenks jai karštos lėkštės ir tt?
dabar mąstau, ar galima padaryti stalą iš baldinės plokštės, pvz., Finų medis, bronza, termopalo. Mums iš tokios virtuvinį gamins, tai galvoju, gal ir stalas derėtų. Tik įdomu, ar ta plokštė tinka, ar nekenks jai karštos lėkštės ir tt?
Mes pirkom stalą su 6 kėdėm SBA balduose kaune, kėdės nusitrynė po kokių 2 mėn(ant kėdžių buvo sėdėta kokį 10 kartų) o stalo paviršius pradeda prarasti spalvą.
o koks stalas geriau apvalus ar pailgas? ar apvalus nera tapesnis. t.y. uzima maziau vietos, bet gali susest tiek pat kiek prie didesnio pailgo, gal kas patirties turi?.. verda namie diskusijos ir niekaip nenusprendziam..